Tävling

Hej hej! Tänkte ha en tävling här på bloggen! Jag tänkte att jag kunnde ha det ibland, och eftersom jag inte tänker lotta ut roller i novellen jag håller på med så tänkte jag att vinnaren får två bilder av mig. Det kommer att komma upp mera information i morgon! Tex. Hur du gör för att vara med!

En jätte bra kommentar!

SiRl  (http://myloveforwriting.bloggplatsen.se) om Your biggest fan-kapitel 16:
Tjena!! Först och främst:
Du är lika gammal som mig! ^^ Vet inte varför jag sa det, men i första inlägget står det 12 snart tretton så... Alla med novell blogagr är äldre, så lite kul med någon som är lika gammal!
Och jag tycker verkligen att du kan bli författare någon dag. För att vara ärlig, så trodde jag inte det efter jag hade läst första delen, men sen... Allt blev mycket bättre! (Och du använder inte lika många!) 
Ett tips är att se till att ha lite halvlugna tidsperioder. Så att du lurar läsaren att allt kommer bli bra innan du bombar med nästa problem. Och dra ut på vissa saker, så att allt inte bara tar ett inlägg att göra. Och glöm inte detaljer!! (Du har redan rätt många men... Men man måste ändå låta läsaren använda sin fantasi. Så att man inte beskriver påpricken, utan låter lite grejer vara :))
Och något som du har lyckats rätt bra med är att ge killarna varsin främtradanade personlighet. :) Men tjejerna är dock lite olika.. Men det är inget man stör sig på! :)
Hoppas jag gjorde mig förstod!!
Kram! Xx

Först när jag läste denna kommentaren tänkte jag! Men jaha tack så jävla mycket! Det gjorde mig ju glad! Liksom tack för det jag fattar ju inte ett skit av vad det står liksom! Fattar inte sammanhanget, men sedan efter att ha läst den 2-3 gånger till försökte jag ta till mig den "Konstuktiva" kritiken och nu fattar jag! Det är ju liksom br aatt få tips på vad man kan förbättra! Jag tyckte det var fint det där med att du inte tyckte att det första kapitlet var bra men att det sedan blev bättre. Det betyder att du inte dömmer efter omslaget eller första sidan om man vill säga så! Jag är jätte tacksam över denna kommentaren och ni som har "Konstruktiv" kretik till mig skriv det i en kommentar för vill man bli något måste man ju få veta vad man e bra på och vad man kan göra bättre! Jag älskar denna kommentaren och kommer spara den på datorn! Så om ni kommer med bra kritik till mig kan du få ett eget inlägg och en plats på min dator!! Tack så mycket för kommentaren! Den värmer!

Your biggest fan-kapitel 16

Previosly:
- I'll allways will baby, sa han och satte sig gämte mig på sängen. Harry tittade ledsamt på mig men Niall blev skit arg när han såg det.
- Harry stop it! She's mine you two would never work! Han skrek det samtidigt som han lyft upp mig och satte mig i sitt knä.
- Didn't you love me? sa Harry och försökte se samlad ut men jag såg hur tårarna tryckte på ögonlocken.
- So everything you told me this morning! The kisses when you told me you didn't care about Niall. Was you still drunk? Do you love me? Han ställde så många frågor och sa så mycket. Men jag kände Niall lyfta bort mig från sig.
- Did you say all that!?!? Han skrek det och ska jag vara ärlig var jag rädd. Aldrig att jag sett någon med så mycket hat i ögonen.
- I'll allways will baby, sa han och satte sig gämte mig på sängen. Harry tittade ledsamt på mig men Niall blev skit arg när han såg det.
- Harry stop it! She's mine you two would never work! Han skrek det samtidigt som han lyft upp mig och satte mig i sitt knä.
- Didn't you love me? sa Harry och försökte se samlad ut men jag såg hur tårarna tryckte på ögonlocken.
- So everything you told me this morning! The kisses when you told me you didn't care about Niall. Was you still drunk? Do you love me? Han ställde så många frågor och sa så mycket. Men jag kände Niall lyfta bort mig från sig.
- Did you say all that!?!? Han skrek det och ska jag vara ärlig var jag rädd. Aldrig att jag sett någon med så mycket hat i ögonen.

Liams perspektiv:
Alla tittade spänt på Sandra som såg chockad ut efter att Niall skrikit åt henne. Helt ärlig trodde jag att hon skulle börja gråta mer, men hon slutade gråta och tirrade bara på Niall. Men så tog hon sats och ställde sig upp.
- Yes I kissed him and  yes I said that, but it was becuse he was really good at kissing! hon sa det högt och tydligt och verkade inte ångra någonting. Niall tittade på henne med stora ögon men höll tyst så hon fortsatte:
- So what? I'm in love whit you, and if you love me you takes me for who I'm an dfor my mistakes! När hon sa det tittade hon honom djupt in i ögonen och vände inte bort dom.
- I forgive you, sa Niall så tyst att man knappt hörde det, men sedan reste han sig och sprang fram och omfamnade Sandra i en varm kram. Så jag vände blicken mot Louis.
- What did you do whit Molly last night? när jag frågade det tittade Louis ner i marken igen och mumlade något ohörbart.
- What did you say? frågade jag och nu tittade han upp i mina ögon.
- I said. Yes I where whit Molly last night and we did do things... Jag visste inte om han var färdig eller inte men jag sket i det och släppte ut ett vrål. Louis tittade skrämt på mig men samlade sig snabbt.
- She said that she wanted to go on a date whit me! Today 7:am. Jag tittade på honom och visste inte vad jag skulle göra så jag reste mig bara och gick till mitt och Nialls rum. När jag var inne stängde jag dörren och sedan så la jag mig på soffan. Ingentin ghände, jag trodde att jag skulle gråta men det gjorde jag inte, jag gjorde ingenting. Jag tog fram min mobil och gick in på min twitter. Jag såg att Molly hade twittrat när jag såg vad det stod mådde jag illa så jag sprang till toan och spydde. Men ändå hände inget mer förutom att jag hela dan hade Mollys tweet i huvudet: "Looking forward to the date to night babe!" Jag visste ju att det var till Louis men ändå hoppades jag att hon kanske, kanske skulle komma till mig istället. Men så klart gjorde hon inte det när klockan var 19:35 gick jag in på twitter igen. Louis hade lagt in en massa bilder på honom och Molly och under en fin bild där Molly pussade honom på kinden hade han skrivit: "Mrs:Tomlinson?" och när jag såg alla kommentarer om hur söt hon var, elle ratt han verkligen förtjänade henne fick jag nog. Så jag gick in på min sida och skrev en tweet till louis: @louis_tomlinson hope you're happy now man. You just destroyd my life!" Jag tryckte på sänd innan jag han ändra mig och på några sekunder hade en massa svarat och frågat vad/hur det var med mig/honom/oss. Men jag pallade inte svara så jag stängde ner allt och flyttade mig från soffan till sängen.
Nialls perspektiv:
Jag satt med Sandra i min famn och kände mig som en gud. Vi var i Zayns och Pauls lägenhet och tittade på gammla Disney filmer. Sandra fnissade konstant och Zayn satt och hjäspade hela tiden. Det var silmer som Sandra haft ned sig från Sverige så dom pratade engelska men det fanns svensk text och Sandra var väldigt förtjust över att höra hur Kalle Anka och Musse Pigg lät på engelska.
- Want some ice cream? frågade hon samtidigt som Louis och Molly kom in i rummet. Dom damp ner i soffan och alla nickade mot Sandra som försvann ut genom dörren och ner till vårat gemensamma kök.
- Do you know where Liam are? sa Zayn och tittade på Molly. Både hon och Louis ryckte på axlarna och fortsatte nån diskussion om vad dom skulle göra imorgon. Så jag svarade:
- I think he is in our room, han tittade på mig och nickade samtidigt som han reste på sig för att gå och titta hur det var med Liam.
- Molly do you know Liam is in love whit you? frågade jag utan att tänka mig för.
- No I didn't and he can't be in love whit me, sa hon och skrattade lite även om hennes ögon såg chockade ut.
- Louis can be in love whit you so why shoulden't Liam could be in love whit you, jag tittade anklagande på henne och hon reste sig upp.
- If Liam is in love whit me I can't be whit any one of you, och med det lämmnade hon mig och Louis där på soffan.
- Thank you for that!!! sa Louis och nu var det min tur att få en anklagande blick.

Såå vad tycker ni? Inte så lång kanske och så men jag har en kompis från Göteborg hemma och han behöver speciellt stöd just nu! Hinner inte berätta nu men jag KANSKE gör det sen! KANSKE men vi får la se! Ha det så bra"

Jag målade en bild på Niall & Liam!

Hey, Hey har målat en bild på Niall & Liam dom sötizarna!
Vad tycker ni? Den blev ju så klart bättre på pappret men nu vet ni ungärär hur den såg ut!!! Hoppas att ni gillar den! Och om ni inte ser vad dom säger så står det.
"Niall where are U?"-Liam
"Thihihi..."-Niall.
Och Niall gömmer sig i en mega påse från nando's!!!! Hehe ja har så bra fantasi! Puss puss älskar er alla! Kommentera vad jag tycker och om ni vill att jag ska måla en bild på nån mer! Har redan en ide på en bild av Harry!!! Hehe och den är bra!

Your biggest fan-kapitel 15

Previosly: "The slut dumps Niall Horan for hes bandmate Harry Styles!" Jag tittade chockat på henne och såg tårarna som rullade ner för hennes kinder.
- You know that's not true, sa jag och menade det med "Slut". Hon tittade på mig som om jag var dum i huvudet.
- Don't you get it? frågade hon och såg fly förbannad ut. Jag skakade på huvudet för att visa att jag inte gjorde det.
- People will call me slut! Niall will see this pitcures an dump me, sa hon och bläddrade ner och visade ett par bilder av oss dansade tätt ihop, jag höll hennes hand och på en såg det ut som om vi kysstes fast vi inte gjorde det.
Sedan brakade det till i hallen och in kommer alla killarna.

Nialls perspektiv:
Jag såg Harry stå i kalsonger böjd över Sandra som satt i bh och trosor och tittade något på datorn. Jag kunde inte titta på dom så jag stirrade ut genom fönstret medans alla andra verkade hälsa på varandra. Sandra och Harry satte sig på sängen bredvid Zayn och Liam medans jag och Louis satte oss på golvet.
- So what's going on between you two, frågade Liam och Sandra rodnade.
- It's nothing we are just friends and i sleept at Harry's place. Soo... What's th ebig idea! sa hon sedan och ryckte på axlarna samtidigt som hon försökte vara avslappnad och som vanligt, men jag visste att hon ljög.
- Then why all this things on the internet? frågade Louis.
- I don't know I just readed the title "The slut dumps Niall Horan for hes bandmate Harry Styles!" I don't know why, sa hon och försökte låta oskyldig. Men jag hade fått nog, alla känslor jag hade innom mig för att jag älskade henne men hon stampade och spottade på mig. Att jag kände sånt hat gentemot Harry för att han alltid förstörde allt för mig när det kom till tjejer.
- Don't lie to me! I know you guys did things last night I even can't dream! Things that i whis I would do to Sandra and not Harry. Sandra såg förvånad ut men det sket jag i. Jag hade ställt mig upp och alla tittade på mig.
- Tell me the truth or I leave the band, sa jag och stirrade in i Harrys ögon, jag vägrade ge mig och han var den som vek undan med ögonen först. Det var en gest som sa "Jag berättar".
- Well she started to dance whit me, we ended uo in bed, an dnow you are here. Jag suckade och Liam spännde ögonen i Sandra.
- You ended up in bed whit Harry! Well we can'r change that but did you protect your selfs? Sandra ryckte till som om hon inte tänkt på det men Harry nickade. Jag blev ännu argare.
- How can you just sit here asking if they did use a condom, when my girlfriend tells me she had sex whit one off my bestfriends? Jag var så arg att jag skakade.
- Niall don't blame us, I don't rememeber anythin gfrom yestyrday! I actully thinkd yo where the one sleeping naked by my sife this morning, hon försökte lägga sin arm om mig men jag drog mig undan och fräste:
- Don't touch me cheater, hon ryggade av mina ord och såg riktigt förolämpad ut.
- Do you think i enjoy when you guys talking about how you had sex!?!? Well I don't actully I hate to hear one of my bestfriends talk about how amazing my ex-girlfriend was in bed.
Sandras perspektiv:
Jag ryckte till när han sa ex....
- You can't just dump me like that, sa jag och Niall log ett elakt leénde.
- Well I just did, svarade han och jag la mig ner i sängen för att tankarna skulle sammla sig på samma ställe.
- I need to go, sa jag och reste mig upp.
- You don't go nowhere until we fixed this up. sa Liam och jag suckade och damp ner på min plats igen.
- Niall how do you feel for Sandra? frågade Zayn och Niall svarade:
- It's like she makes everything clearer. She light up my world. I did survive befor i Meeted her beacuse I didn't know she where alive. And now when I know her the whole life would be "piss off" whitout her.
- Sandra how do you feel for Niall? Frågade Zayn men tittade nu på mig.
- I loved him, sa jag och satt tyst en stund tills jag valde att fortsätta, but that was befor i did know how it was to be whit Harry. Niall stelnade till och tittade anklagande på mig.
- And you Harry what do you feel for Sandra? Sa Zayn och tittade bort från mig på Harry istället.
- I think I'm in love whit her, sa han och tittade ledset på Niall.
- Well then take her! I don't want her anymore! skrek Niall och jag började gråta. Jag var fortfarande kär i honom, det var jag men jag var kär i Harry också och Molly hade en gång sagt till mig. "If you love 2 peopel the same time, chose the second one beacus if you'd loved the first you would never fall in love whit the second." Och jag bara visste att det var sant, men jag älskade ju ändå Niall. Det blev så jobbigt och hela hjärnan snurrade runt och runt och tårarna blev fler och fler.
- And know... sa Liam och tittade argt och upprört på Louis.
- You where whit Molly tonight, wasn't you, fortsatte han sedan och Louis tittade ner i golvet. Allt blev ju fel, Louis var med Molly och jag var ihop med Niall men sover ihop med Harry!
- Niall do you forgive me? frågade jag och såg att han nickade men allt var suddigt eftersom tårarna svämmade ur mina ögon.
- I'll allways will baby, sa han och satte sig gämte mig på sängen. Harry tittade ledsamt på mig men Niall blev skit arg när han såg det.
- Harry stop it! She's mine you two would never work! Han skrek det samtidigt som han lyft upp mig och satte mig i sitt knä.
- Didn't you love me? sa Harry och försökte se samlad ut men jag såg hur tårarna tryckte på ögonlocken.
- So everything you told me this morning! The kisses when you told me you didn't care about Niall. Was you still drunk? Do you love me? Han ställde så många frågor och sa så mycket. Men jag kände Niall lyfta bort mig från sig.
- Did you say all that!?!? Han skrek det och ska jag vara ärlig var jag rädd. Aldrig att jag sett någon med så mycket hat i ögonen.
Nialls perspektiv:
Jag såg Harry stå i kalsonger böjd över Sandra som satt i bh och trosor och tittade något på datorn. Jag kunde inte titta på dom så jag stirrade ut genom fönstret medans alla andra verkade hälsa på varandra. Sandra och Harry satte sig på sängen bredvid Zayn och Liam medans jag och Louis satte oss på golvet.
- So what's going on between you two, frågade Liam och Sandra rodnade.
- It's nothing we are just friends and i sleept at Harry's place. Soo... What's th ebig idea! sa hon sedan och ryckte på axlarna samtidigt som hon försökte vara avslappnad och som vanligt, men jag visste att hon ljög.
- Then why all this things on the internet? frågade Louis.
- I don't know I just readed the title "The slut dumps Niall Horan for hes bandmate Harry Styles!" I don't know why, sa hon och försökte låta oskyldig. Men jag hade fått nog, alla känslor jag hade innom mig för att jag älskade henne men hon stampade och spottade på mig. Att jag kände sånt hat gentemot Harry för att han alltid förstörde allt för mig när det kom till tjejer.
- Don't lie to me! I know you guys did things last night I even can't dream! Things that i whis I would do to Sandra and not Harry. Sandra såg förvånad ut men det sket jag i. Jag hade ställt mig upp och alla tittade på mig.
- Tell me the truth or I leave the band, sa jag och stirrade in i Harrys ögon, jag vägrade ge mig och han var den som vek undan med ögonen först. Det var en gest som sa "Jag berättar".
- Well she started to dance whit me, we ended uo in bed, an dnow you are here. Jag suckade och Liam spännde ögonen i Sandra.
- You ended up in bed whit Harry! Well we can'r change that but did you protect your selfs? Sandra ryckte till som om hon inte tänkt på det men Harry nickade. Jag blev ännu argare.
- How can you just sit here asking if they did use a condom, when my girlfriend tells me she had sex whit one off my bestfriends? Jag var så arg att jag skakade.
- Niall don't blame us, I don't rememeber anythin gfrom yestyrday! I actully thinkd yo where the one sleeping naked by my sife this morning, hon försökte lägga sin arm om mig men jag drog mig undan och fräste:
- Don't touch me cheater, hon ryggade av mina ord och såg riktigt förolämpad ut.
- Do you think i enjoy when you guys talking about how you had sex!?!? Well I don't actully, I hate to hear one of my bestfriends talk about how amazing my ex-girlfriend was in bed.
Sandras perspektiv:
Jag ryckte till när han sa ex....
- You can't just dump me like that, sa jag och Niall log ett elakt leénde.
- Well I just did, svarade han och jag la mig ner i sängen för att tankarna skulle sammla sig på samma ställe.
- I need to go, sa jag och reste mig upp.
- You don't go nowhere until we fixed this up. sa Liam och jag suckade och damp ner på min plats igen.
- Niall how do you feel for Sandra? frågade Zayn och Niall svarade:
- It's like she makes everything clearer. She light up my world. I did survive befor i Meeted her beacuse I didn't know she where alive. And now when I know her the whole life would be "piss off" whitout her.
- Sandra how do you feel for Niall? Frågade Zayn men tittade nu på mig.
- I loved him, sa jag och satt tyst en stund tills jag valde att fortsätta, but that was befor i did know how it was to be whit Harry. Niall stelnade till och tittade anklagande på mig.
- And you Harry what do you feel for Sandra? Sa Zayn och tittade bort från mig på Harry istället.
- I think I'm in love whit her, sa han och tittade ledset på Niall.
- Well then take her! I don't want her anymore! skrek Niall och jag började gråta. Jag var fortfarande kär i honom, det var jag men jag var kär i Harry också och Molly hade en gång sagt till mig. "If you love 2 peopel the same time, chose the second one beacus if you'd loved the first you would never fall in love whit the second." Och jag bara visste att det var sant, men jag älskade ju ändå Niall. Det blev så jobbigt och hela hjärnan snurrade runt och runt och tårarna blev fler och fler.
- And know... sa Liam och tittade argt och upprört på Louis.
- You where whit Molly tonight, wasn't you, fortsatte han sedan och Louis tittade ner i golvet. Allt blev ju fel, Louis var med Molly och jag var ihop med Niall men sover ihop med Harry!
- Niall do you forgive me? frågade jag och såg att han nickade men allt var suddigt eftersom tårarna svämmade ur mina ögon.
- I'll allways will baby, sa han och satte sig gämte mig på sängen. Harry tittade ledsamt på mig men Niall blev skit arg när han såg det.
- Harry stop it! She's mine you two would never work! Han skrek det samtidigt som han lyft upp mig och satte mig i sitt knä.
- Didn't you love me? sa Harry och försökte se samlad ut men jag såg hur tårarna tryckte på ögonlocken.
- So everything you told me this morning! The kisses when you told me you didn't care about Niall. Was you still drunk? Do you love me? Han ställde så många frågor och sa så mycket. Men jag kände Niall lyfta bort mig från sig.
- Did you say all that!?!? Han skrek det och ska jag vara ärlig var jag rädd. Aldrig att jag sett någon med så mycket hat i ögonen.

Såå nu vet ni lite om vad som hände när killarna kom och hur det gick!!! KOmmer Niall och Sandra bli ihop eller är det Harry och Sandra nu! Hur ska det gå för Louis? Var han med Molly den natten? Vad kommer Liam säga om han vart det? Gud vad mycket frågor det finns! Hehe Nää men nu tänkte jag att ni skulle få hjälpa till lite med nästa kapitel. Vad tycker ni ska hända med Sandra, Niall och Harry? 1.)Ska Niall förlåta dom, och bli ihop med Sandra igen. 2.) Ska Sandra och Harry bli ett par istället. 3.) Tycker ni något helt annat ska hända? Kommentera vad ni tycker och glömm inte sprida bloggen, frö det e mycket roligare om man har över 10 unika besökare per dag! Eller hur! Skriv vad ni tycker ingenting är fel och hoppas att ni gillar Novellen! P.S. Glömm inte att sprida den.

