Rebellious kapitel 2

Detta har hänt: ››When can you start?‹‹ frågade han och jag nickade lite, utan att fatta hans fråga. När han fortsatte titta på mig tänkte jag efter på vad han frågat och snappades snabbt ut i reallity. ››Now‹‹ sa jag utan att tveka och han nickade och vi reste oss upp och skakade hand på det. ››We can talk about the salary later. I just wanna see how you're doing.‹‹ jag nickade och vi gick ut i själva fiket igen.
Hayleys pov:
 
Hayleys outfit, hon hade samma kläder i kapitel 1 också. Fast hon har ett svart förkläde också!

Jag fick ett förkläde av Emma och hon ställde mig bakom disken medans hon torkade av alla borden. Det var en bit efter lunch och middags/kvällsmats ruset hade inte börjat än. Så stället var så gott som tomt. Bara en gammal man i ett hörn.
 
›› So where are you from?‹‹ frågade Emma samtidigt som hon stod lutad över ett av borden. ››Sweden, but I felt like I needed some adventure. I hope to travel the world, I just need to earn some money… Then I will be out of here.‹‹
 
››So where do you live while you're here?‹‹ frågade hon och rätade upp sig och tittade på mig. ››Well so far on the street… I hope to find something not to expensive soon.‹‹ svarade jag och fick en chockad blick tillbaka. ››Seriously? You have slept on the street?‹‹
 
››Well no, I slept in a stairwell. But i assume it's pretty much the same thing?!‹‹
 
Nialls pov:
 

Jag gick med Zayn och Perrie genom gatorna i London. Dem gick 2 meter framför mig hand i hand bara medvetna om den andre. Jag ville också ha det så. Ett förhållande som höll, med npgon som jag gillade och som gillade mig för mig. En egen prinsessa. För Harry kanske det är enkelt han är den populäraste i bandet och vi vet alla om det, han kan få vem han vill. Men ingen visar egentligen ett sådannt intresse för mig.
 
Jag skulle ju kunna dejta ett fan om hon var lugn och så men alla jag träffat gråter och skriker mig i ansiktet, och modellerna. sångerskorna och skådespelerskonra kändes för perfekta. Vi passerade ett litet fik. Vi var en bit bort från själva Londons centrum. Tjejen som stod bakom disken hade färglada kläder och såg ut att ha en disskusion med en tjej som stod vid ett av borden. Med tannke på förklädet den andra tjejen vid bordet hade verkade hon också jobba där. Jag tittade tillbaka till Zayn och Perrie som nu var 10-20 meter framför mig. Jag bestämde mig där och då  att komma hit så fort som möjligt när jag var ensam. Tjejen bakom disken hade någon slags kraft över mig. Som om hon lagt en besvärjelse över mig. Jag skyndade ikapp Zayn och Perrie och slängde en blick över min axel. Snart… Snart skulle jag prata med henne. Jag bara visste det! Jag visste att jag behövde prata med henne. Lära känna henne.

Andra kapitlet! Kommentera vad ni tycker! :) - Xoxo Sanna-Nassen

Magsjuk!

Spydde i natt och imorse så jag hoppas på att kunna skriva lite! Sitter också och sätter ihop outfits! Tänkte att det kunde vara kul att se vad Hayley har på sig! ;)

Skriver!

Håller på och skriver… Hade huvudvärk igår så jag låg bara och läste! Läste ut en bok av Johan Theorin som hette Sankta Psyko (Jätte bra bok med oväntat och spännande slut som man inte förväntat sig!) och sedan började jag på Tretton skäl varför av Jay Asher och har kommit ungefär halvvägs (Än så länge är den bra… Jag tycker det är lite svårt att fatta men den är bra!)

Hej

Hej alla… Bara så ni vet så hoppas jag att andra kapitlet av Rebellious snart kommer ut! Jag ska se om jag hinner börja på det idag! Tills dess får ni njuta av denna roliga version av What makes you beautiful
http://a.tumblr.com/tumblr_m2pbkgjONS1qacyuuo1.mp3

Klippt mig!

Klippte av mig håret igen! Fett nöjd!
 

Och så blev det kort igen då!

Rebellious kapitel 1

Hayleys pov (point of view)
 

Jag gick in på ett litet café med en lapp på dörren om att dem sökte personal. Det var ett litet café, men det var mysigt. Jag tittade ner på mitt cv i handen.
 
Hello
My name is Hayley Samuelsson, but everyone just calls me Hay.
I have worked at a café befor. I've graduated from the art high school in Stockholm Sweden.
I'm a happy and colourfull girl who loves to meet new people and to small talk.
 

