Är i Malmö!

Jaa som ni ser på titlen så är jag i Malmö! Mina föräldrar tyckte att vi kunde behöva en semester så vi drog från Varberg till Malmö! Så uppdateringen kan bli så där!.... Men här finns nätverk, imorgon ska vi se på ''sommarlovsmorgon'' live!

Vet vad nästa novell kommer handla om!

Jaa jag vet vad nästa novell kommer handla om men det tar jag senare! Men bara så ni vet tror jag inte att jag kommer fortsätta skriva på Forever young! :'( :'( :'(

Kommentera

Snälla kommentera! Jag har ju faktist lagt upp 2 kapitel, skriv vad ni tycker om den. P.S. En gråt film är ''pearl harbour'' (tror den heter så är i alla fall nåt sånt) Det är typ från andra världskriget men det är Japan och U.S.A mot varandra. Det utspelar sig alltså ett till krig samtidigt som andra världskriget!

Vem vill vara med i novellen?

Jag kommer ha utlottning om 1-2 platser i novellen så vill ni vara med skriv det i en kommentar och skicka sedan in info om dig typ: hårfärg, ålder, ögonfärg, längd, klädstil, namn, efternamn, fritids hobbys, och typ sånt! Skicka det i ett mejl till [email protected]

Hahah dööööör.....!

Hahahahahahahahahaha jag bara behövde lägga upp denna bilden! Så jäkla sann!
 
 
Tumblr_m6l20tgh4i1rwrm2ho1_500_large
 
Haha jag skulle nog också bli sån om jag bodde nån annan stanns

Lägret!

Jag och min soutkår ifrån Varberg har under senaste veckan varit på läger i Värmland på en gård som heter Ransberg. Jag är med i NSF som står för Nykterhetsrörelsens Scout Förbund. Så när vi kom upp till Ransberg i alla fall var det inte så mågna där, och jag var ända barnet ifrån min kår eftersom jag åkt bil med ledarna och alla andra buss. Så väl där var det bara att börja bära slanor och bygga upp allt som vi skulle behöva. Så vi byggde upp ett matbord med tak, ett diskställ och en spis. På måndan var vi på Western aktivitet och då fick vi rida, kasta lasso och dansa Line Dance. På tisdagen hade vi Tidningen och On the spot, men jag hade ont i magen när vi skulle göra on the spot så jag låg i tältet och sov då. På Onsdagen till Torsdagen var vi på hajk. Det var skit kul och jätte jobbigt, jag trampade med foten i en pöl så foten och skon blev pisse våta, sen tog det 2 timmar att laga mat och alla i patrullen gnällde typ på varandra. Men vi fick sova i tält medans alla andra typ sov i vindskydd! Och det började pisse regna mitt i natten så Utbys saker var alldeles våta när dom vaknade, och en av dom hade fått dygna pga. att hon glömt burken till sina linser, så det blev la ganska lyckat i alla fall. Men men, fortsättning får ni imorgon!
 
 
 
 
 
Här kommer lite GAMLA bilder från scouterna! Ni hittar fler på http://nsfaventyrarna.blogspot.se/
 
"Jonas, hur dammsuger man?"

 
"Men Sanna, så här gör man...."

 

"Var det så här du menade"
 
NEJ!
 

Camp in Camp (Bildbomb)

 
Här är massa bilder från Camp in camp Hjörnared 2011! <3
 
 
En glad Sanna & Jack! Men en sur Tove (som vanligt)

Frukost

Vi hittade lite kantareller :)

Vi paddlade kanot.

Här är våra tält.

Den fina portalen.

Här lagade våra gäster mat.

Gäster från Sri Lanka & Polen.


Vi klunsade om disken. Man ville inte behöva diska allt de här. 

Sanna, Jack och Tove badar.

Jack, Tove, Sanna och Ylva sjunger NSF-sången på lägerbålet.

Vi skör den Holländska leken Pomba.

Några Italienare som diskar i vårt diskställ!

Fina mig (mvh jack) eller EGOT Jack (Mhv Tove)

Lite folk i programtältet. 

Konstiga typer :)

Galen ledare!

Matsedeln.

Isak älskar sin Arla-ko.

Jack

Huvudleden på Jamboree med alla länders flaggor som var med på lägret.

Ett tivoli hade de surrat ihop. 

Alla engelsmännen hade likadana tält. 

Några från Hongkong.

 
Höstens torg och staty.
 
Mycket folk på showen ca 50 000 scouter!

© Foton av Mikael Stenström
 
Inlägget är gjort av: Tove
Några texter är redigerade av: Jack
 
 
 

Hej hej!

Hej hej ! Hemma från ''Beaver Creek'' på Ransberg i Värmland nu! Det vart riktigt kul fast det regnade typ 24/7 och det var hur jävla lerigt som helst! Så jag ska försöka få upp ett kapitel idag!Jag lovar att jag ska försöka!!! Hoppas ni står ut med den kassa uppdateringen men men, that's life! Kommer lägga upp senare lite mer om lägret så ni får veta lite om det! Då kanske ni får lust att testa på scouting! Yeey.... Jaja men ska försöka med ett kapitel och så! Hoppas ni förlåter mig om det inte blir något...

Kommer vara borta!