Your biggest fan-kapitel 14

Sandras perspektiv:
Jag backade undan från Harry som låg naken i min säng. Det kunde väll inte vara han som vart där hela natten hans händer som vart över hela mig? Jag mindes att det vart Niall eller var det bara inbillning? Jag letade fibrillt i minnet och plötsligt var det som om allt från förra natten fanns där. Vi hade kommit hem och sedan hade killarna dragit med oss ut på någon klubb. Efter ett tag av dansade och mycket alcohol hade jag sett Niall dansa tätt med Anna samtidigt som han böjde sig ner och viskade något i hennes öra. Jag blev så arg så jag gick bort till Harry och puttade undan tjejen som stod och dansade med honom och började själv kroma mig med ett mystiskt leénde på läpparna framför honom. Alla var jättefulla och åkte hem. Jag la mi gi ett ensamt sovrumm men någon kom in och jag måste trott det var Niall. Eller? Jag visste inte riktigt men jag visste att jag behövde försvinna ut ur detta rummet fort, och få på mig mina kläder. Jag hittade underkläderna och tog på mig dom samtidigt som jag sprag run toch letade efter mina kläder. Jag hörde någon vända sig i sängen och när jag vände mig mot den log Harry stöd på en armbåge och tittade på mig med ett leénde på läpparna.
- What do you want? fräste jag till honom och han skrattade lite.
- Wow! You did defenitly not sound like that yesturday, han skrockade lite när han sa det och jag kände hur det bubblade upp en blandning av en massa känslor inom mig. Hade Niall hört oss? Eller någon annan för den delen också. Jag kände att jag rodnade och tittade bort.
- I thougd you were Niall, jag sa det kort och nu skrockade han ännu mer.
- Then why did you scream MY name? han fortsatte titta på mig och jag behövde titta bort för att kunna svara.
- I don't know. Efter att jag sagt det tittade jag tillbaka på honom. Han hade suttit sig upp och jag såg hela honom. Naken. Jag kunde inte sluta titta på hans magmuskler och han mpste sett det för han skrockade igen. Han reste sig upp och drog på sig ett par kalsonger, och plötsligt kändes det lättare att titta och prata med honom. Han gick fram till mig och lyfte upp mig.
- I think i love you. Han sa det tyst men ändå så jag hörde det.
- It's me and Niall, svarade jag och försökte ta mig loss.
- So the things you said last night didn't meen anything for you? frågade han och tittade bort från mig.
- I don't even remember what I said, svarade jag ärligt och han skrockade igen. Det var något mystiskt spännande med det.
- Well this might clear your mind, sa han och blinkade innan han snabbt pressade sina läppar mot mina. Jag ryckte till och han flyttade huvudet och rodnade.
- This isn't fear to Niall, sa han men jag kunde inte tänka på det. Så jag pressade mina läppar mot hans igen och höll dem där. Han särade lite på sina läppar och jag särade lite på mina och våra tungor smakade på varandra. Hans smakade samma Tik Tok som Niall smakat. Juste Niall fanns ju och han var min pojkvänn, och just nu höll jag på att hångla upp en av hans bästavänner och bandkompisar. Men jag kunde inte sluta för jag gillade det. Harry  bar mig till sängen och la sig över mig. Han flämtade och jag log, jag kunde int ehjälpa det man jag gillade vad Harry gjorde med mig. Han fick mig inte att svimma han fick mig att känna mig berusad och jag ville bara ha mer hela tiden.
Harrys perspektiv:
När jag lyfte på huvudet drog hon ner mig och rullade över på mig istället, men när hon lutade sig över mig för att kyssa mig drog jag mig undan. Hon tittade på mig för att få en förklaring.
- I can't do like this to Niall. He really loves you, sa jag och kände en klump i halsen för Sandra var riktigt fin. Men hon var Nialls, inte min.
- Well I don't care. And you know you can't tell Niall anything about this anyway. And you want me, I can see it in your eyes. sa hon och kastade lite med håret. Jag skrockade för att vartenda ord i den där meningen var rätt, och hon verkade gilla det. Gilla hur jag skrockade, och jag reste mig på armarna och tittade henne i ögonen.
- Do you love Niall? frågade jag och hon såg ut att tänka.
- Well I did! But that was befor I known how it was to be whit you, to kiss you, to touch you, samtidigt som hon sa det drog hon ett finger längs mina magmuskler.
- In whos department is we? frågade hon plötsligt oroligt.
- We are in mine and Louis, but he isn't home. svarade jag och hon såg genast lungn ut. Hon kysste mig igen innan hon reste på sig och satte på sin dator. När hon vart inne ett tag flämtade hon till. Jag gick fram för att se vad det var och det som mötte mig var hemskt. Det var en tidnings rubrik. "The slut dumps Niall Horan for hes bandmate Harry Styles!" Jag tittade chockat på henne och såg tårarna som rullade ner för hennes kinder.
- You know that's not true, sa jag och menade det med "Slut". Hon tittade på mig som om jag var dum i huvudet.
- Don't you get it? frågade hon och såg fly förbannad ut. Jag skakade på huvudet för att visa att jag inte gjorde det.
- People will call me slut! Niall will see this pitcures an dump me, sa hon och bläddrade ner och visade ett par bilder av oss dansade tätt ihop, jag höll hennes hand och på en såg det ut som om vi kysstes fast vi inte gjorde det.
Sedan brakade det till i hallen och in kommer alla killarna.
Previosly: När jag vaknade var det mörkt i rummet och någon låg bredvid mig. Jag huttrade till och insåg att jag var vaken och att personen bredvid mig också var det. Jag letade febrillt i minnet för att komma ihåg om jag och Niall gjort något igår kväll men efter en stund i tankar kom jag ihåg att vi aldrig gjort DET. Vi hade bara kelat. Jag log av tanken av Nialls fladdrande, lätta och valkiga händer överallt på min kropp. Niall rörde sig och jag sträckte på mig för att tända lampan. Men när mina ögon vant sig vid ljuset såg jag att det inte var Niall som låg bredvid mig.

Sandras perspektiv:
Jag backade undan från Harry som låg naken i sängen. Det kunde väll inte vara han som vart där hela natten hans händer som vart över hela mig? Jag mindes att det vart Niall eller var det bara inbillning? Jag letade fibrillt i minnet och plötsligt var det som om allt från förra natten fanns där. Vi hade kommit hem och sedan hade killarna dragit med oss ut på någon klubb. Efter ett tag av dansade och mycket alcohol hade jag sett Niall dansa tätt med Anna samtidigt som han böjde sig ner och viskade något i hennes öra. Jag blev så arg så jag gick bort till Harry och puttade undan tjejen som stod och dansade med honom och började själv kroma mig med ett mystiskt leénde på läpparna framför honom. Alla var jättefulla och åkte hem. Jag la mi gi ett ensamt sovrumm men någon kom in och jag måste trott det var Niall. Eller? Jag visste inte riktigt men jag visste att jag behövde försvinna ut ur detta rummet fort, och få på mig mina kläder. Jag hittade underkläderna och tog på mig dom samtidigt som jag sprag run toch letade efter mina kläder. Jag hörde någon vända sig i sängen och när jag vände mig mot den log Harry stöd på en armbåge och tittade på mig med ett leénde på läpparna.
- What do you want? fräste jag till honom och han skrattade lite.
- Wow! You did defenitly not sound like that yesturday, han skrockade lite när han sa det och jag kände hur det bubblade upp en blandning av en massa känslor inom mig. Hade Niall hört oss? Eller någon annan för den delen också. Jag kände att jag rodnade och tittade bort.
- I thougd you were Niall, jag sa det kort och nu skrockade han ännu mer.
- Then why did you scream MY name? han fortsatte titta på mig och jag behövde titta bort för att kunna svara.
- I don't know. Efter att jag sagt det tittade jag tillbaka på honom. Han hade suttit sig upp och jag såg hela honom. Naken. Jag kunde inte sluta titta på hans magmuskler och han mpste sett det för han skrockade igen. Han reste sig upp och drog på sig ett par kalsonger, och plötsligt kändes det lättare att titta och prata med honom. Han gick fram till mig och lyfte upp mig.
- I think i love you. Han sa det tyst men ändå så jag hörde det.
- It's me and Niall, svarade jag och försökte ta mig loss.
- So the things you said last night didn't meen anything for you? frågade han och tittade bort från mig.
- I don't even remember what I said, svarade jag ärligt och han skrockade igen. Det var något mystiskt spännande med det.
- Well this might clear your mind, sa han och blinkade innan han snabbt pressade sina läppar mot mina. Jag ryckte till och han flyttade huvudet och rodnade.
- This isn't fear to Niall, sa han men jag kunde inte tänka på det. Så jag pressade mina läppar mot hans igen och höll dem där. Han särade lite på sina läppar och jag särade lite på mina och våra tungor smakade på varandra. Hans smakade samma Tik Tok som Niall smakat. Juste Niall fanns ju och han var min pojkvänn, och just nu höll jag på att hångla upp en av hans bästavänner och bandkompisar. Men jag kunde inte sluta för jag gillade det. Harry  bar mig till sängen och la sig över mig. Han flämtade och jag log, jag kunde int ehjälpa det man jag gillade vad Harry gjorde med mig. Han fick mig inte att svimma han fick mig att känna mig berusad och jag ville bara ha mer hela tiden.
Harrys perspektiv:
När jag lyfte på huvudet drog hon ner mig och rullade över på mig istället, men när hon lutade sig över mig för att kyssa mig drog jag mig undan. Hon tittade på mig för att få en förklaring.
- I can't do like this to Niall. He really loves you, sa jag och kände en klump i halsen för Sandra var riktigt fin. Men hon var Nialls, inte min.
- Well I don't care. And you know you can't tell Niall anything about this anyway. And you want me, I can see it in your eyes. sa hon och kastade lite med håret. Jag skrockade för att vartenda ord i den där meningen var rätt, och hon verkade gilla det. Gilla hur jag skrockade, och jag reste mig på armarna och tittade henne i ögonen.
- Do you love Niall? frågade jag och hon såg ut att tänka.
- Well I did! But that was befor I known how it was to be whit you, to kiss you, to touch you, samtidigt som hon sa det drog hon ett finger längs mina magmuskler.
- In whos department is we? frågade hon plötsligt oroligt.
- We are in mine and Louis, but he isn't home. svarade jag och hon såg genast lungn ut. Hon kysste mig igen innan hon reste på sig och satte på sin dator. När hon vart inne ett tag flämtade hon till. Jag gick fram för att se vad det var och det som mötte mig var hemskt. Det var en tidnings rubrik. "The slut dumps Niall Horan for hes bandmate Harry Styles!" Jag tittade chockat på henne och såg tårarna som rullade ner för hennes kinder.
- You know that's not true, sa jag och menade det med "Slut". Hon tittade på mig som om jag var dum i huvudet.
- Don't you get it? frågade hon och såg fly förbannad ut. Jag skakade på huvudet för att visa att jag inte gjorde det.
- People will call me slut! Niall will see this pitcures an dump me, sa hon och bläddrade ner och visade ett par bilder av oss dansade tätt ihop, jag höll hennes hand och på en såg det ut som om vi kysstes fast vi inte gjorde det.
Sedan brakade det till i hallen och in kommer alla killarna.

Spännande va!!! Vad kommer killarna säga? Kommer dom veta? Vem vet? Inte ni i alla fall! Men jag!!! Haha nää jag ska inte reta er. Vad tyckte ni om kapitlet? Lite lång tråkigt med en så lång konversation kanske!?!? Glömm inte att sprida bloggen.

Your biggest fan-kapitel 13

Nialls perspektiv:
Jag satt på min säng och fingrade på mobilen. När Sandra och Molly inte var med kändes allt plötslit väldigt tråkigt. Innan jag lärde känna dom så var det ju hyfsat kul att få gå på intervjuer, men det var det inte längre för jag visste att Sandra var där ute och att allt blev roligare med henne i närheten. Jag hade tänkt på om jag skulle gå ut med vårat förhållande, men visste att median skulle bli galen och börja hitta på en massa saker. Jag lyssnade på Ed Sheerans låt "Drunk" och försökte lära mig texten utantill, bara för att kunna sjunga den och alla våra egna låtar för Sandra när vi träffades igen. När jag satt där och tänkte brakade det plötsligt till i dörren och in kommer alla killarna in tumlande i en hög på golvet.
- Wanna join? frågar Harry och sticker upp sitt huvud som legat bredvid nåns rumpa och Liams fot. Jag skrattar och skakar på huvudet.
- But what the fuck! sa Louis och satte sig upp och det gjorde alla andra också.
- What? frågar jag och tittar på dom en efter en.
- We did this to make you smile! All you do is ro sit here waiting on when we are going back home! sa Louis och tittade surt på mig. Jag log lite åt tanken på att Louis var sur för att han trodde att jag var sur.
- Well I'm hungry! How about to eat? sa jag för att lätta på stämmningen lite.
- Wooooooohw oh yes, oh yes, oh yes! skrek Harry och sedan började ha springa i en cirkel runt dom andra killarna. Jag skrattade och tog fram mobilen för att ringa pizzerian nere på gatan, som vi ätit på några gånger. Jag tittade på skärmen och det stod att jag hade 83 missade samtal från Sandra och 1 sms. Så jag tryckte upp sms:et och såg först inte vad det stod. Eller så fattade jag bara inte. "Hi babe! Madelien wasn't sick! They just said it so we whould come there to day and not in 3 days! And why dosen't you answer me? Well gotta go! Party tonight at some club;)!!!" Jag kände något i min mage och insåg att det måste ha med det att Sandra skulle på klubb utan mig! Hon kunde flirta hur mycket som helst utan att någon skulle märka det. Då kom jag på vad jag skulle göra. Om jag gick ut med vårt förhållande ikväll i tv och visade en bild på henne skulle hon garanterat åka fast om hon var med någon annan. Sedan insåg jag att det var en puckad ide, för jag behövde prata med henne om det först. Så jag slog numret till pizzerian och beställde maten.
Liams perspektiv:
Jag såg på Niall att han tänkte på något när han beställde maten men jag frågade aldrig om det. När vi en halv timma senare att och åt i Harrys och Louis rum framför tv:n kunde jag inte låta bli att snegla på Louis hela tiden. Det med Molly hade verkligen påverkat oss båda. Både bra och dåligt. Bra för att vi var mycket mognare men sämre för att vi gled längre och längre ifrån varandra. Han tittade på mig några gånger och varje gång våra blickar möttes var det som om hans började brinna av hat. När vi lite senare skulle se på film satte jag och Louis oss så långt ifrån varandra som det var möjligt. Zayn började titta mellan mig och Louis och tillsist sa han:
- We need to talk about this boys! All off us. när han sa det sista tittade han menade på Niall som suttit och fummlat med mobilen. Harry nickade och pausade filmen.
- What's going on? frågade Zayn samtidigt som Harry hostade överdrivet och petade Niall i midjan för att han skulle lägga ner mobilen. Han tvekade lite men la sedan mobilen på bordet och gick och satte sig på golvet bredvid oss andra eftersom vi redan flyttat från soffan till golvet.
- Ehhm... That's non off your business. sa jag till slut och då tittade Louis argt på mig och började förklara allt i detalj. När han var färdig såg Zayn helt ställd ut, han hade nog inte trott att det skulle vara så allvarligt eller stort. Niall suckade och tog sats för att börja prata.
- You can't fight about her you know! You are Bro's! You figure something out! sa han och tittade alvarligt på oss en efter en.
- Can't we say she's off-limits? sa Louis och jag svalde. Jag visste inte om jag skulle klara det men jag nickade ändå.
- That's cool bro, sa Louis och log försiktigt mot mig och jag log tillbaka. Det var som om man slängt en filt över oss och vi alla fammlade i mörker efter att hitta något med ljus. Ingen sa något så tillslut tog jag kontrollen och satte på tv:n. När filmen var det fortfarande pinsamt tyst så jag frågade:
- Well you wanna chatt whit Molly and Sandra? alla nickade och vi gick och satte på datorn samtidigt som Niall sms:ade Sandra att dom skulle logga in. Efter 10 minuter var dom inloggade och jag tryckte på videosamtal. Det tog en stund innan dom svarade men tillslut gjorde dom det. När vi såg dom var det fem ansikten och inte två jag blev först förvånad men kom sedan ihåg att deras kompisar vart i London innan dom andra.
- Hay babe! sa Niall och blinkade mot Sandra.
- Hey hottie! svarade hon och blinkade hon också. En av tjejerna frågade något på svenska och Sandra såg plötsligt jätte arg ut. Alla tjejerna började skrika på varandra och jag höll för öronen för att slippa höra.
- What do you talk about? frågade Niall och tittade orligt på Sandra.
- It's nothing... We just fighting, men  hon sa det tvekande som om hon inte ville berätta för oss. Niall såg medens mycket oroligare ut och jag trodde faktist att han skulle packa sin saker och dra till London NU. Men han andades in genom näsan och yt genom munnen.
- Do you want to talk about it? frågade han sedan samtidigt som han fortsatte att andas in genom näsan och ut genom munnen.
Sandra skakade på huvudet och började prata om en massa andra saker som vädret, kläder och shopping. Alla tjejer deltog glatt i konversationen medans vi killar mest satt och hjäspade. När tjejerna såg det slutade som prata om det och vi började planera våra lediga veckor i London med tjejerna. När vi lagt på sa Harry finurligt:
- Dosen't we have tickets to Ed Sheeran's concert? Louis nickade och Harry fortsatte.
- What about we takes the girls so they can meet him and go on the concert? Niall nickade nu jätte mycket och log som en fåne. Så klart tyckte han att det var en fin present att ge till sin flickvän och jag önskade att jag också kunde ge konsert biljetter till min flickvän, och opm jag haft nån hade jag önskat att det var Molly. Zayn puttade till mig och jag skakade på huvudet.
- Feel asleep? frågade han och jag nickade. Jag orkade bara inte förklara för honom, han skulle ändå inte fatta. Vi gick ner och satte på tv:n.
EN OCH EN HALV VECKA SENARE:
Sandras perspektiv:
Jag och Molly väntad på flygplatsen på att killarna skulle komma, men det var inte så lätt att se något eftersom det var som Niall sagt. Det fanns mycket mera fans i England. Jag hörde en massa skrik och antog att det var killarna som anlände, och när jag såg Nialls och Harrys kaluffser var jag säker. Så jag grabbade tag i Mollys arm och drog med henne mot killarna. När jag var fem meter ifrån dom var det som en stor, skrikande köttmur ivägen så jag stack ut armbågarna och började tränga mig förbi alla. ag fick en hel del tykna kommentarer, arga blickar och armbågar i magen tillbaka men jag brydde mig inte. Jag skulle ta mig fram till Niall om det så var dte sista jag gjorde. När jag var vid avspärningen tog jag sats och skrek Niall så högt jag kunde. Niall snurrade genast runt och när han fick syn på mig sprack hans ansikte upp i ett väldigt leénde, och jag kunde inte sluta tänka på att det var jag som fick han att le så där. Han började gå mot mig och jag kröp under avspärningen och förbi vakterna. Jag sprang tills jag var säker i Nialls armar och  jag skrattade och grät om vartannat.
- Why are you crying? frågade Niall och undersökte mitt ansikte med sin blick.
- I'm just so happy to see you again, svarade jag och ställde mig på tå för att kunna pussa honom på kinden. Men han vred på sitt ansikte och våra läppar möttes samtidigt som det gick ett sus genom skaran utanför avspärningen. Om jag fått onda blickar innan var det inget emot vad jag fick nu. Det var som om blickarna sa "Lämna Niall ensam eller så dör du!" jag rös men tittade istället upp på Niall och log.
- I would do anything to be your everything, viskade jag i hans öra och han skrockade lite.
- Hey Beautiful! hörde jag plötsligt någon skrika bakom mig och där stod resten av killarna.
- Hey guys, svarade jag och kramade om dom alla. När jag kramade Harry viskade han i mitt öra:
- You shoude have know how mutch Niall been talking about you since you left, när han sa det rodnade jag och Niall måste ha sett det för han var snabbt där och kramade mig länge. Jag såg hur en massa kamera blixtar och antog att jag för första gången någonsin skulle vara på framsidan av en tidning. När jag stod där och kramade min första pojkvän som jag dessutom älskade av hela mitt hjärta tänkte jag på att jg kanske skulle vara på framsidan av en tidning, jag ruskad på huvudet för att komma tillbaka till verkligheten. Men så kände jag doften av Niall igen och allt började snurra. Det svartnade för ögonen. Igen. När jag kände att någon ruskade på mig vaknade jag ur min sömn och slog upp ögonen. Där satt Niall och dom andra killarna och Harry smilade som en idiot.
- He maked you faint again! sa han och log ännu mera. Jag reste mig på armbågarna samtidigt som jag skakade på huvudet, och insåg vad Niall hade för påverkan på mig. Jag skakade på huvudet igen och reste sakta på mig, väl medveten om att en för häftig rörelse skulle kunna få mig att svimma igen eller spy. När jag stod upp tog Niall tag i mig och lyfte upp mig. Jag borrade in mitt ansikte i hans hals när han följde Molly ut för att komma till bilen. Jag låg där och luktade på Nialls tröja som luktade.... Niall samtidigt som jag kände mig yr igen. Som alltid när jag kände Nialls fantastiska doft. Men jag stod emot och vägrade låta mig svimma. Jag hörde hur Molly låste upp bilen och flera dörrar öppnades. Jag och Molly hade "övningskört" hit eftersom vi båda två var förunga för att ha körkort men tillräkligt gammla för att övningsköra. Niall släppte mig inte på hela vägen och hela tiden motstod jag impulsen att svimma. När jag vaknade var det mörkt i rummet och någon låg bredvid mig. Jag huttrade till och insåg att jag var vaken och att personen bredvid mig också var det. Jag letade febrillt i minnet för att komma ihåg om jag och Niall gjort något igår kväll men efter en stund i tankar kom jag ihåg att vi aldrig gjort DET. Vi hade bara kelat. Jag log av tanken av Nialls fladdrande, lätta och valkiga händer överallt på min kropp. Niall rörde sig och jag sträckte på mig för att tända lampan. Men när mina ögon vant sig vid ljuset såg jag att det inte var Niall som låg bredvid mig.
Previosly:
- Det här ska dokumenteras! hon log och tog lite kort på långt avstånd innan hon gick ut mitt ibland alla väskor, ben och armar, och plötsligt låg också hon på golvet. Sandra började gapflabba och jag såg att hon höll i Annas byxben. Jag kunde inte hålla mig längre så jag sprang och slängde mig på dom andra tjejerna och alla började skratta ännu mera.
- Aj gud vad har ni ätit när vi inte vart med? frågade Sandra som stönade under Annas tyngd. Plötsligt satte sig Molly upp.
- Hur är det med Madelien? frågade hon och jag tittade på Anna som tittade ner i marken.
- Vaddå hur är det med mig?! frågade Madelien och kom ut från lägenheten.