Det var inte långt med det var allt jag visste om mig själv kan man väl säga. Jag tog dem sista stegen fram till kassan och log mot tjejen som stod där. Jag skulle gissa att hon var 15-30 år och hennes namn skylt sa att hon hette, Emma.
 
››Hi, My name is Hayley and I saw that you where searching people to work here‹‹ sa jag och log stort mot Emma. Rätt fram bara sådär. Bara pang på fråga om jobbet.
 
››Well that's nice, I will get Robert for you‹‹ sa hon och log mot mig. Jag nickade lite innan jag flyttade mig lite mot sidan. För att inte hålla upp kön. Inte för att det gjorde någon skillnad, det stod ju ingen i kassan eftersom Emma var och hämtade Robert killen. Efter kanske tre minuter kom hon ut från en dörr bakom kassan med en hyfsat ung kille i släptåg.
 
››Hayley?‹‹ frågade han och jag nickade. Han pekade över sin axel och jag nickade snabbt och följde efter honom. Det var ett litet rum som fanns bakom kassan. Det fanns bara plats för ett litet kök med ett litet bord och tre stolar.
 
Det fanns en till dörr i detta rummet och det ledde till ett lite större kök, med stora diskmaskiner och blanka bänkar. Längst in i ett hörn av köket fanns ett litet skrivbord avskillt från köket med hjälp av an liten skärmvägg.
 
››So Hayley… What brings you here?‹‹ frågade Robert killen. ››Well I'm in need for a job and I think working on a café would suit me‹‹ svarade jag och tittade honom i ögonen. Han nickade lite och skrev något på datorn som stod på bordet.
 
››Any CV?‹‹ jag nickade och sträckte fram handen med det handskrivna brevet. Han läste tyst igenom det nickade lite och förde lite anteckningar.
 
››When can you start?‹‹ frågade han och jag nickade lite, utan att fatta hans fråga. När han fortsatte titta på mig tänkte jag efter på vad han frågat och snappades snabbt ut i reallity. ››Now‹‹ sa jag utan att tveka och han nickade och vi reste oss upp och skakade hand på det. ››We can talk about the salary later. I just wanna see how you're doing.‹‹ jag nickade och vi gick ut i själva fiket igen.
 
 

Ny update

Okej så jag har bestämt att jag kommer posta kanske 1-3 kapitel i veckan, bara så att ni vet och så ska jag föröka göra lite mera videoinlägg! Så om ni har någgot ämne som ni skulle vilja att jag ska ta upp kan ni ju kommentera det!

Video inlägg :)

 
 
Japp så detta är jag! Gud har jag konstig dialekt?

Mirabelles nya blogg!

http://marrymepatch.blogg.se/

Så alla detta är Mirabelles nya blogg! :)

Soooo

Sååå jag är i skolan nu och ska ha SO lektion om typ. Nu. Men jag ville bara säga att jag ska försöka lägga upp första kapitlet av Rebellious idag. Men jag har lite spanska läxa jag måste göra också, så jag ska verkligen försöka men vi får se :) Men jag kommer i alla fall skriva på det idag!

Rebellious

Detta kommer vara 'Rebellious' ''Logga''? Bilder tagna från google jag sökte på Niall och Hayley, Niall och Hayley Williams

Rebellious

Den nya novellen kommer att handla om *trummvirvel*:

Hayley… Japp det är så hon heter,  fast hon hatar namnet så hon kallar sig bara Hay.
 
Hay är nyss fyllen 18 år och vill inget hellre än att komma bort från Sverige, en jobbig familj och vänner som inte förstår. Hay är lite rebellisk och bestämmer att sticka till England. Där ska hon bo medans hon samlar ihop pengar till sin jorden runt resa. Men Hay har ingenting utom en väska med kläder, lite pengar och ett pass med sig och det är svårare än hon trodde att få ett jobb och hitta en lägenhet men hon måste lyckas och bevisa för sina föräldrar att dem hade fel när dem sa att hon inte kunde bli någonting.
 
Hon hoppas på att kunna bli en konstnär och resa runt i världen och måla tavlor. Men en viss Irländare kliver in i hennes liv och försöker ändra det helt. hay är långt ifrån den prefekta personen det är hon medveten om, men är hon redo för förändringen han skulle kunna åtkomma?
 
