Okej!

Okej så jag kommer vara borta hela helgen på ett scoutläger så jag kommer INTE kunna uppdatera! Men så länge kan vi ha frågestund! Fråga min VAD NI VILL så ska jag försöka svara så bra som möjligt på dom.
 
 
Så fråga på så kommer svaren på söndag eller måndag!
 
-Xoxo Sanna-Nassen
 
P.S. Jag kommer hem på söndag och har inga läxor eller så… Så jag ska försöka skriva klart kapitel 14 då!!!!!

SKa försöka!

Jag ska VERKLIGEN försöka få upp ett kapitel idag! Berättar mer sedan!

Vi ses lova det - kapitel 13

Detta har hänt: Vi gick tysta genom snart och snart stod vi utanför mitt hotell. ''Here'' sa Zayn och gav mig en lapp med sitt nummer på. Jag log stort och pussade snabbt hans kind. ''It was nice to meet you Zayn'' sa jag och sprang upp för trapporna till hotellet.
Alicias Perspektiv: När jag kom upp på det översta trapp steget vände jag mig om och vinkade till Zayn som stod kvar nere vid trappans slut. Han log stort och vinkade tillbaka. Jag fortsatte in i hotellet men stannade precis innanför dörren och tittade på Zayns ryggtavla allt eftersom den försvann längre och längre bort. Jag såg hur han snabbt tittade sig omkring innan han tog ett stort skutt och slog ut med en hand i luften som en flygande batman.
 
Tumblr_lzrk8gcoin1qm9g78o1_500_large
(Fast Alicia såg ju hans rygg och typ hans gjorde den där grejen med handen som superhjältar gör när dom ska flyga! Och inte spiderman då! Men ni fattar väll!?!?)
 
Tio… Nio… Åtte… Sju… Sex… Fem… Fyra… Tre… Två… Ett… Dags att skicka ett sms till honom!
 

Jag drog snabbt fram min mobil och tittade upp. Zayn hade stannat ungefär där han landat efter hoppet och han stod och tittade på sin mobil, jag såg hur han frustrerat slängde ner den i marken innan han snabbt tog upp den och borstade av den.
 
Jag tog fram min mobil och gick in på 'skapa ny kontakt' jag tryckte in hans nummer och döpte honom till 'Zayn ögonfransen Malik' jag sparade honom som kontakt och gick genast in på 'skicka meddelande'.
 
Jag tittade upp för att se om Zayn stod kvar och till min förvåning gjorde han det. Jag skrev snabbt in ett sms.
 
Till: Zayn ögonfransen Malik
Hey… Had a lovely time with you! And I LOVE you eyelashes- Xoxo Little Swedish girl (Alicia!)
 
 
 Jag skickade det snabbt innan jag skulle hinna ändra mig. Jag tittade länge på det minst sagt utmanande sms:et innan jag tittade upp för att se Zayn stå med sin mobil i handen. Snart plingar min mobil till och eftersom jag stått med den i handen hela tiden får jag snabbt upp meddelandet.
 
Från: Zayn ögonfransen Malik
Had a great time with u 2! Would you like to do something 2morrow? And thank you;) -xx Zaynie
 

Jag tittade ner på skärmen och log. Jag tryckte snabbt på 'pratbubblan' så jg skulle kunna svara honom.
 
Till: Zayn ögonfransen Malik
Yeah… I'll need to ask my friend but I guess i can! :D And look behind you!- Xoxo A
Kort oh kanske inte det bästa men har gjort läxor idag! Kommer kanske ett imon med! Ska försöka!

Blablabla!

Ja vet att jed e dum! Men kanske kan skriva på ett kapitel idag och/eller imorgon! Så jaaa… Så snart som möjligt!

Vi ses lova det - kapitel 12

Detta har hänt:
''Who is she?'' frågade han och Zayn tittade upp på mig och jag kom ihåg att jag inte presnterat mig.
''Ohh… I'm sorry, I'm Alicia' sa jag och sträckte fram min hand mot den blonda killen. Han skakade den och tittade mellan mig och Zayn innan han presenterade sig. ''And I'm Niall''.
Alicias perspektiv: Jag log lite mot dom innan jag satte handen på handtaget men kunde inte komma någonstans eftersom Niall och Zayn låg i vägen. är Zayn såg det ställde han sig direkt upp och hjälpte även Niall upp. Jag log lite mot dom och öppnade dörren. När jag var på väg att stänga den igen hörde jag Zayn harkla sig och jag tittade på honom. ''Uhm… Yea I like kept you in this room and maybe I could like take you for a cofee?'' Jag tittade på klockan på mobilen. ''When?'' han tittade på Niall som stod och hånlog mot Zayn med en liten gnutta av ''Jag visste det'' i ögonen. ''Now… Uhm… Ofcourse only of you can'' mummlade han och jag log åt honom även fast han tittade ner på sina skor. ''Yea… A coffee, i would like that'' svarade jag och han log mot mig.
 