Nialls perspektiv:
Jag satt på min säng och fingrade på mobilen. När Sandra och Molly inte var med kändes allt plötslit väldigt tråkigt. Innan jag lärde känna dom så var det ju hyfsat kul att få gå på intervjuer, men det var det inte längre för jag visste att Sandra var där ute och att allt blev roligare med henne i närheten. Jag hade tänkt på om jag skulle gå ut med vårat förhållande, men visste att median skulle bli galen och börja hitta på en massa saker. Jag lyssnade på Ed Sheerans låt "Drunk" och försökte lära mig texten utantill, bara för att kunna sjunga den och alla våra egna låtar för Sandra när vi träffades igen. När jag satt där och tänkte brakade det plötsligt till i dörren och in kommer alla killarna in tumlande i en hög på golvet.
- Wanna join? frågar Harry och sticker upp sitt huvud som legat bredvid nåns rumpa och Liams fot. Jag skrattar och skakar på huvudet.
- But what the fuck! sa Louis och satte sig upp och det gjorde alla andra också.
- What? frågar jag och tittar på dom en efter en.
- We did this to make you smile! All you do is to sit here waiting on when we are going back home! sa Louis och tittade surt på mig. Jag log lite åt tanken på att Louis var sur för att han trodde att jag var sur.
- Well I'm hungry! How about to eat? sa jag för att lätta på stämmningen lite.
- Wooooooohw oh yes, oh yes, oh yes! skrek Harry och sedan började han springa i en cirkel runt dom andra killarna. Jag skrattade och tog fram mobilen för att ringa pizzerian nere på gatan, som vi ätit på några gånger. Jag tittade på skärmen och det stod att jag hade 83 missade samtal från Sandra och 1 sms. Så jag tryckte upp sms:et och såg först inte vad det stod. Eller så fattade jag bara inte. "Hi babe! Madelien wasn't sick! They just said it so we whould come there to day and not in 3 days! And why dosen't you answer me? Well gotta go! Party tonight at some club;)!!!" Jag kände något i min mage och insåg att det måste ha med det att Sandra skulle på klubb utan mig! Hon kunde flirta hur mycket som helst utan att någon skulle märka det. Då kom jag på vad jag skulle göra. Om jag gick ut med vårt förhållande ikväll i tv och visade en bild på henne skulle hon garanterat åka fast om hon var med någon annan. Sedan insåg jag att det var en puckad ide, för jag behövde prata med henne om det först. Så jag slog numret till pizzerian och beställde maten.
Liams perspektiv:
Jag såg på Niall att han tänkte på något när han beställde maten men jag frågade aldrig om det. När vi en halv timma senare att och åt i Harrys och Louis rum framför tv:n kunde jag inte låta bli att snegla på Louis hela tiden. Det med Molly hade verkligen påverkat oss båda. Både bra och dåligt. Bra för att vi var mycket mognare men sämre för att vi gled längre och längre ifrån varandra. Han tittade på mig några gånger och varje gång våra blickar möttes var det som om hans började brinna av hat. När vi lite senare skulle se på film satte jag och Louis oss så långt ifrån varandra som det var möjligt. Zayn började titta mellan mig och Louis och tillsist sa han:
- We need to talk about this boys! All off us. när han sa det sista tittade han menade på Niall som suttit och fummlat med mobilen. Harry nickade och pausade filmen.
- What's going on? frågade Zayn samtidigt som Harry hostade överdrivet och petade Niall i midjan för att han skulle lägga ner mobilen. Han tvekade lite men la sedan mobilen på bordet och gick och satte sig på golvet bredvid oss andra eftersom vi redan flyttat från soffan till golvet.
- Ehhm... That's non off your business. sa jag till slut och då tittade Louis argt på mig och började förklara allt i detalj. När han var färdig såg Zayn helt ställd ut, han hade nog inte trott att det skulle vara så allvarligt eller stort. Niall suckade och tog sats för att börja prata.
- You can't fight about her you know! You are Bro's! You figure something out! sa han och tittade alvarligt på oss en efter en.
- Can't we say she's off-limits? sa Louis och jag svalde. Jag visste inte om jag skulle klara det men jag nickade ändå.
- That's cool bro, sa Louis och log försiktigt mot mig och jag log tillbaka. Det var som om man slängt en filt över oss och vi alla fammlade i mörker efter att hitta något med ljus. Ingen sa något så tillslut tog jag kontrollen och satte på tv:n. När filmen var slut var det fortfarande pinsamt tyst så jag frågade:
- Well you wanna chatt whit Molly and Sandra? alla nickade och vi gick och satte på datorn samtidigt som Niall sms:ade Sandra att dom skulle logga in. Efter 10 minuter var dom inloggade och jag tryckte på videosamtal. Det tog en stund innan dom svarade men tillslut gjorde dom det. När vi såg dom var det fem ansikten och inte två jag blev först förvånad men kom sedan ihåg att deras kompisar vart i London innan dom andra.
- Hay babe! sa Niall och blinkade mot Sandra.
- Hey hottie! svarade hon och blinkade hon också. En av tjejerna frågade något på svenska och Sandra såg plötsligt jätte arg ut. Alla tjejerna började skrika på varandra och jag höll för öronen för att slippa höra.
- What do you talk about? frågade Niall och tittade orligt på Sandra.
- It's nothing... We just fighting, men  hon sa det tvekande som om hon inte ville berätta för oss. Niall såg medens mycket oroligare ut och jag trodde faktist att han skulle packa sin saker och dra till London NU. Men han andades in genom näsan och ut genom munnen.
- Do you want to talk about it? frågade han sedan samtidigt som han fortsatte att andas in genom näsan och ut genom munnen.
Sandra skakade på huvudet och började prata om en massa andra saker som vädret, kläder och shopping. Alla tjejer deltog glatt i konversationen medans vi killar mest satt och hjäspade. När tjejerna såg det slutade som prata om det och vi började planera våra lediga veckor i London med tjejerna. När vi lagt på sa Harry finurligt:
- Dosen't we have tickets to Ed Sheeran's concert? Louis nickade och Harry fortsatte.
- What about we takes the girls so they can meet him and go on the concert? Niall nickade nu jätte mycket och log som en fåne. Så klart tyckte han att det var en fin present att ge till sin flickvän och jag önskade att jag också kunde ge konsert biljetter till min flickvän, om jag haft nån. Men då hade jag önskat att det var Molly. Zayn puttade till mig och jag skakade på huvudet.
- Feel asleep? frågade han och jag nickade. Jag orkade bara inte förklara för honom, han skulle ändå inte fatta. Vi gick ner och satte på tv:n.
EN OCH EN HALV VECKA SENARE:
Sandras perspektiv:
Jag och Molly väntad på flygplatsen på att killarna skulle komma, men det var inte så lätt att se något eftersom det var som Niall sagt. Det fanns mycket mera fans i England. Jag hörde en massa skrik och antog att det var killarna som anlände, och när jag såg Nialls och Harrys kaluffser var jag säker. Så jag grabbade tag i Mollys arm och drog med henne mot killarna. När jag var fem meter ifrån dom var det som en stor, skrikande köttmur ivägen så jag stack ut armbågarna och började tränga mig förbi alla. ag fick en hel del tykna kommentarer, arga blickar och armbågar i magen tillbaka men jag brydde mig inte. Jag skulle ta mig fram till Niall om det så var dte sista jag gjorde. När jag var vid avspärningen tog jag sats och skrek Niall så högt jag kunde. Niall snurrade genast runt och när han fick syn på mig sprack hans ansikte upp i ett väldigt leénde, och jag kunde inte sluta tänka på att det var jag som fick han att le så där. Han började gå mot mig och jag kröp under avspärningen och förbi vakterna. Jag sprang tills jag var säker i Nialls armar och  jag skrattade och grät om vartannat.
- Why are you crying? frågade Niall och undersökte mitt ansikte med sin blick.
- I'm just so happy to see you again, svarade jag och ställde mig på tå för att kunna pussa honom på kinden. Men han vred på sitt ansikte och våra läppar möttes samtidigt som det gick ett sus genom skaran utanför avspärningen. Om jag fått onda blickar innan var det inget emot vad jag fick nu. Det var som om blickarna sa "Lämna Niall ensam eller så dör du!" jag rös men tittade istället upp på Niall och log.
- I would do anything to be your everything, viskade jag i hans öra och han skrockade lite.
- Hey Beautiful! hörde jag plötsligt någon skrika bakom mig och där stod resten av killarna.
- Hey guys, svarade jag och kramade om dom alla. När jag kramade Harry viskade han i mitt öra:
- You shoude have know how mutch Niall been talking about you since you left, när han sa det rodnade jag och Niall måste ha sett det för han var snabbt där och kramade mig länge. Jag såg hur en massa kamera blixtar och antog att jag för första gången någonsin skulle vara på framsidan av en tidning. När jag stod där och kramade min första pojkvän som jag dessutom älskade av hela mitt hjärta tänkte jag på att jg kanske skulle vara på framsidan av en tidning, jag ruskad på huvudet för att komma tillbaka till verkligheten. Men så kände jag doften av Niall igen och allt började snurra. Det svartnade för ögonen. Igen. När jag kände att någon ruskade på mig vaknade jag ur min sömn och slog upp ögonen. Där satt Niall och dom andra killarna och Harry smilade som en idiot.
- He maked you faint again! sa han och log ännu mera. Jag reste mig på armbågarna samtidigt som jag skakade på huvudet, och insåg vad Niall hade för påverkan på mig. Jag skakade på huvudet igen och reste sakta på mig, väl medveten om att en för häftig rörelse skulle kunna få mig att svimma igen eller spy. När jag stod upp tog Niall tag i mig och lyfte upp mig. Jag borrade in mitt ansikte i hans hals när han följde Molly ut för att komma till bilen. Jag låg där och luktade på Nialls tröja som luktade.... Niall samtidigt som jag kände mig yr igen. Som alltid när jag kände Nialls fantastiska doft. Men jag stod emot och vägrade låta mig svimma. Jag hörde hur Molly låste upp bilen och flera dörrar öppnades. Jag och Molly hade "övningskört" hit eftersom vi båda två var förunga för att ha körkort men tillräkligt gammla för att övningsköra. Niall släppte mig inte på hela vägen och hela tiden motstod jag impulsen att svimma. När jag vaknade nästa morgon var det mörkt i rummet och någon låg bredvid mig. Jag huttrade till och insåg att jag var naken och att personen bredvid mig också var det. Jag letade febrillt i minnet för att komma ihåg om jag och Niall gjort något igår kväll men efter en stund i tankar kom jag ihåg att vi aldrig gjort DET. Vi hade bara kelat. Jag log av tanken av Nialls fladdrande, lätta och valkiga händer överallt på min kropp. Niall rörde sig och jag sträckte på mig för att tända lampan. Men när mina ögon vant sig vid ljuset såg jag att det inte var Niall som låg bredvid mig. Jag fick panik och backade skrämt undan.

Så vad tycker ni? Lite spänning nu! Vem tror ni det är Sandra hamnat naken med? Och det blev lite längre nu för att jag inte haft tid att upp datera innan! Hoppas ni gillade den! Och kommentera gärna! Hehe och glömm inte att sprida bloggen!

Kapitel 13 idag då tror jag!

Heej sitter och försöker skriva ett långt kapitel 13 som jag hoppas kunna lägga upp idag! Jaja nu måste jag fortsätta.

Kapitel 13

Heej håller nu på med kapitel 13 så vi får väll se!

Your biggest fan-kapitel 12

Mollys perspektiv:
När vi landade i London var 21:38 svensk tid. Jag tittar på mobilen och inser att det är en halv timma till, tills Madeleins pappa kommer och hämtar oss. När vi kommer ut där man hämtar ut bagaget så ser vi hur mycket tjejer som står och väntar och när dom ser oss börjar dom skrika. Vissa har glädje i ögonen och andra hat, och jag undrar vad det är som gjort att SÅ många ville se ett par svenska tjejer komma till London. När en tjej sedan skriker:
- Look it's she! Nialls girlfriend! fattar jag att det är killarna som fått oss att bli kända. Men jag fattar inte hur. Jag tittar mot Sandra som står och pratar i telefon, vilket inte kan vara rätt eftersom det är så måna som skriker. Medans vi väntar på att vårat bagage ska komma är det några tjejer som vågar sig fram till oss och ta en bild och prata lite. Jag kan inte hjälpa det men jag bara älskar Directioners så. Tjejerna berättade en massa kul om killarna som vi inte visste, och jag tror både jag och Sandra insåg att alla deras fans visste mer om dom än vi! Och Niall och Sandra var ju ändå ihop. När bagaget kommit säger vi hejdå till alla och går utåt mot där Madeliens pappa sa att han skulle vänta. Det blixtrar till i Sandra och hon kommer ihåg något:
- Pappa, utbrister hon sedan och drar fram telefonen igen. Hon mumlar med honom men ler ändå lägger på.
- Pappa tyckte att det var okej nu när det är som det är, vi ser Madeliens pappa som ler stort mot oss när vi kommer.
- Hej tjejer det var inte igår! sa han och kramade om oss båda.
- Hur mår Madelien? Vad hände?
- Jo det är bättre men Madelein, hon kan snart komma hem så det är ju bra. sa han långsamt och tydligt. Sådär som man pratar med bebisar, sedan fortsatte han:
- Hon trillade ner i poolen när Puppy knuffade henne en gång. Hon fick ett litet jack i fingret och vi trodde inte det var så farligt för alla har vi ju haft sår i bland. Men så hade nåt giftigt kommit in i såret och då blev hon dålig.
Både jag och Sandra nickade. Det var synd att det hänt men bra att det var bättre nu.
- Anna och Sofih är i Madeliens lägenhet! Ska jag köra er dit? frågade han och jag nickade och började packa in mina och Sandras saker i bilen. Sandra hoppade in där fram, och jag där bak. Vi åkte under tystnad och när vi var framme hjälpte han oss bara ut med bagaget och sedan åkte han iväg igen. Vi gick in i huset och stannade nere i entrén för att hitta en skylt med vart folk bodde i huset. När jag hittade den såg jag att deras lägenhet var högst upp och det fanns ingen hiss! Jippie! Så vi började släpa alla våra saker upp för trapporna. Näe vi är uppe trillade Sandra ihop i en flämtande hög och efter att jag ringt på klockan gjorde jag också det. Vi låg där i en flämtande hög bland alla väskor när Sofih öppnade.
Sofihs perspektiv:
Jag blev förvånad när jag öppnade dörren och Molly och Sandra var där. Jag ropade på Anna att hon skulle skynda sig att komma och kolla. När hon kom ut i hallen och såg de andra tjejerna drog hon snabbt upp mobilen och sa:
- Det här ska dokumenteras! hon log och tog lite kort på långt avstånd innan hon gick ut mitt ibland alla väskor, ben och armar, och plötsligt låg också hon på golvet. Sandra började gapflabba och jag såg att hon höll i Annas byxben. Jag kunde inte hålla mig längre så jag sprang och slängde mig på dom andra tjejerna och alla började skratta ännu mera.
- Aj gud vad har ni ätit när vi inte vart med? frågade Sandra som stönade under Annas tyngd. Plötsligt satte sig Molly upp.
- Hur är det med Madelien? frågade hon och jag tittade på Anna som tittade ner i marken.
- Vaddå hur är det med mig?! frågade Madelien och kom ut från lägenheten.
Previosly:
- Är du svensk? när hon sa det tittade hon ner på sina skor, och jag skrattade.
- Jaa visst är det coolt! jag sa det högt och tydligt, och Niall tittade upp. Nu såg han inte så generad ut längre bara nyfiken. Min mobil plingade till och Mollys namn dök upp på skärmen. "Kommer ni snart eller? Ni får fortsätta hångla i London:)" Jag log och tryckte på svara. "Jaa vi träffade bara ett fan!" Jag log för mig själv och petade Niall i midjan. Han tittade på mig och jag log och sa:
- They are waiting for us, han nickade till svar och vinkade hejdå till tjejen. Vi gick hand i hand hela vägen in i deras rum. När vi var inne i deras rum fick jag ett till sms från Molly. "Det är inte sant att Louis har en flickvän! Inte Liam heller. Dom bara säger så för att fansen förväntar sig det!" Jag fick en ide helt plötsligt. Det kan ha vart det dom bråkade om. Om Molly! Det skulle inte vara omöjligt, båda visade känslor för henne, eller?

Mollys perspektiv:
När vi landade i London var 21:38 svensk tid. Jag tittar på mobilen och inser att det är en halv timma till, tills Madeleins pappa kommer och hämtar oss. När vi kommer ut där man hämtar ut bagaget så ser vi hur mycket tjejer som står och väntar och när dom ser oss börjar dom skrika. Vissa har glädje i ögonen och andra hat, och jag undrar vad det är som gjort att SÅ många ville se ett par svenska tjejer komma till London. När en tjej sedan skriker:
- Look it's she! Nialls girlfriend! fattar jag att det är killarna som fått oss att bli kända. Men jag fattar inte hur. Jag tittar mot Sandra som står och pratar i telefon, vilket inte kan vara rätt eftersom det är så måna som skriker. Medans vi väntar på att vårat bagage ska komma är det några tjejer som vågar sig fram till oss och ta en bild och prata lite. Jag kan inte hjälpa det men jag bara älskar Directioners så. Tjejerna berättade en massa kul om killarna som vi inte visste, och jag tror både jag och Sandra insåg att alla deras fans visste mer om dom än vi! Och Niall och Sandra var ju ändå ihop. När bagaget kommit säger vi hejdå till alla och går utåt mot där Madeliens pappa sa att han skulle vänta. Det blixtrar till i Sandra och hon kommer ihåg något:
- Pappa, utbrister hon sedan och drar fram telefonen igen. Hon mumlar med honom men ler ändå lägger på.
- Pappa tyckte att det var okej nu när det är som det är, vi ser Madeliens pappa som ler stort mot oss när vi kommer.
- Hej tjejer det var inte igår! sa han och kramade om oss båda.
- Hur mår Madelien? Vad hände?
- Jo det är bättre men Madelein, hon kan snart komma hem så det är ju bra. sa han långsamt och tydligt. Sådär som man pratar med bebisar, sedan fortsatte han:
- Hon trillade ner i poolen när Puppy knuffade henne en gång. Hon fick ett litet jack i fingret och vi trodde inte det var så farligt för alla har vi ju haft sår i bland. Men så hade nåt giftigt kommit in i såret och då blev hon dålig.
Både jag och Sandra nickade. Det var synd att det hänt men bra att det var bättre nu.
- Anna och Sofih är i Madeliens lägenhet! Ska jag köra er dit? frågade han och jag nickade och började packa in mina och Sandras saker i bilen. Sandra hoppade in där fram, och jag där bak. Vi åkte under tystnad och när vi var framme hjälpte han oss bara ut med bagaget och sedan åkte han iväg igen. Vi gick in i huset och stannade nere i entrén för att hitta en skylt med vart folk bodde i huset. När jag hittade den såg jag att deras lägenhet var högst upp och det fanns ingen hiss! Jippie! Så vi började släpa alla våra saker upp för trapporna. Näe vi är uppe trillade Sandra ihop i en flämtande hög och efter att jag ringt på klockan gjorde jag också det. Vi låg där i en flämtande hög bland alla väskor när Sofih öppnade.
Sofihs perspektiv: Jag blev förvånad när jag öppnade dörren och Molly och Sandra var där. Jag ropade på Anna att hon skulle skynda sig att komma och kolla. När hon kom ut i hallen och såg de andra tjejerna drog hon snabbt upp mobilen och sa:
- Det här ska dokumenteras! hon log och tog lite kort på långt avstånd innan hon gick ut mitt ibland alla väskor, ben och armar, och plötsligt låg också hon på golvet. Sandra började gapflabba och jag såg att hon höll i Annas byxben. Jag kunde inte hålla mig längre så jag sprang och slängde mig på dom andra tjejerna och alla började skratta ännu mera.
- Aj gud vad har ni ätit när vi inte vart med? frågade Sandra som stönade under Annas tyngd. Plötsligt satte sig Molly upp.
- Hur är det med Madelien? frågade hon och jag tittade på Anna som tittade ner i marken.
- Vaddå hur är det med mig?! frågade Madelien och kom ut från lägenheten.

Jag vet att det blev JÄTTE kort men jag ville avsluta med lite spänning så då var det väll ganska bra här! Haha nu får ni vänta innan ni får reda på vad som händer.

Fotboll och 1D!

Första fotbolls träningen gick bra! Men men denna bloggen handlar inte om det! men jag fick dessa tre fina bilderna från Mirabelle som bloggar på http://mirabellem.blogg.se/!
Fina va!!!  Tack så mycket!

Jag är så ledsen!

Jag är så ledsen att det inte blev något idag! Men kanske kanske i morgon annars blir det väl på onsdag! Fotbollen börjar nämligen i morgon så jag drar in till stan med en kompis efter skolan i morron och sedan e vi där ett atg och fotbollen slutar inte förens 20:00!

Kapitel ikväll tror jag.

Hej hej! Vår WIFI vart typ sönder i går kväll och i morse för att det vart nåt med åskan igår! Memn men nu e det igång igen! Jag tror att det kommer upp ett kapitel ikväll! Men jag har vart med på de smås scout möte (vi fiskade, men fick ingen fisk!) och så ska jag ha dansupppvisning vid 18:00 så jag ska typ vara  där 16:00 för lite träning och sådant innan! Ha det bra och tack till alla för era fina kommentarer! Det gör mig super glad när folk skriver snälla kommentarer om det jag skrivit och så! Fortsätt kämpa med att läsa så ska jag fortsätta kämpa med att skriva!
Puss, puss till alla er där ute som läser det här! (Och till mina fantastiska vänner som hjälper mig genom allt!)

Your biggest fan-kapitel 11

Previosly:
- Don't look away, sa hon och log ett lite lyckligare leénde.
- Why not? frågade Niall och rodnade mer.
- Becuse when you look at me I feel so... so. Beautiful! sa hon och log mot marken. Niall skrockade och nu var det hans tur att vrida upp hennes huvud så hon tittade på honom.
- You are beautiful even if I'm a millions miles away, sa han och log ett bländande leénde mot henne.
- Okay so you're in love! But can you do that some other place, sa Harry och gjorde en sådan där grimars man får när man äter en citron. Jag skrattde och alla tre gick ut.