 
Hayley kommer gestaltas som just Hayley Williams från Paramore :D

Vi ses lova det - kapitel 17

Detta har hänt:
Jag visste att om någon fick bilder på det här skulle 'manegmentet' bli rasande. Jag kunde se rubriker som:
 
Zayn finds love in Swedish girl, Zayn moves on from Perrie, Zayn's in love after 1 day
 

Men jag trängde snabbt bort tankarna och kysste henne med all kärlek jag hade.
Zayns perspektiv: Jag la en av min händer på hennes höft och med den andra höll jag hennes kind i, medans hon hade sina händer runt om min hals. Hennes fingrar lekandes med mitt hår. Jag tryckte henne mot mig. Men kände snart hur luften började ta slut och jag drog mig undan. ''Wow'' andades jag ut och tittade henne i ögonen.
 
Alicia sa inget, tog bara min hand och sedan började vi gå igen. Så fort vi lämnade gågatan med dem gulliga butikerna bakom oss blev det mycket mörkare. Lycktstolparna kom med längre mellanrum nu och jag kunde höra musik i natten. Jag förstod ganska snart att den här delen av parken inte var lika idyllisk som den sndra hälften av det.
 
Jag kunde höra musiken närma sig oss medans vi rörde oss framåt och snart kunde man se ungdomar på parkbänkar hånglandes halftnakna. Även ett tiotal meter bort från själva ''festen'' kunde man känna den starka doften av sprit, svett och spyor. Jag kastade en blick mot dem fulla ungdomarna innan jag och Alicia vände om och började gå tillbaka.
Tumblr_mlap6osxmv1so3cf1o1_500_large
 
Efter kanske 15-20 minuter var vi tillbaka vid gångbanan och påväg mot vägen. När vi kunde se den log Alicia mot mig och sprang före mig med ansiktet mot mig. Vad som hände sen är hemskt. En lastbil slungade Alicias kropp säkert 10 meter bort.
 
Ambulansen kom men alla visste att det var försent… Ingen överlever att kollidera med en lastbil och flyga 10 meter genom luften. Madey och Niall hade sett allt från ett fönster i glassaffären och kommit springandes. Men vi visste alla att hon inte skulle klara det.
 

Jag tittade på hennes livlösa krop och ett par tårar letade sig fram. Fär jag inte vara lycklig? Äntligen någon som jag faktiskt gillade på riktigt som det kändes rätt med även fast det bara vart en dag. Äntligen fanns det någon som gjorde att jag glömde allt med Perrie och så nu detta!
 
1 vecka senare
 

Jag grät mig igenom hela begravningen. Jag hade fått känna lycka i en dag. EN dag innan hon bara försvann. Alicias hade planerat begravningen som dem vetat att Alicia velat ha den. Färgglad, precis som henne. Efter begravningen blev det tårta hemma hos Alica, jag presenterade mig till Alicias föräldrar som hennes pojkvän innan olyckan. Begravningen hölls på kvällen så efter att vi fått tårta släppte vi upp risballonger i luften för att hedra Alicia och jag visste att om olyckan inte inträffat skulle det bli vi två, det skulle vart hon och jag mot världen. Men jag visste att vi skulle ses igen en dag och medans risballongerna steg mot himmlen trillade tårarna från mina ögon och jag viskade mina sista ord till Alicia innan jag släppte taget.
 
''Vi ses lova det''
-spectrum-likely-pl-247600db_large

Sista kapitlet i vi ses lova det, jag hade inte tänkt sluta den så här men det får bli så nu! Jag har en liten ide om hur nästa novell kommer bli och jag ska börja planera den lite nu. Feedback skulle vara bra och jag vet att jag slutade den väldigt fort men det får bli så denna gången! :'( :')

1 år!!!

Idag den 15 april 2013 var det ETT år sedan jag startade denna bloggen! Det känns otroligt att veta att jag haft den så länge eftersom mina andra bloggar jag haft eller försökt mde inte funkat över huvudtaget! Så ett stort grttis till: oonedirectioonnoovell.blogg.se på födelsedagen och jag hoppas på att snart kunna lägga ut det nya kapitlet!
 
Och snart är det min födelsedag också! Den 17 juni blir jag 14 år! Och den 8 maj går jag på One Directions konsert i Stockholm!!!!! Ahhhhhhhhhh!

Tillbaka?!

Hej alla underbara läsare! Idag har jag bestämt att jag ska försöka ta mig tillbaka till skrivandet och fortsätta på den påbörjade novellen "Vi se-Nasses lova det" Jag vet att det vart  en lååååååång bloggpause men jag har verkligen inte haft lust att skriva! Det är vissa som har fortsatt titta in på bloggen och det gör mig JÄTTE glad!
 
Jag har redan på börjat det nya kapitlet till novellen och jag hoppas kunna lägga ut det snart!!! :)
 
-MVH Sanna-Nassen

RSS 2.0