Hej hej! Idag har jag legat i sängen hela jävla dan, med feber och ont i halsen + att jag ska jue på scoutläger på söndag till söndag så då kommer ni absolut inte få någon uppdatering!

Svar 2 (frågestunden)

Nathalie: Kom på några frågor :) 1. Hur många noveller har du skrivit? 2. Din bästa novell enligt dig själv? 3. Ditt bästa minne? 4. Din dröm?
 
Sanna (Jag): 1:E alltså det är ju dom på denna bloggen då! Sen har jag gjort typ en historia med en klass kompis i femman! Haha alla andra skrev typ tre A4 sidor och vi skrev typ ut ett och ett halvt sånt där litet block! Men jag har ju en del på datan och sen har jag lite spökhistorier på mammas dator! (Jag kan se om jag kan få upp dom på bloggen!) 2: E det är nog ''A cinderella story'' eller ''forever young'' men jag har även en på datan som inte är färdig men som jag tycker är riktigt bra just nu! 3: Hmm.. Mitt bästa minne, den var svår. Men jag minns när Louise (en av den mest fantastiska och starkaste person jag någonsin träffat) kom till klassen! När on hade varit och hälsat på i skolan hade jag varit i USA, men jag visste att hon skulle komma så jag tog med en liten present till henne med eftersom alla andra tjejer fick, men jag kände henne ju inte. Men jag gav henne den och sen dess håller vi ihop. Något så simpelt som en tablett ask med kärleks tabletter kan bli vänskap! 4: Jag drömmer och att bli författare och träffa One Direction. Men även att Camilla ska komma tillbaka i livet. Camilla var en underbar tjej och min mammas bästakompis. Hon var bara 42-43 när hon dog i lung cancer och hon har två barn på 6 och 8 år! Detta hände för ett år sedan (att hon dog och det) men jag har fortfarande lite svårt att fatta att hon inte finns, hon var som en mamma för mig och jag älskade henne! Eller jag älskar henne!

A fine frenzy

Hej hej! Ville bara säga att ni absolut borde lyssna på A fine frenzy! Jag älskar deras låtar ''near to you'' och ''Almost Lover'' absolut värda att lyssna på!

1 fråga och svar

Emma:
Heejj, kan inte du berätta lite om dig själv och vad du får din fantasi ifrån!! :) <3
 
Sanna (Jag): Jaha, jag heter Sanna Louise Lilja och jag bor i Varberg (Eller egentligen en liten förort till Varberg!). Jag fyllde 13 den 17 Juni i år (den 17 juni är det typ Islands nationaldag!). Jag har typ 2 bästa-bästa vänner, och vi är la lite crazy när vi är med varandra! Som typ efter skolavslutningen åkte vi 3 till Liseberg och jag fick typ bara ett ryck så på väg ut från en attration (jag tror det heter och stavas så!) finns det typ grindar med kuddar på som svänger upp när man går på dom! Men i alla fall, jag fick ryck och hoppade ut genom en sån och skrek Sanna-ninjaago. För det finns ju typ sånna Lego ninjaago gubbar, Sen började en av mina vänner säga ''stressmoroten'' på dalmån så hon blev ''fru stressmoroten'' och min andra kompis fick bli en blandning av oss. Jag tror vi kallade henne ''Stress-ninjaago'' eller något sånt! Men jag älskar mina vänner! Jag har en ganska normal familj, en mamma, en pappa och två små bröder. På fritiden dansar jag jazz, spelar piano och går i scouterna! Jag vill börja i typ streetdance eftersom jag slutat med fotbollen! Jag har blont kort hår, eftersom jag tröttnade på att se ut som alla andra tjejer i 5:an klippte jag av det eftersom alla har typ långt hår. Men nu har jag börjat spara ut det, jag har blåa ögon och min favoritdel på kroppen är nog min mun! Jag är väldigt pratglad av mig så fort man lärt känna mig, och jag vill bli författare. Om man frågar mig om jag tycker jag är bra på att sjunga skulle jag svara nej, fast jag egentligen tycker att jag har en jätte bra sångröst, men jag vet att man ofta tycker man sjunger bra även om man int egör det! Som jag! Jag älskar disney filmer och speciellt om det är nån prinsess film! Jag tror jag tycker ''Pocahontas'' är den bästa och jag älskar den svenska verisionen av ''colours in a vind'' (på svenska heter den ''Färger i en vind"!) 
 
Jag får insperarionen genom att titta på andra människor och så. Sedan är jag en dagdrömmare och har ALLTID älskat att få sätta ihop mina egna dagdrömmar precis hur jag vill. Sedan får man väldigt mycket insperation genom att gå ut och gå! Jag brukar prata med mig själv på engelska och liksom låtsas att jag är tjejen i mina och andras noveller! Det funkar faktist att gå och prata med sig själv när man e ensam hema och så plötsligt har du värsta ideén. Sedan har jag alltid haft bra fantasi!
 
 
 
*Om det är något mer du undrar över, så kan du bara skriva det i en kommentar men jag hoppas att du har fått dom svar du letade efter. Jag har inte skrivit mina vänners namn men jag vill inte liksom skriva det om inte dom vill. Men ett tips är att jag har an massa bilder från en grillkväll och där finns ialla fall 1 med! Dom börjar på L & J och finns länkade i det inlägget! Fortsätt fråga så svarar jag på dom efterhand!

RSS 2.0