Nialls perspektiv:
Jag gick mellan tjejerna och vi sa ingenting. Men efter tre minuter hörde jag Sandra snyfta till så jag tog hennes hand och höll den hårt. Hon log lite mot mig och det var som om jag smälte inuti. Molly svängde in på en lite gård och gick fram till ett av husen. Hon knappade in koden och tryckte ner hissen. Väl inne i deras lägenhet började dom fara runt som två tornader och det var kläder, skor och smink över allt. Jag hittade tv rummet och satte mig i soffan samtidigt som jag hela tiden följde Sandra med blicken. Hon bitchklappade Molly några gånger och Molly henne och hela tiden pratade dom snabbt på svenska. Plötsligt dyker Sandra upp framför mig bara sådär.
- Can I get the phone number to you and the rest of the boys? sa hon och jag nickade. Jag gav henne nummrerna och tog ett kort av henne som jag la till som bakgrundsbild. När hon såg det ville hon ta en bild av mig, så jag gjorde en löjlig grimars och tänkte att då skulle hon alltid le när hon såg mig. Hon skrek til och började sedan en lång ramsa av ord jag inte fattade ett ord av. Sedan svarade Molly henne något och Sandra sken upp. Hon tog fram sin telefon och ringde upp någon.
Sandras perspektiv:
Jag väntade medans tonerna pep. Men sedan svarade han.
- Hey Louis can you drive us to the airport, jag sa det snabbt och orden snubblade på min tunga.
- Yes when should I pick you up? frågade han och jag svarade
- We comes to your place 17:30, svarade jag och la sedan till.
- See ya soon, sedan skrattade jag lite flörtig bara för att. Han skrattade nervöst och sedan la jag på. Niall tittade oroligt på mig och jag bara log och sa:
-It was Louis, He drives us to the airport. Niall nickade och jag sprang iväg för att packa det sista. När jag 17:07 står färdig på gården kommer Molly och Niall ut.
- So hurry up, sa jag och kastade lite med håret och tittade med flörtig blick på Niall. Men inuti gjorde det ont. Så j*vla ont. Madelein var sjuk och det var allvarligt. När vi nätmade oss huset där killarna bodde tog Niall tag i min arm och stannade mig.
- We coming in a minute, sa han till Molly och hon nickade och fortsatte gå.
- Sandra... började Niall och rösten han använde var en sån man använde när man skulle säga det där. "Det är inte du det är jag!" eller typ "Vi kan väll vara kompisar?" så jag drog ett djupt andetag och förberedde mig på att han skulle säga något i den stilen och att det bara var en liten flirt på vägen. Men det kom inte. Niall stog där och skruvade på sig. Jag stog själv helt still och sedan fortsatte han:
- You know we have a lot more fans in UK, han sneglade under lugg och jag nickade. Han såg lättad ut. Lättad över att jag inte blev arg. Han lutade sig fram för att pussa mig på kinden, men jag vred på huvudet och hans läppar trycktes mot mina. Jag särade lite på läpparna och jag kände att an log men sedan särade han lite på läpparna också. Det blev mer och mer passionerat. Han smakade tik tak med apelsinsmak och tandkräm, och nu var det min tur att le. Kyssen blev till hångel och plötsligt hörde jag någon harkla sig.
- Ehmm... Can I get a pitcure whit you? sa en tjej i 16 års åldern, och Niall backade generat bort från mig.
- Yea sure, sa han och hela hans ansikte var rött. Det  var bara så sött. Tjejen tittade på mig och log.
- Are you his girlfriend, sa hon och fnittrade.
- Yea I think so, sa jag och fnittrade jag också. Niall stod bara och tittade generat ner i marken. Tjejen fortsatte titta på mig och sedan sa hon på svenska:
- Är du svensk? när hon sa det tittade hon ner på sina skor, och jag skrattade.
- Jaa visst är det coolt! jag sa det högt och tydligt, och Niall tittade upp. Nu såg han inte så generad ut längre bara nyfiken. Min mobil plingade till och Mollys namn dök upp på skärmen. "Kommer ni snart eller? Ni får fortsätta hångla i London:)" Jag log och tryckte på svara. "Jaa vi träffade bara ett fan!" Jag log för mig själv och petade Niall i midjan. Han tittade på mig och jag log och sa:
- They are waiting for us, han nickade till svar och vinkade hejdå till tjejen. Vi gick hand i hand hela vägen in i deras rum. När vi var inne i deras rum fick jag ett till sms från Molly. "Det är inte sant att Louis har en flickvän! Inte Liam heller. Dom bara säger så för att fansen förväntar sig det!" Jag fick en ide helt plötsligt. Det kan ha vart det dom bråkade om. Om Molly! Det skulle inte vara omöjligt, båda visade känslor för henne, eller?
Nialls perspektiv:
Jag gick mellan tjejerna och vi sa ingenting. Men efter tre minuter hörde jag Sandra snyfta till så jag tog hennes hand och höll den hårt. Hon log lite mot mig och det var som om jag smälte inuti. Molly svängde in på en lite gård och gick fram till ett av husen. Hon knappade in koden och tryckte ner hissen. Väl inne i deras lägenhet började dom fara runt som två tornader och det var kläder, skor och smink över allt. Jag hittade tv rummet och satte mig i soffan samtidigt som jag hela tiden följde Sandra med blicken. Hon bitchklappade Molly några gånger och Molly henne och hela tiden pratade dom snabbt på svenska. Plötsligt dyker Sandra upp framför mig bara sådär.
- Can I get the phone number to you and the rest of the boys? sa hon och jag nickade. Jag gav henne nummrerna och tog ett kort av henne som jag la till som bakgrundsbild. När hon såg det ville hon ta en bild av mig, så jag gjorde en löjlig grimars och tänkte att då skulle hon alltid le när hon såg mig. Hon skrek til och började sedan en lång ramsa av ord jag inte fattade ett ord av. Sedan svarade Molly henne något och Sandra sken upp. Hon tog fram sin telefon och ringde upp någon.

Sandras perspektiv:
Jag väntade medans tonerna pep. Men sedan svarade han.
- Hey Louis can you drive us to the airport, jag sa det snabbt och orden snubblade på min tunga.
- Yes when should I pick you up? frågade han och jag svarade
- We comes to your place 17:30, svarade jag och la sedan till.
- See ya soon, sedan skrattade jag lite flörtig bara för att. Han skrattade nervöst och sedan la jag på. Niall tittade oroligt på mig och jag bara log och sa:
-It was Louis, He drives us to the airport. Niall nickade och jag sprang iväg för att packa det sista. När jag 17:07 står färdig på gården kommer Molly och Niall ut.
- So hurry up, sa jag och kastade lite med håret och tittade med flörtig blick på Niall. Men inuti gjorde det ont. Så j*vla ont. Madelein var sjuk och det var allvarligt. När vi nätmade oss huset där killarna bodde tog Niall tag i min arm och stannade mig.
- We coming in a minute, sa han till Molly och hon nickade och fortsatte gå.
- Sandra... började Niall och rösten han använde var en sån man använde när man skulle säga det där. "Det är inte du det är jag!" eller typ "Vi kan väll vara kompisar?" så jag drog ett djupt andetag och förberedde mig på att han skulle säga något i den stilen och att det bara var en liten flirt på vägen. Men det kom inte. Niall stog där och skruvade på sig. Jag stog själv helt still och sedan fortsatte han:
- You know we have a lot more fans in UK, han sneglade under lugg och jag nickade. Han såg lättad ut. Lättad över att jag inte blev arg. Han lutade sig fram för att pussa mig på kinden, men jag vred på huvudet och hans läppar trycktes mot mina. Jag särade lite på läpparna och jag kände att an log men sedan särade han lite på läpparna också. Det blev mer och mer passionerat. Han smakade tik tak med apelsinsmak och tandkräm, och nu var det min tur att le. Kyssen blev till hångel och plötsligt hörde jag någon harkla sig.
- Ehmm... Can I get a pitcure whit you? sa en tjej i 16 års åldern, och Niall backade generat bort från mig.
- Yea sure, sa han och hela hans ansikte var rött. Det  var bara så sött. Tjejen tittade på mig och log.
- Are you his girlfriend, sa hon och fnittrade.
- Yea I think so, sa jag och fnittrade jag också. Niall stod bara och tittade generat ner i marken. Tjejen fortsatte titta på mig och sedan sa hon på svenska:
- Är du svensk? när hon sa det tittade hon ner på sina skor, och jag skrattade.
- Jaa visst är det coolt! jag sa det högt och tydligt, och Niall tittade upp. Nu såg han inte så generad ut längre bara nyfiken. Min mobil plingade till och Mollys namn dök upp på skärmen. "Kommer ni snart eller? Ni får fortsätta hångla i London:)" Jag log och tryckte på svara. "Jaa vi träffade bara ett fan!" Jag log för mig själv och petade Niall i midjan. Han tittade på mig och jag log och sa:
- They are waiting for us, han nickade till svar och vinkade hejdå till tjejen. Vi gick hand i hand hela vägen in i deras rum. När vi var inne i deras rum fick jag ett till sms från Molly. "Det är inte sant att Louis har en flickvän! Inte Liam heller. Dom bara säger så för att fansen förväntar sig det!" Jag fick en ide helt plötsligt. Det kan ha vart det dom bråkade om. Om Molly! Det skulle inte vara omöjligt, båda visade känslor för henne, eller?

Så 3 kapitel idag! Dom var inte så långa! Men dom blev väll hyfsade! Kommentera vad ni tycker om novellen än så länge!

Your biggest fan-kapitel 10

Previosly:
- In 3 days we are going to London, skrattade Molly och strålade mot mig.
Previosly:
Alla killar tittade på dom och log när Sandra flämtade till och började prata med Molly på svenska och det lät som om att dom pratade fort. För allt lät ju som svammel för oss. Som om att allt satt ihop som om att en mening aldrig tog slut.
- We need to go no one of us has packed anything jet, sa Sandra och kramade alla plus gav Niall en puss på kinden. Båda rodnade och Molly log uppmuntrande mot dom och efter det sa hon nåt obegripligt på svenska.
Sandras perspektiv:
När Zayn började prata trodde jag att jag skulle dö! Inte få träffa "Världens bästa pojke". Men när dom sedan säger att det är i London dom bor blir allt till ett virr varr av lycka. För vi skulle ju också dit. Jag pratade oc sa att vi behövde gå hem och packa vilket var en lögn. Vi ville bara prata om killarna ensama. Ja packa också men mest prata vänner emellan. Men mitt i allt pep min mobil till
och jag på skärmen där det stod Anna<3<3<3 så jag öppnade sms:et och läste det noga. "Hej Sandra hur mår ni? Madelein är sjuk och ligger på sjukhus kan ni komma tidigare? Det är allvarligt."! Jag såg mig chockat omkring för att hitta Molly men hon flög omkring och pratade om vad hon skulle packa. Niall tog min hand och tittade noga på mitt ansikte för att se om jag avslöjade nåt.
- Molly titta, sa jag och visade henne sms:et. Hon stannade och trillade bara ihop gråtandes på golvet. Jag kröp fram till henne och viskade i hennes öra:
- Det kommer bli bra! Madelein kommer att bli bra. men jag visste inte om det var sant. Jag vet bara att jag hoppades på det jag sa.
- Whats up girls, frågade Louis och log. Men när vi inte log tillbaka bleknade det mer och mer hela tiden tills det inte fanns ett spår av det kvar i ansiktet. Jag fick plötsligt energi från ingenstans och sprang och hämtade nåns dator som jag sett igår kväll. Jag bar ut den och satte mig på golvet bredvid Molly och startar den. När jag är inne på internet går jag in på flygbolagets hemsida och jag tittar efter ett telefonnummer. Jag tar fram min mobil och trycker med skakiga fingrar in nummret. Det är en tant som svarar och jag stammade mig igenom det första.
- He... eej jag un..dr..dr..ade om ma..ma..n kan b...byta ett pa..pa...pa...r bil..bil..jetter till...till Lo..London, jag tog ett djupt andetag för att jag skulle sluta stamma.
- Jaha och varför ska ni byta dom, frågade hon och lät helt ointresserad.
- Jo vår vän är där och hon... hon har hamnat på sjukhus, sa jag och svalde för att inte börja gråta.
- Nämen är det på det viset, sa hon genast förstående som om hon själv vart med om det.
- När skulle ni åkt, fortsatte hon sedan och jag svarade:
- Om tre dar klockan 14:25, när jag sa det var det som om jag insåg vad det var som hänt. Madelein var sjuk och det var allvarligt.
- Okej jag har era biljetter uppe på skärmen, skulle det funka med i dag klockan 18:35 i stället, sa hon och jag sa:
- JA tack men jag måste packa nu ring mig om det är nåt, när jag lagt på kom jag på att jag sagt det sista som om hon var Anna, Sofih, Molly eller Madelein.
- Was happening? frågade Zayn och alla killarna log åt nåt som jag och Molly inte fattade.
- We are going to London today! svarade jag och Molly tittade på mig och nickade.
- Why? frågade Liam och tittade misstänktsamt på oss som om att vi inte ville ha nåt med dom att göra, och detta var vår "BRILLIANTA" ide på hur vi skulle dissa dom.
- Ehmm... We have some best friends there and one of them is sick, and it's not well whit her! svarade Molly och grät ännu mer.
Zayns perspektiv:
Jag tittade mellan killarna och Sandra och Molly som låg och kramades, gråtande på golvet. Sedan sa tjejerna något till varandra och reste på sig.
- We need to go home and pack for real now, sa Sandra och log lite generat. Jag tittade på henne precis som de andra killarna och frågade:
- So you would not packed before? You just said it?! när jag sa det tittade dom på mig och nickade.
- We wanted to talk about you guys, friends between. skrattade Molly men det var inget glädje skratt det var bara något som slank ur henne för att man brukar göra så. Jag tittade på dom och det gjorde så ont i mig att se dom gråta. Sandra drog med Molly ut i hallen och vi alla följde efter.
- I follow you home, sa Niall och började ta på sig sin skor. Men Sandra skakade på huvudet och sa:
- No stay here whit the boys! You have work to do. jon log ett sånt där matt leende som man ler när man precis mist någon. Niall skakade på huvudet.
- No way I'm gonna let you be alone. They fix it whitout my help. I'm only screw things up. sa han och log ett blygt leénde samtidigt som han rodnade. Han tittade på Sandra och tittade sedan iväg. Ho grep tag i hans haka och vred hans huvud så han tittade på henne igen.
- Don't look away, sa hon och log ett lite lyckligare leénde.
- Why not? frågade Niall och rodnade mer.
- Becuse when you look at me I feel so... so. Beautiful! sa hon och log mot marken. Niall skrockade och nu var det hans tur att vrida upp hennes huvud så hon tittade på honom.
- You are beautiful even if I'm a millions miles away, sa han och log ett bländande leénde mot henne.
- Okay so you're in love! But can you do that some other place, sa Harry och gjorde en sådan där grimars man får när man äter en citron. Jag skrattde och alla tre gick ut.
Så nu har jag kagt upp 2 kapitel idag! Bra va!!!!

Ja
- In 3 days we are going to London, skrattade Molly och strålade mot mig.
Alla killar tittade på dom och log när Sandra flämtade till och började prata med Molly på svenska och det lät som om att dom pratade fort. För allt lät ju som svammel för oss. Som om att allt satt ihop som om att en mening aldrig tog slut.
- We need to go no one of us has packed anything jet, sa Sandra och kramade alla plus gav Niall en puss på kinden. Båda rodnade och Molly log uppmuntrande mot dom och efter det sa hon nåt obegripligt på svenska.

Svar

Mirabellem's fråga var: Vet att det inte hör till men undrar bara
Q: vem är din favorit i One Direction??

A: Jag har ingen sådär favorit av dom! Helt ärlig alla har ju olika personligheter åhh liksom om man blandar alla deras så blir det hur bra som helst! Liksom Liam: tar ansvar, men ändå avslappnad. Harry: flirtig men cool. Louis: JÄTTE rolig men liksom allvarlig när det behövs. Zayn: Lite blyg men ändå inte liksom. Niall: Söt, gullig, snäll, högljud!

(Haha jag e ganska lik Niall och Louis! Jag är pratar speedat om man ska tro min mamma och jag säger: Typ, Sådär och Ba hele tiden. Jag skämtar alltid typ + jag har så dålig humor att jag skrattar åt det jag sagt!)

Nää men jag gillar alla! Och alla är skit snygga! Så jag har ingen egentlig favorit! Men innan jag lärde "känna" dom så tyckte jag Harry bara för att han vart snyggast! Hehe

Your biggest fan-kapitel 9

Louis perspektiv:
Jag följde lydigt efter Molly in på toan och när hon låst dörren svalde jag nervöst.
- What did happend yesterday? frågade hon och tittade på mig med en mörk blick jag inte kunde identifiera.
- Ehmm... Nothing just a thing between me and Liam. svarade jag och jag visste att hon såg att jag ljög.
- Tell me the trut! sa hon och tittade med en blick på mig som skulle ha dödat mig om blickar kunde döda.
- Well we where just in a fight, everyone is in that situation sometimes, sa jag och log ett så sött men ändå mystiskt leénde jag kunde, bara för att få henne att bli nyfiken på mig. Sandra skrek nåt på svenska som lät som:
- Molly kna duy kammo frökustan ear fardige.
Molly tittade på mig och viskade:
- I'm not done whit you jet. sedan låste hon upp log sitt bländande leénde och gick mot vårat gemensamma kök. Jag gick efter henne och tänkte på vad hon sagt, och hur det skulle vara om det blev vi. När jag kom in såg jag en massa okänd mat och Sandra nickade mot stolen bredvid Molly. Jag satte mig ner där och Liam satte sig på andra sidan henne. Alla satte sig sedan ner och Sandra räkte fram en kaviar tub mot Harry. Han gjorde kräk ljud och sa:
- That tastes like feets, jag skrattade åt minnet när vi vart med i svensk tv och fått en present som var lite svensk mat. Niall hade provar nån "Herring" och Harry "kaviar". Jag log lite till innan jag sträckte mig efter en skål och lite flingor. Jag såg Liam hälla upp mjölk i ett glas och flingor i ett annat. Sandra tog upp en sked och gav den till Liam. När han såg vad det var fick han panik och välte hela bordet med allt på. Han stod och skakade och Sandra tittade oroligt på honom.
- He is afraid of spoons, sa jag och la en hand på hans rygg. Han skyggade tillbaka som om jag var något pest smittat och jag insåg att det skulle bli svårt att häng ihop när en tjej kom emellan, även om vi sagt att en tjej aldrig skulle kunna sabba vårt band, men nu var det en som gjort det. Jag insåg att jag inte skulle kunna leva med mig själv om jag skadade Liam även om man inte såg dom. Jag kunde inte bli ihop med Molly det gick inte.
Liams perspektiv:
Jag tittade på Molly och insåg att jag aldrig kännt så starka kännslor för någon annan innan. Zayn harklade sig som om han skulle säga något, och jag blundade och hoppades att det inte skulle vara något pinsamt om mig. Men det var det inte.
- Ehmm.. Girls! We need to tell you one thing, sa han och log nöjd med att fått med en låt titel i en mening som han sa till ett par tjejer som inte hört talas om One Direction innan en av tjejernas pappor bad dem intervjua dom. Sandra flämtade till och tittade förskräckt på Niall.'
- We are goinb back home in 3 days, fortsatte han sedan
- Where are you going? frågade hon och Niall tvekade innan han svarade.
- Home, hon tittade på honom och frågade:
- And where is home?
- In London, svarade Harry eftersom Niall börjat gråta. Antagligen vid tanken på att inte få träffa Sandra. Men både Sandra och Molly strålade som solar och jag undrade om dom tyckte det var bra att vi åkte.
- In 3 days we are going to London, skrattade Molly och strålade mot mig.
Alla killar tittade på dom och log när Sandra flämtade till och började prata med Molly på svenska och det lät som om att dom pratade fort. För allt lät ju som svammel för oss. Som om att allt satt ihop som om att en mening aldrig tog slut.
- We need to go no one of us has packed anything jet, sa Sandra och kramade alla plus gav Niall en puss på kinden. Båda rodnade och Molly log uppmuntrande mot dom och efter det sa hon nåt obegripligt på svenska.
Previosly:
- Och jag dig, sedan pussade hon min kind och log. Killarna tittade konstigt på mig och Sandra. Hon log mot dom och tittade på dom en efter en.
- Time for breakfast, sa hon sedan och blinkade mot Niall. Liam och Zayn började asgarva och bara en minut efter det kommer Harry och Louis in. Det blir tyst och ingen vet vad dom ska säga. Det var ansträngade att vara i samma rum som två som bråkat kvällen innan och varken Liam eller Louis verkade ha en tanke på att säga förlåt. Jag tittade på Louis och nickade lite mot toalett dörren. Han såg det och följde efter mig in på den.

Louis perspektiv:
Jag följde lydigt efter Molly in på toan och när hon låst dörren svalde jag nervöst.
- What did happend yesterday? frågade hon och tittade på mig med en mörk blick jag inte kunde identifiera.
- Ehmm... Nothing just a thing between me and Liam. svarade jag och jag visste att hon såg att jag ljög.
- Tell me the truth! sa hon och tittade med en blick på mig som skulle ha dödat mig om blickar kunde döda.
- Well we where just in a fight, everyone is in that situation sometimes, sa jag och log ett så sött men ändå mystiskt leénde jag kunde, bara för att få henne att bli nyfiken på mig. Sandra skrek nåt på svenska som lät som:
- Molly kna duy kammo frökustan ear fardige.
Molly tittade på mig och viskade:
- I'm not done whit you jet. sedan låste hon upp log sitt bländande leénde och gick mot vårat gemensamma kök. Jag gick efter henne och tänkte på vad hon sagt, och hur det skulle vara om det blev vi. När jag kom in såg jag en massa okänd mat och Sandra nickade mot stolen bredvid Molly. Jag satte mig ner där och Liam satte sig på andra sidan henne. Alla satte sig sedan ner och Sandra räkte fram en kaviar tub mot Harry. Han gjorde kräk ljud och sa:
- That tastes like feets, jag skrattade åt minnet när vi vart med i svensk tv och fått en present som var lite svensk mat. Niall hade provar nån "Herring" och Harry "kaviar". Jag log lite till innan jag sträckte mig efter en skål och lite flingor. Jag såg Liam hälla upp mjölk i ett glas och flingor i ett annat. Sandra tog upp en sked och gav den till Liam. När han såg vad det var fick han panik och välte hela bordet med allt på. Han stod och skakade och Sandra tittade oroligt på honom.
- He is afraid of spoons, sa jag och la en hand på hans rygg. Han skyggade tillbaka som om jag var något pest smittat och jag insåg att det skulle bli svårt att häng ihop när en tjej kom emellan, även om vi sagt att en tjej aldrig skulle kunna sabba vårt band, men nu var det en som gjort det. Jag insåg att jag inte skulle kunna leva med mig själv om jag skadade Liam även om man inte såg dom. Jag kunde inte bli ihop med Molly det gick inte.
Liams perspektiv:
Jag tittade på Molly och insåg att jag aldrig kännt så starka kännslor för någon annan innan. Zayn harklade sig som om han skulle säga något, och jag blundade och hoppades att det inte skulle vara något pinsamt om mig. Men det var det inte.
- Ehmm.. Girls! We need to tell you one thing, sa han och log nöjd med att fått med en låt titel i en mening som han sa till ett par tjejer som inte hört talas om One Direction innan en av tjejernas pappor bad dem intervjua dom. Sandra flämtade till och tittade förskräckt på Niall.'
- We are goinb back home in 3 days, fortsatte han sedan
- Where are you going? frågade hon och Niall tvekade innan han svarade.
- Home, hon tittade på honom och frågade:
- And where is home?
- In London, svarade Harry eftersom Niall börjat gråta. Antagligen vid tanken på att inte få träffa Sandra. Men både Sandra och Molly strålade som solar och jag undrade om dom tyckte det var bra att vi åkte.
- In 3 days we are going to London, skrattade Molly och strålade mot mig.
Alla killar tittade på dom och log när Sandra flämtade till och började prata med Molly på svenska och det lät som om att dom pratade fort. För allt lät ju som svammel för oss. Som om att allt satt ihop som om att en mening aldrig tog slut.
- We need to go no one of us has packed anything jet, sa Sandra och kramade alla plus gav Niall en puss på kinden. Båda rodnade och Molly log uppmuntrande mot dom och efter det sa hon nåt obegripligt på svenska.
Jag vet inte om det var så bra och det kan knske bli lite svammligt i bland men men det får bli bra!

