Okej! Okej!

Ska skriva på kapitlet nu! Yeey vi håller tummarna!

Vi ses lova det - kapitel 15

Detta har hänt: Jag log åt det och visade det för Niall som genast skrev in 'Akerstrom' i sökfältet medans jag sänkte blicken igen för att kunna svara henne.

 Till: Alicia library girl

I like Akerstrom… It suites you:D And is the girls night fun so far?


 Zayns perspektiv: Jag tittade upp skärmen igen i väntan på att få ett svar och såg genast en bild på Alicia. ’’There’’ skrek jag överförtjust och försökte ta kontroll över datorn själv. ’’Zayn… Zayn stop it! I can do it’’ skrek han åt mig, men jag slutade inte försöka ta datorn och snart klampade Maura in i rummet. ’’And what’s going on here then?’’ frågade hon och jag satte mig upp efter att ha halv legat över honom. ’’We’re looking at Zayns little library girl’’ tjöt han och höll upp datorn så Maura kunde se.

 Hon kom genast fram till oss och tog datorn ifrån Nialls händer. ’’Uhmm…’’ mumlade hon och tryckte upp bilden, det kom upp en länk till hennes twitter och Maura tryckte på den och gick sedan in på bilder. ’’She’s cute’’ log hon sedan och  gav tillbaka datorn till Niall. ''Mhhm…'' mummlade jag och min mobil vibbrerade.


Från: Alicia Library girl

Heheh well we've up to seeing some scary movies! Wanna come over my friend can't stop asking about this 'mysterious boy of yours' XD -Xoxo A


Jag visade Niall messet och han nickade. Maura gick ut och jag tog på mig ett par jeans, en t-shirt och en av mina varsity och satte mig på sängen och tittade på Niall medans han far runt i rummet för att ta på sig kläder. När han var färdig gick vi ner till hallen.

 

Till: Alicia Library girl

We would love to come! ;) We will be over in any minute!- Xx Zayn

 

''Mum we will go to Alicia'' skrek Niall och Greg och Maura stack ut sina huvuden från Tv rummet. ''So when will you be home?'' frågade hon och tittade på klockan på sin arm. ''What's the clock now?'' frågade Niall och Maura tittade på klockan igen. ''10pm'' svarade hon. ''Then we will be home at 11-12pm something'' sa Niall samtidigt som han drog på sig skorna. Jag var redan färdig och stod i dörren och väntade. Så fort Niall fått på sig skorna och en tjock tröja var  ''Shall we take a cab or walk?'' frågade Niall och jag tittade upp på den stjärn klara natten. ''Walk'' sa jag och vi började tysta gå mot hotellet. Niall lät mig visa vägen även om han säkert visste på ett ungefär vilket hotell det var eftersom han faktist bott här.

 

När vi stod utanför hotellet kom jag på att jag inte visste i vilket rum dem bodde så jag drog snabbt upp mobilen.

 

Till: Alicia Library girl

What number have your room?

 


Vi stod och väntade i tio minuter utan något svar så till slut drog jag med mig in i lobbyn. Det stod en blond kille bakom disken och jag gick direkt fram till honom. ''Hey do you know if there's an Alicia Akerstom living here?'' Killen tittade misstänkt på mig. ''Do you know her?'' frågade han och jag nickade och han fortsatte slänga misstänksamma blickar på mig samtidigt som han tittade efter henne på datorn. ''Room 314'' sa han och nickade mot hissen. ''Thank you'' sa jag och drog med mig Niall som hittat en godisskä därifrån. Niall som hade munnen full med godis pladdrade på om allt och inget medans jag mest gick spänd i väntan på vad som skulle hända.

 

Hon är vacker, smart och söt… Fan, alldeles för bra för dig!

 


Jag såg dörren och snart stannade vi framför den. Niall bara tittade oroligt mellan den och mig innan jag samanbitet knackade på.

 

Man ska inte känna så här efter EN dag! Det är orealistiskt och händer inte i verkligheten

 

Jag såg dörren öppnas och där stod en söt liten tjej. ''Hi I'm Madey'' sa hon och nickade in mot rummet där Alicia satt helt uppslukad i ett spel.


Kort och tråkigt jag vet, men snart är det jullov och då får vi hoppas på bättre uppdatering! :)


Gå in på den sidan!

http://www.facebook.com/pages/One-Direction-Fans-Sweden/394830833921663?ref=ts&fref=ts

One Direction gif's

image
image
the way lou looks at liam makes my heart melt♥
jianm:

jianm.tumblr.com
THIS is true love!:) Ziall<33
haaaaay guurl haaaaaaaaaay!:-)
 
 
 

One Direction Fan's Sweden

Gilla sidan One Direction Fan's Sweden på facebook om ni vill ha en sida med en massa bilder och lite imagines! Är ni intresserade av att bli adminer är det bara att kommentera och så kan jag (som mig själv: Sanna Louise Lilja) lägga till dig som vän och sedan kan du vara admin!