Zayn tittade förvånat up mot mig och jag tog ett steg bort från dörrhålet och öppnade dörren helt igen så han och Niall skulle kunna gå ut. Niall gick ut först och snart kom Zayn efter. Jag stände dörren efter oss och tittade efter NIall och Zayn som stod och pratade lågt en bit bort. Jag gick mot dom och såg snart hur Niall log stort och tittade senare upp på mig.
 
''Sorry to diseapoint you beautiful… But I can't follow'' jag skrattade åt honom och tittade på Zayn som log lite mot mig. Jag såg Niall gå där ifrån medans han hela tiden slängde blickar på Zayn. ''So they have a cafe here, or you might want to go out?'' frågade han blygt och jag log. ''No here will be perfect'' sa jag och följde efter Zayn genom biblioteket och upp gör en trappa.
 
''Here it is'' mummlade Zayn och öppnade en dörr till ett helt tomt rum. Han gick fram till disken (och DÄR var den med IGEN!) och jag följde efter honom. Jag såg en liten klocka och slog snabbt handen på den så att den ringde till. Jag skrattade tyst och snart såg vi hur en kvinna kom ut från en dörr lite längre bort i rummet. Hon var fullpackad på lådor med kakor i och jag skyndade mig genast fram för att hjälpa henne.
 
''Thanks…''sa hon när jag lastat över dem översta lådorna till mig själv. Jag bar dom bakom disken och satte dom på en bänk som fanns där innan jag smög fram till Zayn igen.
 

''So you want to order?'' frågade hon och kom fram till oss fast på sin sida av disken. ''Yea…'' sa Zayn och drog ut på det. ''What would you want?'' frågade han och jag pekade på en liten kaka och han bara skrockade sådär hest som han gjort innan. ''Two of them and… Two hot choclates?'' det sista var som en fråga till mig och jag nickade. ''And two hot choclates'' sa han igen och tjejen nickade, hon knappade lite på kassan.
 
''2.30 pounds'' sa hon och jag började dra fram min plånbok men Zayn stoppade mig. ''No I got this'' log han mot mig och började dra fram pengar ur sin plånbok men jag skakade envist på huvudet. ''No I can pay for myself'' sa jag och började också dra fram pengar men Zayn lämnade snabbt fram 5 pund till tjejen. ''Keep the change'' sa han och tog våra kakor och drog med mig till ett bord långt inne i ett hörn lite avskilt från resten av lokalen.
 
''Here'' sa jag och gav han pengarna för min fika men han bara skakade på huvudet. ''I owe you this'' han log stort och räckte ett av faten med en kaka på till mig. Jag tittade på honom och såg hur han bröt av en bit av sin kaka och stoppade den i munnen. Jag gjorde lika dant och log stort när jag smakade den utsökta kakan. Snart kom tjejen som vi beställt av med våran varma choklad och hon log stort mot Zayn när hon placerade kopparna med den varma vätskan framför oss på bordet. Men vad jag såg ängnade han henne inte en blick. Jag tittade ner på muffinsen och allt blev pinsamt tyst.
 
''So where are you from?'' frågade han och jag tittade upp på honom. ''Sweden'' jag svarade kort och snabbt och insåg att han kanske tyckte jag var otrevlig.
 
''Ohh… nice, so age?'' han tittade mig i ögonen och jag tittade honom i ögonen.
 
Tumblr_ly9i3l2z8b1r8z7a7o1_r1_500_large
 
Hans ögon var bruna och ögonfransarna helt förtrollande. Jag satt och stirrade på dom när jag hörde honom harkla sig. ''Uhm… age?'' frågade han igen och jag rodnade. ''Uhm… sorry… I'm 18'' svarade jag och han log.
 
Vi kallpratade oss igenom hela fikan och jag fick reda på att han hette Zayn Malik, var ifrån Bradford i England hade en mamma och en pappa och fyra systrar, och att vädret den senaste veckan varit ganska bra.
 