Länkat!

Hej hej jag har länkat en till blogg nu! Den går till http://mirabellem.blogg.se/ så den länken finns där nere! ;) Kapitel 9 kommer upp idag! Och Kanske, kanske, kanske kapitel 10 också! Men vi får se! Har dessutom fått en kommentar av en kille som bloggar på ehh jag vet inte nu men jag lägger upp den bloggen här sedan!
A7c29e1c89f011e180d51231380fcd7e_7_large
533994_3477231363710_1059015042_3280865_1822571266_n_large
522071_2978261739070_1337683652_32243862_1929510039_n_large
521606_371420669557904_338833362816635_1203106_502091161_n_large
Tumblr_m2tl2urlao1rta3y3o1_500_large
36509_127846517339428_103900556400691_16017_1110180497_n_large
10_199198288_large
575826_225352207572970_186767598098098_413176_243247455_n_large
Tumblr_m2shtsyke91r6j3joo1_500_large
553201_265377743551422_141757762580088_563153_171829621_n_large
34696_268873139868549_141757762580088_572906_408053926_n_large
533089_272027279553135_141757762580088_580201_2125791918_n_large
Aq-mvxacaainrul_large
3a65b02ff7ddc28d0859bab6b2cc593d_large
Fb856dda3a51b2efc91779d0663c2b39_large
Har vart i Holywood! Önskra bara att det vart samtidigt som killarna vart där!!!! :'(
523816_272014982887698_141757762580088_580178_132134069_n_large
Våra snygga killar;)
Aq-a9hacqaa_vfi_large
En annan sådan här one direction tjej stil! Fast denna har mer kjolar och klänningar!
-3-3-liam-payne-30474043-492-535_large
Haha den vart ny för mig!
Hs-harry-styles-30545607-500-322_large
Stackare:)
Aq98qjwcaaaao75_large
Aq9nvrucmaaesiy_large
Aqj6wjeciaevlgh_large
545124_199165906864706_169805769800720_333296_1987265588_n_large
Så nu fick ni en massa bilder från We heart it!

Your biggest fan-kapitel 8

Sandras perspektiv:
Jag vaknade av att solen värmde mitt ansikte och att fåglarna kvittrade utanför. Igår hade det blivit så konstigt. Louis drog iväg med Harry med en gång för att prata fyra ögon emellan. Sedan var det pinsamt tyst tills Liam sa att han behövde prata med Louis, så han gick och Harry kom tillbaka. Vi sackade lite och berättade lite om oss själva. Sedan hörde vi Liam skrika något och vi alla skyndade dit. När vi kom såg vi att Louis hade gråtit och Liam stod mitt på golvet och stirrade argt och upprört på Louis. Molly frågade vad som hände samtidigt som hon tittade på Liam, och när hon gjorde det reste sig Louis och kastade en lampa i golvet. Vi blev alla förvånade men sa inget. Sedan chasade Harry ut oss och sen kunde vi höra hur dom gjorde sig i ordning och hur dom låg och pratade tills långt in på natten. Vi andra såg på saw 1,2 och 3 och spelade kort tills klockan var 02:23 då somnade Niall med sin arm runt mig och bara lite senare somnade även jag.
Nialls perspektiv:
När jag vaknade kände jag Sandras kropp under min arm och jag ville inte ta bort den så jag låsades sova. Hon rörde på sig och lyfte sakta upp min arm, jag tittade på henne och solen skapade en gloria runt hennes huvud. Hon reste sig upp tog min mobil och knappade lite, sedan böjde hon sig ner tog ett kort, log för sig själv, knappade lite, la ner mobilen och skrattade. När hon gick ut ur rummet tog jag upp mobilen och tittade på vad hon gjort. Men jag såg inget så jag gick in på twitter och jag såg en bild på mig sovande med texten: "Sleeping Beauty;)" Jag log för mig själv och jag hörde hur min mage kurrade. Tydligen hörde Liam och Zayn det också för dom vred på sig och Liam grymtade:
- Niall turn of your fucking alarm clock! Innan han vände sig om och drog täcket över huvudet. Jag reste mig upp och bestämde mig för att väcka dom som dom väckte oss. Så jag sprang runt i rummet och skrek och sedan började jag hoppa i deras säng som dom delat på.
- What the fuck is it!? skrek Zayn och satte sig upp. Jag skrattade och skakade på huvudet.
- Nothing, svarade jag sedan och log.
Sandra kom inoch skrattade åt åsynen av Liam i Toy Story pjamas och han rodnade när han insåg att hon sett det. Jag tittade mig omkring och insåg att Molly inte var där. Liam hade också sett det. Han tittade på mig och jag ryckte på axlarna, så han vände sig om mot Sandra och frågade:
- Where is Molly? när han sa det såg jag som en blixt av orolighet i hans ögon. Hon tittade sig om i rummet, ryckte på axlarna, och skrek sedan på Molly. Hon fick inget svar och jag såg paniken växa innom henne.
Mollys perspektiv:
Jag hade vaknat vid 05:00 och jag behövde tänka så jag gick ut. Det låg en park i närheten så jag gick där sedan när jag satte mig på en bänk kom tröttheten krypande och jag la mig ner. Min mobil ringde och jag tog upp den och såg att klockan var 12:04 nu. Jag reste mig upp och sprang tillbaka till hotellet. Jag gick in samma väg som vi gick in i går och hittar sedan Sandra gråtande i Nialls famn.
- Vart fan har du varit? skriker hon och ställer sig så häftig upp att Niall trillar bakåt. Det blixtrar i hennes rödgråtna ögon och jag sväljer beredd på en utskällning, men hon suckar bara och går fram och håller om mig länge. Jag tittar undrande och hon skrattar.
- Du sa ju att jag skulle vara in morsa! Eller hur?! sa hon sedan och jag skakade på huvudet och skrattade.
- Jag älskar dig Sandra, sa jag sedan och hon tittade på mig och svarade:
- Och jag dig, sedan pussade hon min kind och log. Killarna tittade konstigt på mig och Sandra. Hon log mot dom och tittade på dom en efter en.
- Time for breakfast, sa hon sedan och blinkade mot Niall. Liam och Zayn började asgarva och bara en minut efter det kommer Harry och Louis in. Det blir tyst och ingen vet vad dom ska säga. Det var ansträngade att vara i samma rum som två som bråkat kvällen innan och varken Liam eller Louis verkade ha en tanke på att säga förlåt. Jag tittade på Louis och nickade lite mot toalett dörren. Han såg det och följde efter mig in på den.
Previosly: - What's going on, sa Molly och tittade oroligt på Liam och när hon gjorde det stack det till i mig. Jag ville lära känna henne, älska henne men hon kunde inte se det. Jag reste mig upp lyfte up en lampa som stod på nattygsbordet och kastade den i marken. Kännslorn aforsade ur mig och jag skönk ner på knä och grät. Efter en dag var jag så nere i en tjej att jag skulle kunna svika en brorsa för att få vara med henne!

Sandras perspektiv:
Jag vaknade av att solen värmde mitt ansikte och att fåglarna kvittrade utanför. Igår hade det blivit så konstigt. Louis drog iväg med Harry med en gång för att prata fyra ögon emellan. Sedan var det pinsamt tyst tills Liam sa att han behövde prata med Louis, så han gick och Harry kom tillbaka. Vi sackade lite och berättade lite om oss själva. Sedan hörde vi Liam skrika något och vi alla skyndade dit. När vi kom såg vi att Louis hade gråtit och Liam stod mitt på golvet och stirrade argt och upprört på Louis. Molly frågade vad som hände samtidigt som hon tittade på Liam, och när hon gjorde det reste sig Louis och kastade en lampa i golvet. Vi blev alla förvånade men sa inget. Sedan chasade Harry ut oss och sen kunde vi höra hur dom gjorde sig i ordning och hur dom låg och pratade tills långt in på natten. Vi andra såg på saw 1,2 och 3 och spelade kort tills klockan var 02:23 då somnade Niall med sin arm runt mig och bara lite senare somnade även jag.
Nialls perspektiv:
När jag vaknade kände jag Sandras kropp under min arm och jag ville inte ta bort den så jag låsades sova. Hon rörde på sig och lyfte sakta upp min arm, jag tittade på henne och solen skapade en gloria runt hennes huvud. Hon reste sig upp tog min mobil och knappade lite, sedan böjde hon sig ner tog ett kort, log för sig själv, knappade lite, la ner mobilen och skrattade. När hon gick ut ur rummet tog jag upp mobilen och tittade på vad hon gjort. Men jag såg inget så jag gick in på twitter och jag såg en bild på mig sovande med texten: "Sleeping Beauty;)" Jag log för mig själv och jag hörde hur min mage kurrade. Tydligen hörde Liam och Zayn det också för dom vred på sig och Liam grymtade:
- Niall turn of your fucking alarm clock! Innan han vände sig om och drog täcket över huvudet. Jag reste mig upp och bestämde mig för att väcka dom som dom väckte oss. Så jag sprang runt i rummet och skrek och sedan började jag hoppa i deras säng som dom delat på.
- What the fuck is it!? skrek Zayn och satte sig upp. Jag skrattade och skakade på huvudet.
- Nothing, svarade jag sedan och log.
Sandra kom inoch skrattade åt åsynen av Liam i Toy Story pjamas och han rodnade när han insåg att hon sett det. Jag tittade mig omkring och insåg att Molly inte var där. Liam hade också sett det. Han tittade på mig och jag ryckte på axlarna, så han vände sig om mot Sandra och frågade:
- Where is Molly? när han sa det såg jag som en blixt av orolighet i hans ögon. Hon tittade sig om i rummet, ryckte på axlarna, och skrek sedan på Molly. Hon fick inget svar och jag såg paniken växa innom henne.
Mollys perspektiv:
Jag hade vaknat vid 05:00 och jag behövde tänka så jag gick ut. Det låg en park i närheten så jag gick där sedan när jag satte mig på en bänk kom tröttheten krypande och jag la mig ner. Min mobil ringde och jag tog upp den och såg att klockan var 12:04 nu. Jag reste mig upp och sprang tillbaka till hotellet. Jag gick in samma väg som vi gick in i går och hittar sedan Sandra gråtande i Nialls famn.
- Vart fan har du varit? skriker hon och ställer sig så häftig upp att Niall trillar bakåt. Det blixtrar i hennes rödgråtna ögon och jag sväljer beredd på en utskällning, men hon suckar bara och går fram och håller om mig länge. Jag tittar undrande och hon skrattar.
- Du sa ju att jag skulle vara in morsa! Eller hur?! sa hon sedan och jag skakade på huvudet och skrattade.
- Jag älskar dig Sandra, sa jag sedan och hon tittade på mig och svarade:
- Och jag dig, sedan pussade hon min kind och log. Killarna tittade konstigt på mig och Sandra. Hon log mot dom och tittade på dom en efter en.
- Time for breakfast, sa hon sedan och blinkade mot Niall. Liam och Zayn började asgarva och bara en minut efter det kommer Harry och Louis in. Det blir tyst och ingen vet vad dom ska säga. Det var ansträngade att vara i samma rum som två som bråkat kvällen innan och varken Liam eller Louis verkade ha en tanke på att säga förlåt. Jag tittade på Louis och nickade lite mot toalett dörren. Han såg det och följde efter mig in på den.

Jag vet inte så långt inte så bra men ja vi får väl hoppas att det kommer mera spänning senare! Jag vet ju ungäfär hur allt ska bli men det är svårt när man alltid måste veta vad man skrivit! Typ som det där med Sandras pappas jobb middag hade jag nästan glömt när jag läste igenom det och insåg att jag behövde ha med den! Så snälla bli inte arga på mig om jag missar något eller stavar fel! Jag gör mitt bästa och jag e ju bara typ 13 år snart! Jag ska göra mitt bästa och jag hoppas ni gillar den! P.S. Om ni tipsar andra om min novell blir det mycket roligare att skriva eftersom det e roligare om flera kommenterar och läser! Glöm inte att jag älskar alla er som läser detta nu! Alla som vill mig väl! Alla jag känner! Hela min familj! Alla mina vänner! Jag tror faktist att jag älskar ALLA // XOXO Sanna

Inlägg ikväll!

Jag skriver klart kapitel 8 ikväll eftersom vi ska iväg till ett par "gammla" vänner till familjen! Pappas kompis som bor i USA e nämligen hemma så dom ville träffas allihop! Jaja det blir säkert bar och titta in på http://mirabellem.blogg.se/ för hon har skrivit ett inlägg om min blogg och hon har kommenterat här på bloggen så jag tänkte ge henne en länk sen! ;) Kapitel 8 ikväll asså!

Vet inte om det blir..

Jag vet inte om det blir nåt kapitel idag!!! Sorry, sorry:(

Denise Rudberg

På måndag kommer Denise Rudberg som skrivit böckerna Tillsammans och Baristas till vår skola!! Hon e en grymt bra författare! Det visade sig at hon typ e ihop med kille som är som till en lärare på skolan. Grymt kul!
Tillsammans: första delen.
Tillsamans: Andra boken! Det finns tre stycken i denna serien vad jag vet och jag tyckte att den var väldigt bra!
Tillsammans: tredje boken!
Baristas: Första boken.
Baristas: Andra boken.
Baristas: Tredje delen tror jag! Jag vet inte hur många det kommer eftersom det är en ganska ny serie! Men det är möjligt att detta är den tredje om den finns;)

Your biggest fan-kapitel 7

Previosly:
Efter ett tag kom Paul och sa att vi behövde åka hem. Jag tittade på honom och sedan på Sandra och hoppade upp från bänken och sprang fram och tog henne i mina armar.
- Do you want to come home with to me? frågade jag och hon tittade på Molly.
- She can come to, la jag till och hon skrattade och nickade. Jag var världens lyckligaste pojke.
Sandras perspektiv:
Jag och Molly följde Paul genom folkhavet när jag såg pappa. Jag ryckte i Pauls tröja och pekade på pappa. Han nickade och ändrade kurs. När vi kom fram petade ja pappa i midjan och han snurrade runt.
- Pappa jag följer med killarna hem, så vänta int epå mig och Molly. skrek jag för att överösta ljudet.
- Ska ni sova över? sa han och tittade mellen mig och Niall.
- Ja jag tror det hurså? sa jag bara för att se om han vågade svara på den frågan.
- Nää då jag bara undrade, sa han och gav mig en kram.
- Vi ses i morgon älskling! Och glöm inte att du måste börja packa snart, säger han och ler. Jag iser att jag snart inte kommer få vara med "Världens bästa pojke".
- Mmm... Det gör vi, sa jag och kände mig inte alls glad. Jag skulle behöva lämna killarna och allt jag och Niall bygt upp. Viserligen hade vi bara känt varandra i typ 1 dag men är det kärlek så vet man direkt. Det sa alltid Molly som hade mer pojkväns erfarenheter än jag.
- Honey shoul'd ve go? frågade Niall och sträckte fram sin hand. Jag nickade och log. London resan var ett senare bekymmer nu skulle jag hem med en av mina bästisar till One Directions hotel. In i deras rum. Det var bara för bra för att vara sant även om jag inte visste något om One Direction som band. Jag log åt mig själv och att jag gick hand i hand med en kille jag inte visste nånting om typ.
- What's your last name? frågade jag för att få veta lite mer om "världens bästa pojke"
- Ehmm... It's Horan, Niall James Horan, sa han och jag började gapflabba och jag skrattade så mycket att jag behövde lägga mig ner på golvet. Liam , Molly och Louis vände sig om för att titta vad det var med mig men när dom frågade kunde jag inte svara. När jag slutat skratta reste jag mig och tittade på Molly.
- Han heter Niall James Horan! sa jag och nu var det Mollys tur att skratta så hon behövde lägga sig ner.
- You know Horan mens Whore in swedish! sa jag och Niall såg förskräckt på mig.
- You're kidding, svarade Harry och började gapflabba även han när jag skakade på huvudet.
- So if we ever get married we have to take mine last name, It's Jonsson! Sa jag och tittade grav alvarligt på Niall och han nickade. Hans aniskts uttryck var bara så kul. Så jag började skratta igen och jag kände hur ett par starka armar lyfte upp mig. Jag lyfte på huvudet och såg att Liam bar ut mig till bilen och då började jag skratta ännu mer.
Louis perspektiv:
Hela vägen hem i bilen satt jag tyst i mina egna tankar. Jag tänkte på hur Molly rört sig med Liam, hur dom skrattat och hur hon helt öppet bara sådär som vad som helst flirtat med honom. Jag visste inte hur Liam kände men det tänkte jag ta reda på. Jag kände att Harry tittade på mig ibland och jag visste at han ville prata med mig. När jag satt där och tänkte poppade den bästa av alla tankar upp i mitt huvud. En plan över hur Molly skulle bli min. Jag vet att Liam var min band kompis, men jag visste också att jag hade bara en chans att få det bra med Molly och jag hade hundra med att få det bra med Liam, och det var inte ens säkert om han gillde henne på det sättet. När vi var framme parkerade Paul på baksidan och visade oss in genom bakdörren. När vi kom in i vårat rum drog jag me mig Harry och sa ursäktande till dom andra:
- I just need to talk to Harry face to face, four eyes between! samtidigt som jag log så fint jag kunnde men jag visste att killarna såg att det var fejk. Jag drog med mig Harry bortåt mot mitt och Harrys rum samtidigt som jag såg dom andra gå in i Zayns och Pauls rum.
- Was happening man? frågade Harry när vi var inne i vårat rum.
- I don't know, viskade jag och tittade på mina händer samtidigt som tårarna trängdes i ögonvråerna.
- Say what it is! sa Harry sen funderade och fortsatte sedan: It's whats going on between Liam and Molly! Isn't it! Jag tittade upp bet mig i läppen och nickade. När jag rörde mig kände jag att tårarna inte längre kunde hålla sig kvar i ögonvråerna och dom började falla ner för kinderna. Harry satte sig bredvid mig och klappade mig på ryggen.
- It's gonna be alright! sa Harry och satte sig bredvid mig på sängen och klappade mig på handen.
Det knackade på dörren och Liam klev in, Harry reste på sig och gick mot dörren han vände sig om tittade på mig sen dunkade han Liam i ryggen när han gick in. Harry stängde dörren och lämnade bara kvar sin doft i rummet.
- Ehh what's up, frågade Liam och gick nervöst fram och tillbaka samtidigt som han fingrade på sin mobil.
- You know! svarade jag och tittade på honom med tårar i ögonen, han stannade tittade på mig och skakade sedan på huvudet.
- I've got feelings to, sa han och såg allvarligt på mig. Jag skakade på huvudet och sa:
- Not like mine, sa jag och log åt tannken av mig och Molly på en vit sandstran i Karibien. Ham tittade på mig och jag såg att han inte längre såg nervös ut utan arg.
- What the fuck do you now about my feelings! skrak han och vi hörde steg i korridoren. Dörren slits upp och in kommer Sandra hand i hand med Niall, Molly och dom andra killarna kom in springandes.
- What's going on, sa Molly och tittade oroligt på Liam och när hon gjorde det stack det till i mig. Jag ville lära känna henne, älska henne men hon kunde inte se det. Jag reste mig upp lyfte up en lampa som stod på nattygsbordet och kastade den i marken. Kännslorn aforsade ur mig och jag skönk ner på knä och grät. Efter en dag var jag så nere i en tjej att jag skulle kunna svika en brorsa för att få vara med henne!Sandras perspektiv:
Sandras perspektiv: Jag och Molly följde Paul genom folkhavet när jag såg pappa. Jag ryckte i Pauls tröja och pekade på pappa. Han nickade och ändrade kurs. När vi kom fram petade ja pappa i midjan och han snurrade runt.
- Pappa jag följer med killarna hem, så vänta int epå mig och Molly. skrek jag för att överösta ljudet.
- Ska ni sova över? sa han och tittade mellen mig och Niall.
- Ja jag tror det hurså? sa jag bara för att se om han vågade svara på den frågan.
- Nää då jag bara undrade, sa han och gav mig en kram.
- Vi ses i morgon älskling! Och glöm inte att du måste börja packa snart, säger han och ler. Jag iser att jag snart inte kommer få vara med "Världens bästa pojke".
- Mmm... Det gör vi, sa jag och kände mig inte alls glad. Jag skulle behöva lämna killarna och allt jag och Niall bygt upp. Viserligen hade vi bara känt varandra i typ 1 dag men är det kärlek så vet man direkt. Det sa alltid Molly som hade mer pojkväns erfarenheter än jag.
- Honey shoul'd ve go? frågade Niall och sträckte fram sin hand. Jag nickade och log. London resan var ett senare bekymmer nu skulle jag hem med en av mina bästisar till One Directions hotel. In i deras rum. Det var bara för bra för att vara sant även om jag inte visste något om One Direction som band. Jag log åt mig själv och att jag gick hand i hand med en kille jag inte visste nånting om typ.
- What's your last name? frågade jag för att få veta lite mer om "världens bästa pojke"
- Ehmm... It's Horan, Niall James Horan, sa han och jag började gapflabba och jag skrattade så mycket att jag behövde lägga mig ner på golvet. Liam , Molly och Louis vände sig om för att titta vad det var med mig men när dom frågade kunde jag inte svara. När jag slutat skratta reste jag mig och tittade på Molly.
- Han heter Niall James Horan! sa jag och nu var det Mollys tur att skratta så hon behövde lägga sig ner.
- You know Horan mens Whore in swedish! sa jag och Niall såg förskräckt på mig.
- You're kidding, svarade Harry och började gapflabba även han när jag skakade på huvudet.
- So if we ever get married we have to take mine last name, It's Jonsson! Sa jag och tittade grav alvarligt på Niall och han nickade. Hans aniskts uttryck var bara så kul. Så jag började skratta igen och jag kände hur ett par starka armar lyfte upp mig. Jag lyfte på huvudet och såg att Liam bar ut mig till bilen och då började jag skratta ännu mer.
Louis perspektiv:
Hela vägen hem i bilen satt jag tyst i mina egna tankar. Jag tänkte på hur Molly rört sig med Liam, hur dom skrattat och hur hon helt öppet bara sådär som vad som helst flirtat med honom. Jag visste inte hur Liam kände men det tänkte jag ta reda på. Jag kände att Harry tittade på mig ibland och jag visste at han ville prata med mig. När jag satt där och tänkte poppade den bästa av alla tankar upp i mitt huvud. En plan över hur Molly skulle bli min. Jag vet att Liam var min band kompis, men jag visste också att jag hade bara en chans att få det bra med Molly och jag hade hundra med att få det bra med Liam, och det var inte ens säkert om han gillde henne på det sättet. När vi var framme parkerade Paul på baksidan och visade oss in genom bakdörren. När vi kom in i vårat rum drog jag me mig Harry och sa ursäktande till dom andra:
- I just need to talk to Harry face to face, four eyes between! samtidigt som jag log så fint jag kunnde men jag visste att killarna såg att det var fejk. Jag drog med mig Harry bortåt mot mitt och Harrys rum samtidigt som jag såg dom andra gå in i Zayns och Pauls rum.
- Was happening man? frågade Harry när vi var inne i vårat rum.
- I don't know, viskade jag och tittade på mina händer samtidigt som tårarna trängdes i ögonvråerna.
- Say what it is! sa Harry sen funderade och fortsatte sedan: It's whats going on between Liam and Molly! Isn't it! Jag tittade upp bet mig i läppen och nickade. När jag rörde mig kände jag att tårarna inte längre kunde hålla sig kvar i ögonvråerna och dom började falla ner för kinderna. Harry satte sig bredvid mig och klappade mig på ryggen.
- It's gonna be alright! sa Harry och satte sig bredvid mig på sängen och klappade mig på handen.
Det knackade på dörren och Liam klev in, Harry reste på sig och gick mot dörren han vände sig om tittade på mig sen dunkade han Liam i ryggen när han gick in. Harry stängde dörren och lämnade bara kvar sin doft i rummet.
- Ehh what's up, frågade Liam och gick nervöst fram och tillbaka samtidigt som han fingrade på sin mobil.
- You know! svarade jag och tittade på honom med tårar i ögonen, han stannade tittade på mig och skakade sedan på huvudet.
- I've got feelings to, sa han och såg allvarligt på mig. Jag skakade på huvudet och sa:
- Not like mine, sa jag och log åt tannken av mig och Molly på en vit sandstran i Karibien. Ham tittade på mig och jag såg att han inte längre såg nervös ut utan arg.
- What the fuck do you now about my feelings! skrak han och vi hörde steg i korridoren. Dörren slits upp och in kommer Sandra hand i hand med Niall, Molly och dom andra killarna kom in springandes.
- What's going on, sa Molly och tittade oroligt på Liam och när hon gjorde det stack det till i mig. Jag ville lära känna henne, älska henne men hon kunde inte se det. Jag reste mig upp lyfte up en lampa som stod på nattygsbordet och kastade den i marken. Kännslorn aforsade ur mig och jag skönk ner på knä och grät. Efter en dag var jag så nere i en tjej att jag skulle kunna svika en brorsa för att få vara med henne!