Jag vet!

Sorry :( Men idag är det fredag och då kanske jag hinner skriva! Och sedan är det bara en massa slapp dagar kvar! Det har vart så dåligt det sista för att jag har behövt göra färdigt en massa till skolan, för att få mina betyg som jag får på måndag nu, men antagligen inget mer att göra färdigt nu det sist! Snart kapitel förhoppningsvis!

Jag suger!

Jag suger men ska försöka att få upp ett kapitel snart men det blev så mycket med kolan nu innan lovet! Allt händer nu liksom och sedan ska ju vi få bety i år så jag måste se till att bli klart med ALLT så att jag kan få det där jävla betyget!

NIall gif!

OMG!!!! Oh Maj gadd! Detta är min favorit gif av Niall!!! Bara så grymt söt!
 
Och kapitel 14 ↓ är nedanför här!!! ↓↓ Så bläddra lite neråt om ni inte sett det innan!

Vi ses lova det - kapitel 14

Detta har hänt: Till: Zayn ögonfransen Malik
Yeah… I'll need to ask my friend but I guess i can! :D And look behind you!- Xoxo

OBS! Jag gillar både Zerrie, Payzer och Elounor, och jaaa… om det skulle visa sig att Haylor är på rikigt måste jag ju stötta det också! Men så ni vet har jag inget emot Zerrie eftesom det är det som nämns i novellen.


Zayns perspektiv: Jag tittade bakåt för att se Alicia glida ut på trappan och vinka mot mig. Jag vinkade tillbaka och log stort. Jag tittade ner på skorna och när jag tittade upp igen stod hon med dörren i handen och tittade på mig. Hon vinkade igen och jag vinkade tillbaka igen innan hon gick in och jag började gå till Nialls hus. Så fort jag såg det skynade jag mig in. ''Someone's happy'' sa Maura så fort jag kom in skuttande i köket. Jag log stort och Niall svarade med roppfull mun: ''He met a girl!'' han sa det övertydligt och med smulor skvättande från munnen. Maura tittade på honom och han log skylidigt innan hon vände sig mot mig. ''A girl?'' frågade hon och jag nickade lite. ''Tell me about it'' sa hon och jag skrattade lite. ''Well obviusly… We meet at the library when I was hiding for Niall… And well we did grab a coffee and talked. And then we switched numbers and she kissed my cheek'' sa jag och Maura som nu satt sig ner log stort. ''A kiss on the cheek huh?'' frågade hon och jag nickade.
 
''And this girl…'' började Maura och tittade nu oroligt på mig. Jag tittade på henne för en fortsättning men hon var tyst en stund innan hon fortsatte.
 
''And this girl… aren't out for your fame?'' hon tittar oroligt på mig och jag tittar på henne. ''No… Or it didn't feel like that…'' mummlar jag och hon ler mot mig. ''She was so nice… She didn't even care, she didn't mention it…'' jag log stort bara vid tanken på henne. ''And we will meet up tomorrow'' sa jag sedan och Niall tittade på mig.
 
''But… but…?! What about Ziall?'' frågade han och låtsades spela förstörd. Maura skrattade och gick fram till ungnen och det var först nu som jag kännde at det luktade nygräddade kanelnullar i hela huset.
 
Min mobil surrade till och jag drog fram den.
 
Från Perrie:
Hey… Zayn pleaze!!! I AM SORRY! Why can't you just call me? We love eachother, we can work things out!

Jag la frustrerat mobilen på bordet så att Niall kunde läsa det. ''She will never give up will she?'' frågade Maura och Niall skakade på huvudet. Jag och Perrie hade gjort slut för fyra månader sedan efter att hon gjort slut med mig efter att ha hört ryckten om att jag varit otrogen, och sedan dess har hon gjort en massa försök för att få tillbaka mig. Det var lite därför jag följt med Niall til Irland. För att komma bort från alla bekymmer jag hade i Egland.
Jag valde att inte svara och snart surrade min mobil till igen men jag orkade inte ens titta vad hon hade skrivit denna gången så Niall tog up mobilen. Men istället för att sucka tröttsamt som alltid när hon sms:ade mig log han stort och höll upp den så att hans mamma kunde läsa. Hon log också och det var då jag insåg att det inte var Perrie. Jag försökte förgäves snappa åt mig mobilen och Niall lyckades hela tiden hålla mig på en armlängds avstånd.
 