Your biggest fan-kapitel 6

Sandras perspektiv:
Jag hörde en röst prata och jag kunde urskilja att den sa:
- It's better if you stay away from her, och jag gissade att det var pappa och jag ville skrika "Neej aldrig att jag tänker låta dig ta Niall ifrån mig!" men det kom inget ljud.
- No I... I think I like her you know as like like, sa en röst som bara kunde vara Nialls och plötsligt kunde jag inte vara tyst eller still! Plötsligt behövde jag säga till Niall att jag trodde att jag gillade honom också liksom gillade gillde. Jag tog satts och satte mig upp och när jag kisade såg jag att Niall tittade förundrat på mig och sedan tittade jag på pappa och utbrast:
- I think i like him to. You know as like like, och min pappa tittade förvånat på mig och sedan sa han:
- You can't be whit a boy who's makes you faint whenever you hug him, han sa det med ett upprört ansiktsuttryck och även rösten var upprörd. Jag skakade på huvudet, att han inte förstod.
- Pappa jag blev bara förvånad! Det är allt, jag visste inte att han luktar så gott eller att han andedräkt kittlas i min nacke när han kramar mig eller att mitt huvud passar vid hans hals! jag sa det samtidigt som jag log åt tanken på att jag gått och förälskat mig i en pojke som jag bara visste hette Niall och att han var med i det kända pojkbandet One Direction.
- What did she said, frågade Niall och tittade på mig med sina blåa vackra ögon.
- She said that she didn't know that you would smell so good or that your breathing would tickle in her neck when you hugd her or that her head would pass so good in your neck, sa Molly och skrattade. Niall rodnade och tittade ner i marken. Jag tog satts för att resa mig upp och Niall hjälpte mig.
- Dad I just need some air, Niall would you like to follow me outside? sa jag och både Niall och pappa nickade.
Nialls perspektiv:
Jag höll om Sandra hårt när vi gick mot bak dörren för att gå ut. Hon vinglade hit och dit och jag var rädd att vi skulle gå in i något men vi klarade oss hela vägen ut. När vi kommit ut satte jag Sandra på en bänk och tänkte på vad hon sagt om min hals och mina andetag, det kändes bra för hon verkade gilla mig på det sättet jag gillade henne. Jag tänkte på hur hon pratat med sin pappa, jag var så borta att jag hoppade till när jag kände hennes hand på min. Hon log ursäktande och flyttade bort från mig och jag flyttade med. Vad som helst för att få ha henne nära. Jag tog hennes hand och höll den i min.
- Are you sure on this, viskade honoch tittade på våra händer. Jag log och nickade, jag hade aldrig varit mer säker.
- Then I'm sure to, sa hon och strålade med hela ansiktet. Hon vände sig mot solen och la sitt huvud mot min axel och allt jag såg var henne svimma i min famn. På grund av mig! Det var både läskigt och coolt, jag menar hon kan ju inte svimma hela tiden, men det måste ju också vara ett bevis på att hon gillar mig. Hon lyfte sitt huvud och satte sina läppar mot mitt öra. Jag rös när hon började viska hon sa:
- I would do anything, to be your everythin.
När hon tystnat log jag och kunde bara tänka på att det var det finaste någon någonsin sagt till mig. Molly och dom andra killarna kom ut och när Molly såg våra händer log hon och blinkade till mig. När Sandra såg det reste hon sig och skrek:
- Jag är med världens bästa pojke, jag förstod inte vad hon sa men jag tror det var något bra för hon log åt mig. Helt plötsligt tyckte jag att svenska var det finaste språket som fanns. Sandra snurrade runt å runt och hela tiden log och skrattade hon. Dom andra killarna satte sig bredvid mig och jag tittade på Molly och Världens vackraste tjej när dom sprang runt och lekte.
Efter ett tag kom Paul och sa att vi behövde åka hem. Jag tittade på honom och sedan på Sandra och hoppade upp från bänken och sprang fram och tog henne i mina armar.
- Do you want to come home with to me? frågade jag och hon tittade på Molly.
- She can come to, la jag till och hon skrattade och nickade. Jag var världens lyckligaste pojke.
Previosly:
- What happened? hans röst var orolig och jag kände att någon lyfte upp mig i sin famn. Jag trodde det var pappa men när jag kisade lite såg jag Niall hålla min spaghetti kropp i sin famn, och jag flämtade till och allt blev svart igen. När det började klarna i mitt huvud hörde jag röster. Dom var långt borta och jag behövde lyssna riktigt noga om jag ville höra vad dom sa.

Sandras perspektiv:
Jag hörde en röst prata och jag kunde urskilja att den sa:
- It's better if you stay away from her, och jag gissade att det var pappa och jag ville skrika "Neej aldrig att jag tänker låta dig ta Niall ifrån mig!" men det kom inget ljud.
- No I... I think I like her you know as like like, sa en röst som bara kunde vara Nialls och plötsligt kunde jag inte vara tyst eller still! Plötsligt behövde jag säga till Niall att jag trodde att jag gillade honom också liksom gillade gillde. Jag tog satts och satte mig upp och när jag kisade såg jag att Niall tittade förundrat på mig och sedan tittade jag på pappa och utbrast:
- I think i like him to. You know as like like, och min pappa tittade förvånat på mig och sedan sa han:
- You can't be whit a boy who's makes you faint whenever you hug him, han sa det med ett upprört ansiktsuttryck och även rösten var upprörd. Jag skakade på huvudet, att han inte förstod.
- Pappa jag blev bara förvånad! Det är allt, jag visste inte att han luktar så gott eller att han andedräkt kittlas i min nacke när han kramar mig eller att mitt huvud passar vid hans hals! jag sa det samtidigt som jag log åt tanken på att jag gått och förälskat mig i en pojke som jag bara visste hette Niall och att han var med i det kända pojkbandet One Direction.
- What did she said, frågade Niall och tittade på mig med sina blåa vackra ögon.
- She said that she didn't know that you would smell so good or that your breathing would tickle in her neck when you hugd her or that her head would pass so good in your neck, sa Molly och skrattade. Niall rodnade och tittade ner i marken. Jag tog satts för att resa mig upp och Niall hjälpte mig.
- Dad I just need some air, Niall would you like to follow me outside? sa jag och både Niall och pappa nickade.
Nialls perspektiv:
Jag höll om Sandra hårt när vi gick mot bak dörren för att gå ut. Hon vinglade hit och dit och jag var rädd att vi skulle gå in i något men vi klarade oss hela vägen ut. När vi kommit ut satte jag Sandra på en bänk och tänkte på vad hon sagt om min hals och mina andetag, det kändes bra för hon verkade gilla mig på det sättet jag gillade henne. Jag tänkte på hur hon pratat med sin pappa, jag var så borta att jag hoppade till när jag kände hennes hand på min. Hon log ursäktande och flyttade bort från mig och jag flyttade med. Vad som helst för att få ha henne nära. Jag tog hennes hand och höll den i min.
- Are you sure on this, viskade honoch tittade på våra händer. Jag log och nickade, jag hade aldrig varit mer säker.
- Then I'm sure to, sa hon och strålade med hela ansiktet. Hon vände sig mot solen och la sitt huvud mot min axel och allt jag såg var henne svimma i min famn. På grund av mig! Det var både läskigt och coolt, jag menar hon kan ju inte svimma hela tiden, men det måste ju också vara ett bevis på att hon gillar mig. Hon lyfte sitt huvud och satte sina läppar mot mitt öra. Jag rös när hon började viska hon sa:
- I would do anything, to be your everythin.
När hon tystnat log jag och kunde bara tänka på att det var det finaste någon någonsin sagt till mig. Molly och dom andra killarna kom ut och när Molly såg våra händer log hon och blinkade till mig. När Sandra såg det reste hon sig och skrek:
- Jag är med världens bästa pojke, jag förstod inte vad hon sa men jag tror det var något bra för hon log åt mig. Helt plötsligt tyckte jag att svenska var det finaste språket som fanns. Sandra snurrade runt å runt och hela tiden log och skrattade hon. Dom andra killarna satte sig bredvid mig och jag tittade på Molly och Världens vackraste tjej när dom sprang runt och lekte.
Efter ett tag kom Paul och sa att vi behövde åka hem. Jag tittade på honom och sedan på Sandra och hoppade upp från bänken och sprang fram och tog henne i mina armar.
- Do you want to come home with to me? frågade jag och hon tittade på Molly.
- She can come to, la jag till och hon skrattade och nickade. Jag var världens lyckligaste pojke.

Blogg beskrivning!

Sandra ska tillbringa sommarlovet i Göteborg och London med sina vänner. När hon och kompisen Molly  får i uppdrag av Sandras pappa som jobbar på Sony Music Sweden att intervjua ett känt pojkband. Efter mötet ändras allt och det blir ett par komplicerade beslut för nån eller några av tjejerna...
Läs mer för att få veta vad som händer under sommarlovet.
Sandra ska tillbringa sommarlovet i Göteborg och London med sina vänner. När hon och kompisen Molly  får i uppdrag av Sandras pappa som jobbar på Sony Music Sweden att intervjua ett känt pojkband. Efter mötet ändras allt och det blir ett par komplicerade beslut för nån eller några av tjejerna...
Läs mer för att få veta vad som händer under sommarlovet.

Nästa kapitel, och en liten fråga!

Haha heej ja som jag skrev så så tror jag att nästa kapitel kommer upp i morgon. Så se till att sprida bloggen och att komentera!
och jag undrar vad ni tycker ska hända! Jag har ju några kapitel klara i för väg men ni kn ju tycka till så ska jag se vad jag kan göra! Så ha det så bra och hoppas att ni gillar novellen! Skulle bli skit glad om jag fick mera komentarer! För jag har bara fått en än så länge, och jag har bara 6 unika besökare och jag vet inte om jag kan vara flera av dom!;) Hehe komentera vad ni tycker och vad ni tycker att jag kan göra bättre! Jag vet ju att det kanske inte är så bra eftersom jag bara är 12 snart 13 år, men det är bra med konstruktiv kritik och så, för jag vill ju bli författare!

Your biggest fan-kapitel 5

Nialls perspektiv:
När vi satt och väntade på Karl som jobbade på Sony Music Sweden, kom det en servitör och dukade till två till vid vårat bord. Jag undrade vilka det var som skulle komma mer, för alla kända svenska artister var typ där. Jag hade träffat Eric Saade, Robyn, Veronica Maggio, Timbuktu och några andra som jag inte kom ihåg. Jag tyckte att det var häftigt att ett så litet land som Sverige hade så många kända personer. Jag såg en man komma in och jag antog att det var Karl han som vi skulle träffa. När han såg oss sken han upp och gick mot oss.
- Hej! sa han och log samtidigt som han vinkade till oss.
- Hello! You must be Karl, log Liam tilbaka och visade att han skulle sätta sig. Men Karl skakade på huvudet och sa:
- I've got something to you! So it's coming in one minute so I leave you alone and if theres some problem I'm mingeling whit people, sa han och log. Jag tittade nyfiket på honom men hans ansiktsutryck sa ingenting om vad det kunnde vara! Efter 2 minuter klev ett par tjejer i 17-19 års åldern in och det var något bekant med dom. Sen hörde jag Louis flämta till och han viskade över bordet:
- Isn't that Molly and Sandra, när han sa det tittade han på oss och alla nickade! När dom letade efter oss kastade Sandra med håret samtidigt som hon vände sig om och fick syn på oss. Hon petade Molly i midjan och sen pekade hon på vårt bord och dom började ploga sig igenom folkhavet med hjälp av armbågarna i riktning mot vårat bord.
- HEY guys suprise! skrek Sandra och alla vände sig om för att titta på henne. Hon rodnade och log och jag kunnde inte hjälpa vad jag kände inom mig. När hon log var det som när man skakat en läskflaska och när man öppnar den bubblar allt ut. Exakt så var det, jag hade en skakad läskflaska i mig och varje gång hon log öppnades den och allt bubblade upp i mig.
- Hey girls what are you doing here? frågade Harry och log sitt charmiga leénde och viftade med ögonfransarna lite mer än nödvändigt, jag tittade surt på honom och jag kände något jag inte trodde jag kunne känna för en band medlem. Det var som en ilska över att han behövde flirta med just henne och att hon verkade gilla det. Men jag höll mig lugn och log när hon sa:
- My dad is Karl and he works at Sony Music Sweden!
- Well then you two must be our present, skrattade Louis samtidigt som han sneglade på Molly. Jag kom på med att jag inte tänkt på Amanda sen jag lärde känna Sandra, och jag hoppades att det skulle förbli så. Det var bara onödigt att gå och vara ledsen när det fanns andra tjejer överallt. Jag tittade på Sandra och kunde konstatera att hon var jätte söt i sin marinblåa klänning och ett par svarta klack skor. Hon var riktigt söt.
Harrys perspektiv:
Jag såg blicken jag fick från Niall och insåg att jag inte skulle flörta mer med tjejerna. För detta skulle antagligen vara längre än bara nu den sista veckan här i Sverige. Jag log för mig själv och tänkte att det var tur att Niall kommit över Amanda men nu verkade han vara inne på Sandra.Dom började spela musik och jag såg Molly dra med sig Liam upp på dans golvet och Louis slutade le och jag insåg vad som var på väg att hända. Jag såg Niall sakta resa sig och gå fram till Sandra. Dom pratade lite och sedan tittade han ner i golvet och stäckte fram sin hand. Hon grep tag i den och drog med honom ut på dans golvet när det bytte till en lugn tryckar låt. Sandra rodnade och tog ett steg mot Niall. Han tog ett steg mot henne och dom dtod så tätt, tätt och dansade.
Sandras perspektiv:
Jag la mitt huvud mot hans axel och hans parfym gjorde mig alldeles vimmel kantig. Jag kände mina ben bli tyngre och tynger och till slut så svartnade det för ögonen. När jag slog upp dom igen satt Molly och Niall böjda över mig. Jag tittade anklagande på Niall och sa:
- You maked me faint! när jag sa det log jag lite för att visa att det inte var så farligt och att han inte behövde vara rädd. Men han såg inte det minsta lugn ut. Jag såg min pappa knuffa sig genom folkmassan och jag rodnade när jag insåg att det var folk som Eric Saade, Veronica Maggio och Timbuktu och andra sånna kända personer och inte Madelein, Sofih och Anna. Sen kände jag pappas hand mot min panna och han frågade Niall:
- What happened? hans röst var orolig och jag kände att någon lyfte upp mig i sin famn. Jag trodde det var pappa men när jag kisade lite såg jag Niall hålla min spaghetti kropp i sin famn, och jag flämtade till och allt blev svart igen. När det började klarna i mitt huvud hörde jag röster. Dom var långt borta och jag behövde lyssna riktigt noga om jag ville höra vad dom sa.
Previosly: Jag sprang runt i hela lägenheten och letade efter min axelbandslösa  bh samtidigt som jag hörde klockan i köket ticka närmare och närmare halv sex. När jag hittade bh:n tittade jag på klockan och insåg att det bara var 10 minuter kvar innan Sandras pappa skulle komma och jag hade inte klätt på mig eller sminkat mig eller något sånt! Jag hade bara duchat och gjort håret. Medans Sandra som var den sega av oss två var helt färdig och satt i soffan och tittade på "Leila bakar". Så jag sprang till vårat sovrum kladdade på lite smink drog på mig min klänning, sprang till toan och borstade tänderna, letade fram ett par snygga matchande skor och jag var färdig på 7 minuter! Rekord! Så jag ropade på Sandra och vi sprang ner för trappan och var utanför huset precis när Sandras pappa svängde in på gården till lägenheterna.
- Heej tjejer! Redo för en lyx middag med en massa kändisar? sa Sandras pappa och skrattade. Jag och Sandra skrattade också och jag bara kände på mig att det skulle

Nialls perspektiv:
När vi satt och väntade på Karl som jobbade på Sony Music Sweden, kom det en servitör och dukade till två till vid vårat bord. Jag undrade vilka det var som skulle komma mer, för alla kända svenska artister var typ där. Jag hade träffat Eric Saade, Robyn, Veronica Maggio, Timbuktu och några andra som jag inte kom ihåg. Jag tyckte att det var häftigt att ett så litet land som Sverige hade så många kända personer. Jag såg en man komma in och jag antog att det var Karl han som vi skulle träffa. När han såg oss sken han upp och gick mot oss.
- Hej! sa han och log samtidigt som han vinkade till oss.
- Hello! You must be Karl, log Liam tilbaka och visade att han skulle sätta sig. Men Karl skakade på huvudet och sa:
- I've got something to you! So it's coming in one minute so I leave you alone and if theres some problem I'm mingeling whit people, sa han och log. Jag tittade nyfiket på honom men hans ansiktsutryck sa ingenting om vad det kunnde vara! Efter 2 minuter klev ett par tjejer i 17-19 års åldern in och det var något bekant med dom. Sen hörde jag Louis flämta till och han viskade över bordet:
- Isn't that Molly and Sandra, när han sa det tittade han på oss och alla nickade! När dom letade efter oss kastade Sandra med håret samtidigt som hon vände sig om och fick syn på oss. Hon petade Molly i midjan och sen pekade hon på vårt bord och dom började ploga sig igenom folkhavet med hjälp av armbågarna i riktning mot vårat bord.
- HEY guys suprise! skrek Sandra och alla vände sig om för att titta på henne. Hon rodnade och log och jag kunnde inte hjälpa vad jag kände inom mig. När hon log var det som när man skakat en läskflaska och när man öppnar den bubblar allt ut. Exakt så var det, jag hade en skakad läskflaska i mig och varje gång hon log öppnades den och allt bubblade upp i mig.
- Hey girls what are you doing here? frågade Harry och log sitt charmiga leénde och viftade med ögonfransarna lite mer än nödvändigt, jag tittade surt på honom och jag kände något jag inte trodde jag kunne känna för en band medlem. Det var som en ilska över att han behövde flirta med just henne och att hon verkade gilla det. Men jag höll mig lugn och log när hon sa:
- My dad is Karl and he works at Sony Music Sweden!
- Well then you two must be our present, skrattade Louis samtidigt som han sneglade på Molly. Jag kom på med att jag inte tänkt på Amanda sen jag lärde känna Sandra, och jag hoppades att det skulle förbli så. Det var bara onödigt att gå och vara ledsen när det fanns andra tjejer överallt. Jag tittade på Sandra och kunde konstatera att hon var jätte söt i sin marinblåa klänning och ett par svarta klack skor. Hon var riktigt söt.
Harrys perspektiv:
Jag såg blicken jag fick från Niall och insåg att jag inte skulle flörta mer med tjejerna. För detta skulle antagligen vara längre än bara nu den sista veckan här i Sverige. Jag log för mig själv och tänkte att det var tur att Niall kommit över Amanda men nu verkade han vara inne på Sandra.Dom började spela musik och jag såg Molly dra med sig Liam upp på dans golvet och Louis slutade le och jag insåg vad som var på väg att hända. Jag såg Niall sakta resa sig och gå fram till Sandra. Dom pratade lite och sedan tittade han ner i golvet och stäckte fram sin hand. Hon grep tag i den och drog med honom ut på dans golvet när det bytte till en lugn tryckar låt. Sandra rodnade och tog ett steg mot Niall. Han tog ett steg mot henne och dom dtod så tätt, tätt och dansade.
Sandras perspektiv:
Jag la mitt huvud mot hans axel och hans parfym gjorde mig alldeles vimmel kantig. Jag kände mina ben bli tyngre och tynger och till slut så svartnade det för ögonen. När jag slog upp dom igen satt Molly och Niall böjda över mig. Jag tittade anklagande på Niall och sa:
- You maked me faint! när jag sa det log jag lite för att visa att det inte var så farligt och att han inte behövde vara rädd. Men han såg inte det minsta lugn ut. Jag såg min pappa knuffa sig genom folkmassan och jag rodnade när jag insåg att det var folk som Eric Saade, Veronica Maggio och Timbuktu och andra sånna kända personer och inte Madelein, Sofih och Anna. Sen kände jag pappas hand mot min panna och han frågade Niall:
- What happened? hans röst var orolig och jag kände att någon lyfte upp mig i sin famn. Jag trodde det var pappa men när jag kisade lite såg jag Niall hålla min spaghetti kropp i sin famn, och jag flämtade till och allt blev svart igen. När det började klarna i mitt huvud hörde jag röster. Dom var långt borta och jag behövde lyssna riktigt noga om jag ville höra vad dom sa.

Jag har redan kapitel 6 färdigt och jag håller på med kapitel 7! Så kom igen komentera och sprid bloggen då blir det mycket skojsigare för mig! // XOXO Sanna the Directioner

one direction


One Direction header!

Hur gör man för att få in en header man gjort på picasa?

Your biggest fan-kapitel 4

Nialls perspektiv:
Jag sprang efter Molly och låg henne hack i häl hela tiden. När jag fick tag i hennes arm stannade jag henne med ren vilje styrka och sedan sa jag:
- I'm sorry for what happened on the interview, let me take you on bowling tomorrow night! och hoppades hon skulle tacka ja.
- Ehmm.. I don't know it's mine and Sandras movienight! sa hon och tittade under lugg på mig.
- Can we join? frågade Harry och tittade mellan mig och Molly. Sen ser jag att Sandra kommer gående med en sur min i ansiktet.
- JAHA and why diden't you follow, sa hon och tittade på Molly som ryckte på axlarna och svarade på svenska:
- Niall fångade mig, och sa att han ville bowla imorgon som plåster på såren, men jag sa att vi har vår filmkväll!
- Så klart att du ska bowla med Niall och dom andra imorgon.
- Nej dom har redan bjudit in sig själva till våran film kväll! svarade Molly och tittade surt på Harry och även om det dom sa bara lät som ett svammel för mig fattade jag att hon pratade om att Harry bjudit in oss till deras filmkväll.
- Emm.. we can take it some other day?! sa jag och skrattade oroligt.
- No towmorrow is perfect! You guys fix the food and snacks, and we fix the movie and drink! sa Sandra samtidigt som hon tittade på mig och jag såg plötsligt att Sandra var jätte söt! Som andra svenska tjejer men ändå inte!
- Yea that's good but can I have your number so you can text me the address! sa Liam till Molly och log.
- Yes here give me your phone, sa hon och tog emot Liams telefon. Sedan knappade hon lite och tog sedan en bild av sig själv. När hon gav tillbaka honom mobilen lutade sig alla för att titta vad hon använt kortet till. När vi såg att hon lagt den som bakgrundsbild tittade vi på henne för att få en förklaring och hon sa:
- I think you need a hottie as wallpaper! sen skrattade hon och jag kunnde inte fatta att hon vågade.
Louis perspektiv:
Jag tyckte om Sandra och Molly. Dom sket fullständigt i att vi var ett känt band, om dom ens visste det. Men dom var liksom avslappnade hela tiden.
- So at your place at 16:00? frågade jag och tittade på Molly och i hennes choklad-bruna ögon.
- Yes that's works for us! sa hon och log och något pirrade i magen när jag såg det. Det var en kännsla jag aldrig känt innan. Inte en snär jag var med Eleanor som det var slut med nu.
- I need to sleep befor the next interview, but I se you girls tomorrow, sa jag och både Molly och Sandra rodnade, och det känndes bra att det var jag som orsakat den.
- I wanna go back to the cafe, sa Zayn och tittade på dom andra.
- No way I need sleep and I look like an ailien!!! sa Molly och ja... lite lik en ailien var hon när hennes smink runnit efter att hon gråtit. Hon var bara så underbar! Så jag kramade båda och när jag kramade Molly viskade jag:
- Hey Beautiful, i hennes öra och hon fnissade och rodnade. Molly sa nåt till Sandra på svenska, och sen tittade dom på mig och började fnissa. Det var riktigt gulligt faktist. Speciellt när dom inte gjorde det med mening så som andra gjorde för att man skulle gilla dom. Sen kramade dom de andra killarna och vinkade och vände sig om. Sandra plockade upp sin mobil och satte på Boyfriend med Justin Bieber, och så klart började Niall att tjuta och dansa. Det var det värsta med att ha honom med när JB spelades! Specielt på fester!
Sandras perspektiv:
- Just det ska jag fråga pappa om middagen typ? frågade jag och Molly nickade fundersamt på huvet.
- Ja jag tror det! Niall sa förlåt så det känns okej nu! svarade hon men befann sig fortfarande i sin egna lilla värld! Jag gissade på att hon tänkte på vad killarna sagt eller vad hon skulle ta på sig i morgon!
"Hej pappa, jag undrar om jag och Molly kan följa med på middagen i kväll!" Jag tryckte på skicka innan jag hann ändra mig. Efter 10 minuter fick jag tillbaka: "Det är okej ta på er något fint så hämtar jag er vid 17:30!"
Previosly- Okej ta en tidning och så går vi, sa hon och lyfte tidningen för aniktet. Men när jag var två meter i från dörren så gick jag in i nån och när jag tittade up ver det Niall, så jag säger inget och springer sen ut där ifrån med Niall och dom andra killarna mig hack i häl och Sandra en meter framför mig, och fan också jag fick inte ens smaka på min latte och nu är den utspilld på Nialls tröja!!!

Nialls perspektiv:
Jag sprang efter Molly och låg henne hack i häl hela tiden. När jag fick tag i hennes arm stannade jag henne med ren vilje styrka och sedan sa jag:
- I'm sorry for what happened on the interview, let me take you on bowling tomorrow night! och hoppades hon skulle tacka ja.
- Ehmm.. I don't know it's mine and Sandras movienight! sa hon och tittade under lugg på mig.
- Can we join? frågade Harry och tittade mellan mig och Molly. Sen ser jag att Sandra kommer gående med en sur min i ansiktet.
- JAHA and why diden't you follow, sa hon och tittade på Molly som ryckte på axlarna och svarade på svenska:
- Niall fångade mig, och sa att han ville bowla imorgon som plåster på såren, men jag sa att vi har vår filmkväll!
- Så klart att du ska bowla med Niall och dom andra imorgon.
- Nej dom har redan bjudit in sig själva till våran film kväll! svarade Molly och tittade surt på Harry och även om det dom sa bara lät som ett svammel för mig fattade jag att hon pratade om att Harry bjudit in oss till deras filmkväll.
- Emm.. we can take it some other day?! sa jag och skrattade oroligt.
- No towmorrow is perfect! You guys fix the food and snacks, and we fix the movie and drink! sa Sandra samtidigt som hon tittade på mig och jag såg plötsligt att Sandra var jätte söt! Som andra svenska tjejer men ändå inte!
- Yea that's good but can I have your number so you can text me the address! sa Liam till Molly och log.
- Yes here give me your phone, sa hon och tog emot Liams telefon. Sedan knappade hon lite och tog sedan en bild av sig själv. När hon gav tillbaka honom mobilen lutade sig alla för att titta vad hon använt kortet till. När vi såg att hon lagt den som bakgrundsbild tittade vi på henne för att få en förklaring och hon sa:
- I think you need a hottie as wallpaper! sen skrattade hon och jag kunnde inte fatta att hon vågade.
Louis perspektiv:
Jag tyckte om Sandra och Molly. Dom sket fullständigt i att vi var ett känt band, om dom ens visste det. Men dom var liksom avslappnade hela tiden.
- So at your place at 16:00? frågade jag och tittade på Molly och i hennes choklad-bruna ögon.
- Yes that's works for us! sa hon och log och något pirrade i magen när jag såg det. Det var en kännsla jag aldrig känt innan. Inte en snär jag var med Eleanor som det var slut med nu.
- I need to sleep befor the next interview, but I se you girls tomorrow, sa jag och både Molly och Sandra rodnade, och det känndes bra att det var jag som orsakat den.
- I wanna go back to the cafe, sa Zayn och tittade på dom andra.
- No way I need sleep and I look like an ailien!!! sa Molly och ja... lite lik en ailien var hon när hennes smink runnit efter att hon gråtit. Hon var bara så underbar! Så jag kramade båda och när jag kramade Molly viskade jag:
- Hey Beautiful, i hennes öra och hon fnissade och rodnade. Molly sa nåt till Sandra på svenska, och sen tittade dom på mig och började fnissa. Det var riktigt gulligt faktist. Speciellt när dom inte gjorde det med mening så som andra gjorde för att man skulle gilla dom. Sen kramade dom de andra killarna och vinkade och vände sig om. Sandra plockade upp sin mobil och satte på Boyfriend med Justin Bieber, och så klart började Niall att tjuta och dansa. Det var det värsta med att ha honom med när JB spelades! Specielt på fester!
Sandras perspektiv:
- Just det ska jag fråga pappa om middagen typ? frågade jag och Molly nickade fundersamt på huvet.
- Ja jag tror det! Niall sa förlåt så det känns okej nu! svarade hon men befann sig fortfarande i sin egna lilla värld! Jag gissade på att hon tänkte på vad killarna sagt eller vad hon skulle ta på sig i morgon!
"Hej pappa, jag undrar om jag och Molly kan följa med på middagen i kväll!" Jag tryckte på skicka innan jag hann ändra mig. Efter 10 minuter fick jag tillbaka: "Det är okej ta på er något fint så hämtar jag er vid 17:30!"- Ahha vi fick, vi fick... sa jag och gjorde en liten segerdans. Mitt i dansen drog Molly ner mig på marken och sa:
- Men sluta du skämmer ut oss och jag vill inte se dum ut! när hon sa det hade hon ett allvarligt ansiktsuttryck men sedan ställde hon sig upp och började själv dansa.
Jag tittade på mobilen och såg att klockan hunnit bli 16:00 bara sådär så jag högg tag i Mollys arm och drog med henne från gården, in i trapp huset, upp för trapporna och in i vår lägenhet.
Mollys perspektiv:
Jag sprang runt i hela lägenheten och letade efter min axelbandslösa  bh samtidigt som jag hörde klockan i köket ticka närmare och närmare halv sex. När jag hittade bh:n tittade jag på klockan och insåg att det bara var 10 minuter kvar innan Sandras pappa skulle komma och jag hade inte klätt på mig eller sminkat mig eller något sånt! Jag hade bara duchat och gjort håret. Medans Sandra som var den sega av oss två var helt färdig och satt i soffan och tittade på "Leila bakar". Så jag sprang till vårat sovrum kladdade på lite smink drog på mig min klänning, sprang till toan och borstade tänderna, letade fram ett par snygga matchande skor och jag var färdig på 7 minuter! Rekord! Så jag ropade på Sandra och vi sprang ner för trappan och var utanför huset precis när Sandras pappa svängde in på gården till lägenheterna.
- Heej tjejer! Redo för en lyx middag med en massa kändisar? sa Sandras pappa och skrattade. Jag och Sandra skrattade också och jag bara kände på mig att det skulle

Your biggest fan-kapitel 3

Harrys perspektiv:
Dom pratade på svenska och jag fattade att det handlade om Niall eftersom den ena suttit och stirrat på honom när den andra tilltalat henne.
Men båda tjejerna var söta och jag var förvånad för jag trodde att det var en man som skulle intervjua oss.
- So you guys know some beach around here? sa jag och hoppades dom förstod att jag ville att dom följde med.
- Yes absolutley we can show you one later on, sa tjejen som hette Sandra och log! Jag skulle just le tillbaka och säga ja, när Liam sa:
- We can't! We have to work. I'm sorry girls, and the fan would try to kill you if they se you guys whit us! sa Liam och såg lite sådär mellan ledsen ut eller vad man ska säga.
- Ohh okay, but back to the questions if I don't want my dad to kill me! sa tjejen som hette Sandra och log. Alla skrattade utom Niall som vart sur sen Amanda en tjej som han träffat i Danmark gjort slut.
- When did you became famous? frågade Molly och tittade på oss.
- Well we all maked auditions to the UK's X factor one year ago, and they'd putted us in a band and we ended up on third place! svarade Louis och log mot mig.
- Ohh then the thing that someone in the band did that you still laughs at?
- Well when we where in the USA, Louis getted pulled over beacuse he drived to slow! svarade jag och alla skrattade.
- Hahahahaha you guys kidding me! sa Sandra och Molly fortsatte.
- Here they think it's good if we drive slow beacuse everyone drives like idiots, including us two on our... ehh vad heter det.. ehh.. flatbed scooter!
- Haha you guys have an flatbed scooter? frågade Zayn och tittade intresserat på dem.
Sandras perspektiv:
Jag var ledsen för att dom hade jobb att göra så att dom inte kunde följa med till stranden. Jag tänkte fråga vad det var för jobb men visste inte om jag vågade.
- Ska vi fråga vad det är för jobb dom ska göra? viskade jag i Mollys öra och fick intresserade ögonkast på mig.
- Mm.. Ja det gör vi! svarade hon och log.
- So what's the thing you going to do to night? frågade jag och hoppades att dom inte skulle tycka jag var konstig som frågade.
- We are going to dinner whit your dad to show us up in front of people! svarade Liam som pratade mest och skrattade.
- Jag kan fråga om vi kan följa med, tjöt jag till Molly och alla utom jag hoppade till.
- Men gud det är världens bästa ide ever! I swear! tjöt Molly tilbaka och nu visste jag att dom tyckte vi var puckon!
- What do you talk about all the time? frågade Sy-Ann och tittade märkligt på Molly! Typ som om han gillade henne, men i och för sig det gjorde han antagligen också! Precis som alla andra typ!
- Ohh that's a secret! Maybe you get to know why tonight! sa jag med en skum röst och skrattade.
- Nail is it somethin wrong? frågade Molly och han hoppade till och sa:
- It's Niall your idiot.
- Yea execuse me if I'm not a fan girl, and if I don't learn names like that! sa hon och knäppte med fingrarna, samtidigt som jag såg ett par tårar börja samlas i ögonvråerna!
Mollys perspektiv:
Jag reste mig upp och började gå med självsäkra steg mot dörren samtidigt som jag kännde en hand på min arm.
- We are going to leave now! Thank you boys, sa Sandra och jag fattade inte hur hon kunde säga "Thank you boys".
- Niall say "I'm sorry!" you can't be like that! hörde vi Liam säga samtidigt som någon eller några reste sig ur soffan! När jag hörde fotsteg närma sig så sprang jag för att slippa dom. För att slippa allt som påminde mig om puckot i soffan som var almänt otrevlig. Jag sprang ner för trapporna för hissen skulle jag aldrig orka vänta på! Jag sprang och sprang tills jag kom in på "Coffe house" då satte jag mig ner och väntade på Sandra. När jag suttit där i fem minuter kom Sandra in rusande på caféet.
- Wow sacka om dålig attityd! sa hon och satte sig mitt emot mig. Jag reste mig upp och gick för att beställa!
- Två stora latte tack! sa jag och la fram en 100 lapp på disken. Efter 3 minuter kom våra lattar och jag kom på mig själv med att tänka på hur mycket jag önskade att vi åkt till London med dom andra och inte envisats med dom här 2 veckorna i Göteborg!
Jag hörde hur några skräniga killar som pratade engelska kom in men insåg inte vilka det var innan jag vänt mig om och såg dom. Så jag sprang till mitt och Sandras bord och viskade:
- Kom nu det är bråttom vi måste dra! medans jag stod och ryckte i hennes tröja!
- Men vad? frågade hon och tittade på mig så jag nickade bakåt i lokalen och genast fick hon syn på killarna som stod ett antal meter från utgången.
- Okej ta en tidning och så går vi, sa hon och lyfte tidningen för aniktet. Men när jag var två meter i från dörren så gick jag in i nån och när jag tittade up ver det Niall, så jag säger inget och springer sen ut där ifrån med Niall och dom andra killarna mig hack i häl och Sandra en meter framför mig, och fan också jag fick inte ens smaka på min latte och nu är den utspilld på Nialls tröja!!!
Previosly:
- That's a small city lower in Sweden. Jag tänkte att den blonde var riktigt snygg men jag avbröts av Molly som harklade sig och sa.
- Du vet att du stirrar på den blonda va?! Jag slutade stirra som hon sagt att jag gjort och tittade på henne.
- Du behöver väll inte prata så högt?! sa jag och tittade surt på henne.

Harrys perspektiv:
Dom pratade på svenska och jag fattade att det handlade om Niall eftersom den ena suttit och stirrat på honom när den andra tilltalat henne.
Men båda tjejerna var söta och jag var förvånad för jag trodde att det var en man som skulle intervjua oss.
- So you guys know some beach around here? sa jag och hoppades dom förstod att jag ville att dom följde med.
- Yes absolutley we can show you one later on, sa tjejen som hette Sandra och log! Jag skulle just le tillbaka och säga ja, när Liam sa:
- We can't! We have to work. I'm sorry girls, and the fan would try to kill you if they se you guys whit us! sa Liam och såg lite sådär mellan ledsen ut eller vad man ska säga.
- Ohh okay, but back to the questions if I don't want my dad to kill me! sa tjejen som hette Sandra och log. Alla skrattade utom Niall som vart sur sen Amanda en tjej som han träffat i Danmark gjort slut.
- When did you became famous? frågade Molly och tittade på oss.
- Well we all maked auditions to the UK's X factor one year ago, and they'd putted us in a band and we ended up on third place! svarade Louis och log mot mig.
- Ohh then the thing that someone in the band did that you still laughs at?
- Well when we where in the USA, Louis getted pulled over beacuse he drived to slow! svarade jag och alla skrattade.
- Hahahahaha you guys kidding me! sa Sandra och Molly fortsatte.
- Here they think it's good if we drive slow beacuse everyone drives like idiots, including us two on our... ehh vad heter det.. ehh.. flatbed scooter!
- Haha you guys have an flatbed scooter? frågade Zayn och tittade intresserat på dem.
Sandras perspektiv:
Jag var ledsen för att dom hade jobb att göra så att dom inte kunde följa med till stranden. Jag tänkte fråga vad det var för jobb men visste inte om jag vågade.
- Ska vi fråga vad det är för jobb dom ska göra? viskade jag i Mollys öra och fick intresserade ögonkast på mig.
- Mm.. Ja det gör vi! svarade hon och log.
- So what's the thing you going to do to night? frågade jag och hoppades att dom inte skulle tycka jag var konstig som frågade.
- We are going to dinner whit your dad to show us up in front of people! svarade Liam som pratade mest och skrattade.
- Jag kan fråga om vi kan följa med, tjöt jag till Molly och alla utom jag hoppade till.
- Men gud det är världens bästa ide ever! I swear! tjöt Molly tilbaka och nu visste jag att dom tyckte vi var puckon!
- What do you talk about all the time? frågade Sy-Ann och tittade märkligt på Molly! Typ som om han gillade henne, men i och för sig det gjorde han antagligen också! Precis som alla andra typ!
- Ohh that's a secret! Maybe you get to know why tonight! sa jag med en skum röst och skrattade.
- Nail is it somethin wrong? frågade Molly och han hoppade till och sa:
- It's Niall your idiot.
- Yea execuse me if I'm not a fan girl, and if I don't learn names like that! sa hon och knäppte med fingrarna, samtidigt som jag såg ett par tårar börja samlas i ögonvråerna!
Mollys perspektiv:
Jag reste mig upp och började gå med självsäkra steg mot dörren samtidigt som jag kännde en hand på min arm.
- We are going to leave now! Thank you boys, sa Sandra och jag fattade inte hur hon kunde säga "Thank you boys".
- Niall say "I'm sorry!" you can't be like that! hörde vi Liam säga samtidigt som någon eller några reste sig ur soffan! När jag hörde fotsteg närma sig så sprang jag för att slippa dom. För att slippa allt som påminde mig om puckot i soffan som var almänt otrevlig. Jag sprang ner för trapporna för hissen skulle jag aldrig orka vänta på! Jag sprang och sprang tills jag kom in på "Coffe house" då satte jag mig ner och väntade på Sandra. När jag suttit där i fem minuter kom Sandra in rusande på caféet.
- Wow sacka om dålig attityd! sa hon och satte sig mitt emot mig. Jag reste mig upp och gick för att beställa!
- Två stora latte tack! sa jag och la fram en 100 lapp på disken. Efter 3 minuter kom våra lattar och jag kom på mig själv med att tänka på hur mycket jag önskade att vi åkt till London med dom andra och inte envisats med dom här 2 veckorna i Göteborg!
Jag hörde hur några skräniga killar som pratade engelska kom in men insåg inte vilka det var innan jag vänt mig om och såg dom. Så jag sprang till mitt och Sandras bord och viskade:
- Kom nu det är bråttom vi måste dra! medans jag stod och ryckte i hennes tröja!
- Men vad? frågade hon och tittade på mig så jag nickade bakåt i lokalen och genast fick hon syn på killarna som stod ett antal meter från utgången.
- Okej ta en tidning och så går vi, sa hon och lyfte tidningen för aniktet. Men när jag var två meter i från dörren så gick jag in i nån och när jag tittade up ver det Niall, så jag säger inget och springer sen ut där ifrån med Niall och dom andra killarna mig hack i häl och Sandra en meter framför mig, och fan också jag fick inte ens smaka på min latte och nu är den utspilld på Nialls tröja!!!

Så nu fick ni 2 nya kapitel idag! Kommentera vad du tycker och förlåt stavfel och andra fel i texterna. Men jag hoppas att ni förstår ändå!