'Okey… Alicia wrote. I can do it tomorrow morning, maybe a breakfast picnic?- Xx Alicia''
 
Jag rodnade och gjorde ett till försök att få tag i mobilen och denna gången lyckades jag. Jag tryckte snabbt fra vår konversation för att kunna svara henne.
 
Till: Alicia library girl
Oh… That's perfect :D I'll fix the food and you… Well just be outside your hotel at 8 am cause that's all you need to bring! ;) Yourself and that beautiful smile of yours!
 
Jag skickade det snabbt men insåg ganska snart att det var VÄLDIGT cheesy men meddelandet var redan skickat och jag kunde inte göra något åt det. ''So tomorrow at 8?'' frågar Maura och jag nickar. ''Well then i better wake you up at 7''  flinar hon och jag nickar lite. ''Well mate you better shower today then'' Niall tittar på mig och håller för näsan. Jag himlar med ögonen mot honom och går mot trappan. Jag går in på toan och duschar i minst 30 minuter innan jag kliver ur den. Jag torkar mig och sätter handduken runt höfterna innan jag går till Nialls rum. Niall satt i sin säng med benen i kors och sin dator framför sig. ''What are you doing mate?'' frågade jag honom och han hade ett flin på läpparna. ''Trying to check you ''GIRL'' on the internet'' sa han och gjorde citat tecken när han sa ''girl''.
 
Jag himlade med ögonen men så fort jag fått åp mig ett ar kalsonger katsar jag mg ner bredvid Niall. Han har sökt på 'Alicia' på google och en massa bilder på tjejer visades. Det finns dem med rött hår men det var ingen som var Alicia.
 
Jag plockade fram min mobil för att fråga om hennes efternamn.
 
Till: Alicia library girl
Hey, Ali (Is it okey if I call you that?) Whats your lastname? Niall wants to know, he's serching for you on google ;)
 

Jag skickade det och tittade sedan upp på datorskärmen igen. Min mobil plingade snart till och jag låste upp den med ett leende på läpparna.
 
 Från: Alicia library girl
ohh… My last name is Åkerström… But i don't really like it… And yea tomorrow at 8 is perfect;) Couldn't answer before… Girls night at the hotel with my friend.
 

Jag log åt det och visade det för Niall som genast skrev in 'Akerstrom' i sökfältet medans jag sänkt eblicken igen för att kunna svara henne.
 
Till: Alicia library girl
I like Akerstrom… It suites you:D And is the girls night fun so far?


Jag vet att det inte har några bilder och att det inte är så långt men det är ett kapitel!
-Xoxo Sanna-Nassen
 
 

Mitt fel!

Jag håller på att skriva på kapitel 14 just nu men det är nu jag inser att jag skrev fel om Alicia! Hon är naturligt BLOND men har färgat håret RÖTT! Så jaaa… så ni vet! Det kan vara bra att veta!
 
Anouk De Rey
 
64668_499315040099964_293682135_n_large

Sjuk!

Jag är sjuk idag så jag ska försöka få ihop ett kapitel! Men nu får ni nöja er med en massa gif's så länge!
 
Hahaha dö inte av skratt bara!

 
 
Hahaha dem hamnar på 'kiss cam' och killen bara…
 
 
 
 
 
 
 
via Explosm
 
 
 
 
 
 
 
När någon stjäl…
 
min mobil:
 
mina pengar:
 
min mat:
 
 
 
 
 
 
 
Woman shares her apartment with more than 100 cats
 
 
 
 
 
 
 
 
Liten kille förstör cykel tävling?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nääääj… Dog han?
 
 
 
Näää… VAD GULLIGT!!!
 
 
 
Fake punt and fake behind-the-back handoff for a touchdown
 
Nääj… Liam titta!! Det är Woody!
 
 
 
 
 

Okej så här är läget!

Innan när jag la upp typ en massa kapitel så var det för att vi typ inte hade några läxor! Men nu på slutet har vi fått en massa läxor… (Eller massa och massa!? mer än vad vi hade innan i alla fall!) Och så typ har det ju vart läger och idag var det dansuppvisning och typ det va skit jobbigt för att jag (och typ halva gruppen) bestämt mig för att sluta eftersom jag vill börja i gymnastik och streetdance… Och sedan  i mon måste jag baka till hemkunskapen! Vi har läxinlämning på torsdag och jag måste baka en gång till… Och sedan skriva ner för allt jag gjort! Jag ska försöka få upp ett kapitel nu i veckan! Kanske Onsdag! (Om jag inte hinner skriva färdigt det imorgon då!) eller på torsdag! Och jag vill bara säga att jag är SJUKT GLAD att så många fortsätter titta in även om typ uppdateringen SUGER! (Eller typ och typ! Jag vet att den suger!) Så kom igen och fråga mig frågor så länge! Frågestunden är INTE slut än!

RSS 2.0