Your biggest fan-kapitel 2

Your biggest fan-kapitel 2
Sandras perspektiv:
- Mmm... om en timma ungefär, sa pappa och jag reste mig snabbt.
- En timma?! Herregud vi måste hem och göra oss i ordning! Hämtar du oss om en halv timma? sa jag så fort jag kunnde samtidigt som Molly reste sig också!
- Ja det blir alderles utmärkt! Då ses vi om en halv timma då!? sa han och vifftade efter notan samtidigt som vi vände oss om och började springa ut!
- Vet du vilka det kan vara? frågade Molly på vägen hem.
- Inte en aning men är inte Backstreet boys från England? sa jag och svängde in på våran gård.
- Men hallå det kan ju inte vara några som var känd när min mamma delade spegel med en dinosaurie i skolan! Eller? sa Molly och såg orolig ut!
- Nää det tror inte jag heller men jag vet typ inga mer!
Sen stängde jag av moppen och sprang hela vägen in i duchen. Efter en halv timma sprang jag fortfarande runt i underkläder samtidigt som pappa plingade på dörren.
- Molly du får öppna jag är snart klar!
Sen hörde jag Molly säga hej och sen hur hon och pappa började prata! Efter yterligare en kvart så var jag klar och på väg ner til bilen. Jag hade på mig ett vitt pösigt linne som jag stoppat in i mina midje shorts och över det hade jag en halv lång spets väst.
- Så vad bra att du är färdig nu, sa pappa och log lyckligt när han tittade på mig.
- Ja och här är ditt kort, sa han och räckte fram det, Det är laddat med 5.000 så ta vä hand om det, fortsatte han sedan med sin stränga chefs röst!
Det plingade till i pappas mobil och han tog på läsglasögon och skrattade sedan.
- Vad står det? undrade Molly och tittade på mig samtididigt som jag ryckte på axlarna mot henne.
- Killarna i bandet undrar bara när ni kommer dom väntar.
Sedan gav pappa oss varsit pennfack och ett block.
- Skriv ner svar och frågor i blocken, sa han och tittade på oss samtidigt som bilen stannade.
- Jag litar på er nu! Det förstår ni va!? sa pappa sen och vi båda nickade samtidigt som vår bildörr öppnades och vi klev ut.
Liams perspektiv:
- Will they get here today? frågade Niall och såg argt ut över alla människor.
- Yes he said they will be here in a minute, svarade jag.
Jag var otålig precis som dom andra killarna. Att bli intervjuad av en gubbe var inte precis ett pojkbands högsta dröm, men det var jobb som behövde göras.
- I want Ice Cream, sa Louis och tittade mot glass kiosken med stora ögon.
- Forget it, we are going to have an inteview now! sa jag och Louis slutade stirra på glass kiosken.
Sandras perspektiv:
När vi klev in genom dörrarna rådde det fullt kaos. Men vi lyckades ta oss till receptionen utan att skada oss.
- Hej vi är här för att intervjua ett band från england! sa jag till kvinnan bakom disken.
- Haha bra försök men här kommer ni inte in utan kort.
- Men alltså det måste skett ett misstag min pappa är vd på Sony Music Sweden! Jag kan ringa honom. sa jag och tog fram min mobil och tryckte på ring pappa. Efter 2 singnaler svarade han.
- Ja vad vill du?
- Det är en kvinna här som säger att vi inte kommer in utan kort!
- Låt mig prata med henne, sa pappa och suckade.
- Jaha det var du men vad bra då skickar jag dit dom direkt! sa kvinnan bakom disken och la på!
- Kom här följ mig, sa hon sedan och ick mot en hiss. Väl inne tryckte hon på 5:an och vi åkte uppåt! Sedan visade hon oss till ett rum med en soffgrupp och ett litet bord med kaffe och kakor på. Så vi satte oss i en soffa för två och efter 5 minuter knackade detpå dörren.
- Ehmm.. Welcome in... sa Molly och skrattade nervöst.
Det tar några sekunder men sen stiger 5 killar in. Det är en blond som ser sur ut så jag säger bara hej och visar att dom kan sätta sig.
- Men vad ska vi fråga då? säger Molly i panik och jag rycker på axlarna.
- What did she said? säger en kille i rangid tröja och röda chinos.
- Mmm... Nothing, väljer jag tillslut och viskar i Mollys öra.
- Improvisera! Hon nickar och jag ler och säger.
- So what's your bandname? Dom tittar konstigt på mig men se svarar killen med svart hår.
- Ehmm... We are One Direction and I'm Zayn and this is Harry, Louis, Liam and Niall.
- Did you said Lima? frågade Molly och jag började gapskratta.
- Nej det var Liam, sa jag mellan skratten. Dom tittade på oss och måste tyckt att vi var helt puckade! När jag lugnat ner mig satte jag mig upp eftersom jag trillat ner på golvet mitt i allt skrattande.
- What's the funny thing? Frågade den blonda som hette Nail eller nåt sånt skumt.
- Ohh. Nothing nest question. How old are you guys?
- Well I'm 20 and Niall is 18 almost 19, Liam is 18 almost 19 he to, Zayn is 19 years old and Harry is 18.
- Okay do you have any girlfriends? Frågar Molly och tittar på Sy-Ann eller vad han hette.
- Yea me and Louis have. But the otherones is single, sa killen jag tror hette Liam och log.
- Okay a question to you then, sa killen som hette Harry och log.
- What's your names? And where are you from?
- Well my name is Sandra and this is Molly, we are both 17 years old and we are from Varberg!
- Okay and that's a?
- That's a small city lower in Sweden. Jag tänkte att den blonde var riktigt snygg men jag avbröts av Molly som harklade sig och sa.
- Du vet att du stirrar på den blonda va?! Jag slutade stirra som hon sagt att jag gjort och tittade på henne.
- Du behöver väll inte prata så högt?! sa jag och tittade surt på henne
Previously: När han visat oss till vårt bord tog jag och Sandra små portioner från buffen eftersom vi nyss ätit frukost! Medans Sandras pappa tog så mycket mat att jag helt ärligt undrade om han kunnde äta allt det. Men efter 1 timma så vart alla faten tomma och Karl som Sandras pappa heter harklade sig.
- Jaa det finns en sak jag undrar...
- Vad sa jag och Sandra och tittade uppspelt på honom.
- Jo det finns ett killband från England som jag ska intervjua, ehmm... och jag undrar om ni vill göra den istället för att jag gör den för ni är ju tonåringar och sånt! Så ni vet väll vad man ska fråga!?
- Jaa skojar du det skulle vara skit kul, när är det? sa jag och Sandra i kör samtidigt som vi log i kapp.


Elle | hkks -
Lippyys by Emy △ -
Sandras perspektiv:
- Mmm... om en timma ungefär, sa pappa och jag reste mig snabbt.
- En timma?! Herregud vi måste hem och göra oss i ordning! Hämtar du oss om en halv timma? sa jag så fort jag kunnde samtidigt som Molly reste sig också!
- Ja det blir alderles utmärkt! Då ses vi om en halv timma då!? sa han och vifftade efter notan samtidigt som vi vände oss om och började springa ut!
- Vet du vilka det kan vara? frågade Molly på vägen hem.
- Inte en aning men är inte Backstreet boys från England? sa jag och svängde in på våran gård.
- Men hallå det kan ju inte vara några som var känd när min mamma delade spegel med en dinosaurie i skolan! Eller? sa Molly och såg orolig ut!
- Nää det tror inte jag heller men jag vet typ inga mer!
Sen stängde jag av moppen och sprang hela vägen in i duchen. Efter en halv timma sprang jag fortfarande runt i underkläder samtidigt som pappa plingade på dörren.
- Molly du får öppna jag är snart klar!
Sen hörde jag Molly säga hej och sen hur hon och pappa började prata! Efter yterligare en kvart så var jag klar och på väg ner til bilen. Jag hade på mig ett vitt pösigt linne som jag stoppat in i mina midje shorts och över det hade jag en halv lång spets väst.
- Så vad bra att du är färdig nu, sa pappa och log lyckligt när han tittade på mig.
- Ja och här är ditt kort, sa han och räckte fram det, Det är laddat med 5.000 så ta vä hand om det, fortsatte han sedan med sin stränga chefs röst!
Det plingade till i pappas mobil och han tog på läsglasögon och skrattade sedan.
- Vad står det? undrade Molly och tittade på mig samtididigt som jag ryckte på axlarna mot henne.
- Killarna i bandet undrar bara när ni kommer dom väntar.
Sedan gav pappa oss varsit pennfack och ett block.
- Skriv ner svar och frågor i blocken, sa han och tittade på oss samtidigt som bilen stannade.
- Jag litar på er nu! Det förstår ni va!? sa pappa sen och vi båda nickade samtidigt som vår bildörr öppnades och vi klev ut.
Liams perspektiv:
- Will they get here today? frågade Niall och såg argt ut över alla människor.
- Yes he said they will be here in a minute, svarade jag.
Jag var otålig precis som dom andra killarna. Att bli intervjuad av en gubbe var inte precis ett pojkbands högsta dröm, men det var jobb som behövde göras.
- I want Ice Cream, sa Louis och tittade mot glass kiosken med stora ögon.
- Forget it, we are going to have an inteview now! sa jag och Louis slutade stirra på glass kiosken.
Sandras perspektiv:
När vi klev in genom dörrarna rådde det fullt kaos. Men vi lyckades ta oss till receptionen utan att skada oss.
- Hej vi är här för att intervjua ett band från england! sa jag till kvinnan bakom disken.
- Haha bra försök men här kommer ni inte in utan kort.
- Men alltså det måste skett ett misstag min pappa är vd på Sony Music Sweden! Jag kan ringa honom. sa jag och tog fram min mobil och tryckte på ring pappa. Efter 2 singnaler svarade han.
- Ja vad vill du?
- Det är en kvinna här som säger att vi inte kommer in utan kort!
- Låt mig prata med henne, sa pappa och suckade.
- Jaha det var du men vad bra då skickar jag dit dom direkt! sa kvinnan bakom disken och la på!
- Kom här följ mig, sa hon sedan och ick mot en hiss. Väl inne tryckte hon på 5:an och vi åkte uppåt! Sedan visade hon oss till ett rum med en soffgrupp och ett litet bord med kaffe och kakor på. Så vi satte oss i en soffa för två och efter 5 minuter knackade detpå dörren.
- Ehmm.. Welcome in... sa Molly och skrattade nervöst.
Det tar några sekunder men sen stiger 5 killar in. Det är en blond som ser sur ut så jag säger bara hej och visar att dom kan sätta sig.
- Men vad ska vi fråga då? säger Molly i panik och jag rycker på axlarna.
- What did she said? säger en kille i rangid tröja och röda chinos.
- Mmm... Nothing, väljer jag tillslut och viskar i Mollys öra.
- Improvisera! Hon nickar och jag ler och säger.
- So what's your bandname? Dom tittar konstigt på mig men se svarar killen med svart hår.
- Ehmm... We are One Direction and I'm Zayn and this is Harry, Louis, Liam and Niall.
- Did you said Lima? frågade Molly och jag började gapskratta.
- Nej det var Liam, sa jag mellan skratten. Dom tittade på oss och måste tyckt att vi var helt puckade! När jag lugnat ner mig satte jag mig upp eftersom jag trillat ner på golvet mitt i allt skrattande.
- What's the funny thing? Frågade den blonda som hette Nail eller nåt sånt skumt.
- Ohh. Nothing nest question. How old are you guys?
- Well I'm 20 and Niall is 18 almost 19, Liam is 18 almost 19 he to, Zayn is 19 years old and Harry is 18.
- Okay do you have any girlfriends? Frågar Molly och tittar på Sy-Ann eller vad han hette.
- Yea me and Louis have. But the otherones is single, sa killen jag tror hette Liam och log.
- Okay a question to you then, sa killen som hette Harry och log.
- What's your names? And where are you from?
- Well my name is Sandra and this is Molly, we are both 17 years old and we are from Varberg!
- Okay and that's a?
- That's a small city lower in Sweden. Jag tänkte att den blonde var riktigt snygg men jag avbröts av Molly som harklade sig och sa.
- Du vet att du stirrar på den blonda va?! Jag slutade stirra som hon sagt att jag gjort och tittade på henne.
- Du behöver väll inte prata så högt?! sa jag och tittade surt på henne.

Hoppas att ni gillade detta inlägg!

Your biggest fan - kapitel 1

Your biggest fan - kapitel 1!
Sandras perspektiv:
- Asså Molly du får fan skynda dig nu! Jag kan inte vänta här för evigt U know!!! Skrek jag samtidigt som jag tog på mig mina USA converse!
- Ja jag kommer! Men asså Sandra du måste sluta bossa! Du e inte min mamma!
Jag och Molly hade vart bästisar sen dagis så vi var som systrar så att bitchklappa varandra tillhörde liksom vardagen! Speciellt om nån hade mens! Då var vi som värst, jag blev vild och rev ner saker och Molly började slå oss andra! Jag, Molly, Sofih, Madelein och Anna var alla bästisar! Vi var en grupp som vi hade vart sen i 5:an då Madelein tjejen som alla ville vara vänner med plötsligt bjöd in oss andra 4 på ett pjamasparty! Sen dess hade det vart vi alla 5 och inte bara jag och Molly! Nu var det sommar och jag var 17 år och jag och Molly som egentligen bodde i Varberg hade hyrt en lägenhet i Göteborg i 2 veckor under sommarlovet innan vi skulle dra till London i 1 och ½ månad för att bo hos Madeleins pappa med dom andra tjejerna! Detta skulle bli det bästa sommar lovet ever!
- Men asså Molly nu får du skynda på! Pappa väntar inte för evigt!
- Jaja men han får väl skylla sig själv som bestämmer lunch träff vid 10!
Min pappa jobbade som vd på Sony Music Sweden så han var inte hemma i Sverige så ofta, så en middag med honom betydde både mera pengar på kortet innan resan och en träff med min pappa som jag inte sett på ett halv år!
- Så jag e klar! Sa Molly och kom ut från vårat sovrum! Hon såg ut som en grekisk gud i kvinnligt format! Hon hade långt mörkbrunt hår som gick ner till svanskotan och långa, tjocka ögonfransar som ramade in ögonen perfect! Hennes hår blänkte alltid och hennes tänder var jätte vita! Hon var alla killars dröm medans jag bara var en blond, blå ögd normal Sverige tjej. Vi sprang ner för trapporna och ner till vår lilla flakmopped! Det var min kärast ägodel efter mina skönhetsprodukter. Den var svart och det stod "Girl Power" på den. Alla tjejers dröm och min verklighet! Ja det var i alla fall vad jag hoppades! Jag satte mig på moppen och lade min handväska bredvid Molly på flaket där fram.
- Sandra, vet du vilka det är han ska träffa den här gången? frågade Molly och såg på mig.
- Jag vet att det inte är Lady Gaga så ha inga förväntningar.
Molly slutade le och såg faktist besviken ut!
- Tror du att din pappa nånsin kommer få träffa henne?
- Jag vet faktist inte! Pappa och jag pratar aldrig om hans jobb! Bara om han ska träffa nån han vet att jag gillar! sa jag och förstod att även om pappa och jag nästan aldrig träffades så hade vi en bra far och dotter relation!
När vi närmade oss hans hotell såg vi honom stå på trappan och röka. Det hade jag försökt få honom att sluta med i 10 år nu och jag hade liksom tröttnat på att alltid säga till honom nu.
Mollys perspektiv:
Jag och Sandra klev av moppen och min mobil plingade till. Jag tog upp den ur min väska och på skärmen stod det "Ett nytt sms från: Anna" och jag tryckte upp det. "Hej du ska bara veta vad kul det är här i London! När skulle ni komma? Och vet du att Madelein har fått en hund som heter Puppy och han har knuffat ner mig 5 gånger i poolen, Madelien 13 och Sofih 2! Ni kommer att älska det! Längtar:)"
Jag log och tryckte på svara och började skriva "Heej jag ska på middag med Sandra och hennes pappa nu!;)" Men jag ångrade mig och skrev i stället "Haha låter kul! Längtar;)" sen sängde jag av mobilen och la den i min väska!
- Hej hej tjejer vad kul att ni kunnde komma! sa Sandras pappa och log med krit vita fixade tänder.
- Hej hej på dig du, svarade Sandra och kramde sin pappa hårt och länge.
När dom kramats klart så såg han på mig och sen kramade han mig lika länge och hårt som Sandra kramat honom och sen sa han:
- Tänk vad du har växt det är ju knappt så man känner igen dig!
- Haha jag kan tyvärr inte säga det samma om dig, skrattade jag och den oroliga klumpen som funnits där innan lossnade. När han visat oss till vårt bord tog jag och Sandra små portioner från buffen eftersom vi nyss ätit frukost! Medans Sandras pappa tog så mycket mat att jag helt ärligt undrade om han kunnde äta allt det. Men efter 1 timma så vart alla faten tomma och Karl som Sandras pappa heter harklade sig.
- Jaa det finns en sak jag undrar...
- Vad sa jag och Sandra och tittade uppspelt på honom.
- Jo det finns ett killband från England som jag ska intervjua, ehmm... och jag undrar om ni vill göra den istället för att jag gör den för ni är ju tonåringar och sånt! Så ni vet väll vad man ska fråga!?
- Jaa skojar du det skulle vara skit kul, när är det? sa jag och Sandra i kör samtidigt som vi log i kapp.
Never Give Up On Your Dreams
FFFFOUND! | W E L L ※ F E D

Sandras perspektiv:
- Asså Molly du får fan skynda dig nu! Jag kan inte vänta här för evigt U know!!! Skrek jag samtidigt som jag tog på mig mina USA converse!
- Ja jag kommer! Men asså Sandra du måste sluta bossa! Du e inte min mamma!
Jag och Molly hade vart bästisar sen dagis så vi var som systrar så att bitchklappa varandra tillhörde liksom vardagen! Speciellt om nån hade mens! Då var vi som värst, jag blev vild och rev ner saker och Molly började slå oss andra! Jag, Molly, Sofih, Madelein och Anna var alla bästisar! Vi var en grupp som vi hade vart sen i 5:an då Madelein tjejen som alla ville vara vänner med plötsligt bjöd in oss andra 4 på ett pjamasparty! Sen dess hade det vart vi alla 5 och inte bara jag och Molly! Nu var det sommar och jag var 17 år och jag och Molly som egentligen bodde i Varberg hade hyrt en lägenhet i Göteborg i 2 veckor under sommarlovet innan vi skulle dra till London i 1 och ½ månad för att bo hos Madeleins pappa med dom andra tjejerna! Detta skulle bli det bästa sommar lovet ever!
- Men asså Molly nu får du skynda på! Pappa väntar inte för evigt!
- Jaja men han får väl skylla sig själv som bestämmer lunch träff vid 10!
Min pappa jobbade som vd på Sony Music Sweden så han var inte hemma i Sverige så ofta, så en middag med honom betydde både mera pengar på kortet innan resan och en träff med min pappa som jag inte sett på ett halv år!
- Så jag e klar! Sa Molly och kom ut från vårat sovrum! Hon såg ut som en grekisk gud i kvinnligt format! Hon hade långt mörkbrunt hår som gick ner till svanskotan och långa, tjocka ögonfransar som ramade in ögonen perfect! Hennes hår blänkte alltid och hennes tänder var jätte vita! Hon var alla killars dröm medans jag bara var en blond, blå ögd normal Sverige tjej. Vi sprang ner för trapporna och ner till vår lilla flakmopped! Det var min kärast ägodel efter mina skönhetsprodukter. Den var svart och det stod "Girl Power" på den. Alla tjejers dröm och min verklighet! Ja det var i alla fall vad jag hoppades! Jag satte mig på moppen och lade min handväska bredvid Molly på flaket där fram.
- Sandra, vet du vilka det är han ska träffa den här gången? frågade Molly och såg på mig.
- Jag vet att det inte är Lady Gaga så ha inga förväntningar.
Molly slutade le och såg faktist besviken ut!
- Tror du att din pappa nånsin kommer få träffa henne?
- Jag vet faktist inte! Pappa och jag pratar aldrig om hans jobb! Bara om han ska träffa nån han vet att jag gillar! sa jag och förstod att även om pappa och jag nästan aldrig träffades så hade vi en bra far och dotter relation!
När vi närmade oss hans hotell såg vi honom stå på trappan och röka. Det hade jag försökt få honom att sluta med i 10 år nu och jag hade liksom tröttnat på att alltid säga till honom nu.
Mollys perspektiv:
Jag och Sandra klev av moppen och min mobil plingade till. Jag tog upp den ur min väska och på skärmen stod det "Ett nytt sms från: Anna" och jag tryckte upp det. "Hej du ska bara veta vad kul det är här i London! När skulle ni komma? Och vet du att Madelein har fått en hund som heter Puppy och han har knuffat ner mig 5 gånger i poolen, Madelien 13 och Sofih 2! Ni kommer att älska det! Längtar:)"
Jag log och tryckte på svara och började skriva "Heej jag ska på middag med Sandra och hennes pappa nu!;)" Men jag ångrade mig och skrev i stället "Haha låter kul! Längtar;)" sen sängde jag av mobilen och la den i min väska!
- Hej hej tjejer vad kul att ni kunnde komma! sa Sandras pappa och log med krit vita fixade tänder.
- Hej hej på dig du, svarade Sandra och kramde sin pappa hårt och länge.
När dom kramats klart så såg han på mig och sen kramade han mig lika länge och hårt som Sandra kramat honom och sen sa han:
- Tänk vad du har växt det är ju knappt så man känner igen dig!
- Haha jag kan tyvärr inte säga det samma om dig, skrattade jag och den oroliga klumpen som funnits där innan lossnade. När han visat oss till vårt bord tog jag och Sandra små portioner från buffen eftersom vi nyss ätit frukost! Medans Sandras pappa tog så mycket mat att jag helt ärligt undrade om han kunnde äta allt det. Men efter 1 timma så vart alla faten tomma och Karl som Sandras pappa heter harklade sig.
- Jaa det finns en sak jag undrar...
- Vad sa jag och Sandra och tittade uppspelt på honom.
- Jo det finns ett killband från England som jag ska intervjua, ehmm... och jag undrar om ni vill göra den istället för att jag gör den för ni är ju tonåringar och sånt! Så ni vet väll vad man ska fråga!?
- Jaa skojar du det skulle vara skit kul, när är det? sa jag och Sandra i kör samtidigt som vi log i kapp.

Så vad tycker ni? Jag är ju bara 12 snart 13 år så jag vet inte så mycket om 17 åringar men vi får väll hoppas att det går bra ändå! Eller hur!

Min nya novell blogg!

Så detta är en novell blogg om one direction! Jag hoppas att ni kommer gilla den och jag ska lägga upp kapitel så ofta jag kan! Det första får ni nog redan i kväll! ;) Ha det gött / Sanna

RSS 2.0