Min muffin var slut och även min varma choklad. ''Uhm… I think i need to go'' mummlade jag och reste mig från bordet. ''Yea me to…'' svarade han snabbt och vi gick ner för trapporna igen. När vi stod utanför tittade jag på honom och log lite innan jag började gå ner för trapporna som ledde till porten. ''Uhm… Alicia… Wait!'' hördes Zayns röst och jag vände mig om för att e honom komma galopperande ner för trapporna mot mig. ''I can lead you… ehrm… home…'' han tittade nervöst på mig. ''If you want to of course… Because it's totaly okay if you don't want… I will understand…'' han rabblade på om en massa och jag la mitt pekfinger över hans munn för att få honom att bli tyst. ''Shh…'' hysjadde jag honom och han tystnade genast och stod helt stilla och bara tittade på mig i dom sekunderna innan jag fortsatte. ''I would love you to lead me home'' sa jag och tog glatt armkrok med honom. Vi gick tysta genom snart och snart stod vi utanför mitt hotell. ''Here'' sa Zayn och gav mig en lapp med sitt nummer på. Jag log stort och pussade snabbt hans kind. ''It was nice to meet you Zayn'' sa jag och sprang upp för trapporna till hotellet.
Jag vet att det inte är så långt men…………… Det är ett kapitel så hurra allihopa!
-Xoxo Sanna-Nassen

Länk till en hemlig blogg!

Tryck där --------> HÄR <-------- Tryck där

Inget kapitel!

Okej alla! det blir inget kapitel idag och förmodligen inte imon heller! Åh… sen får vi se på söndagen för asså vi har en massa läxor nu och eftersom jag vart sjuk i början av veckan har jag lite att ta igen nu! Men jag ska försöka att få in ett imorgon och annars kanske ett på söndag… Och har vi tur ett imon OCH ett på sönda!

Cha cha

Hej hej alla! Jag har typ 30 unika läsare varje dag står det men jag har nästan inga kommentarer! Vad kan det bero på? Idag har ni i alla fall fått TVÅ kapitel och jag tycker att det är ganska bra med tanke på att jag är inne på min tredje novell, och det blir faktist MYCKET roligare om man får lite kommentarer! Det är liksom typ som novellskrivares bränsle! I alla fall mitt! Och innan på lovet var ni jätte duktiga på att kommentera men nu får jag nästan inga! :(
 
Hoppas ni kommenterar lite mer nu! :P
 
-Xoxo Sanna-Nassen
 
P.S. Ni har fått SEX kapitel på TRE dar!
 
Impresive huh…?

Vi ses lova det - kapitel 11

Detta har hänt:Jag tog trapporna ner och stannade på vartannat trapp steg för att se på dem stora målningarna som hängde längsmed väggarna. Så fort jag kommit ner till lobbyn gick jag fram till den tomma receptionen och plingade på en klocka. En ljushårig gullig kille kom ut genom en dörr bakom disken och jag fastnade helt i hans blåa ögon.
''Hi I'm…''
Alicias perspektiv:
Han tystnade lite innan han rodnade.
 
''I'm Nathan…'' fortsatte han sedan och jag log mot honom.
''Nice to meet you Nathan… My name is Alicia and i wondered if you had any clue about where the library is'' sa jag och han nickade och drog fram en stads karta underifrån disken och tog upp en röd tuchpenna och målade i vart vi var nu och vart biblioteket var samtidigt som han förklarade vägen för mig. När han var färdig ställde vi oss båda raka i ryggen eftersom vi böjt oss över den när han förklarat.
 
''Thank you Nathan'' sa jag och rullade ihop kartan. han log mot mig och jag gick mot utgången. Det förvånade mig att det knappt hördes någon trafik men vi hade dock fått ett hotell som låg lite mer avsides. Men det gjorde biblioteket också, dom låg avsides tillsammans och jag började gå åt det hållet Nathan förklartat för mig att jag skulle gå. Jag såg en gammal och stor byggnad och när jag hittade ingången satt det en stor skylt över den där det stod ''Library'' så jag gick in och chockades ordentligt när jag kom in.
Tumblr_ljqnnfnyoq1qagsg3o1_500_large
 
Allt var stort och hela biblioteket ekade när man tog ett steg.
''Ohh…'' suckade jag och snurrade runt ett varv. Jag såg hur biblotikarien tittade på mig med ett undrande ansiktsutryck.
 
''hi'' sa jag till henne och gick fram till disken hon satt bakom (det blir många diskar nu med ser jag!) och log mot henne. ''Hi darling, what can a beauty like you be named?'' frågade hon och jag log lite försiktigt mot den vänliga kvinan. ''Alicia…'' mummlade jag fram. ''It's a beautiful name, and you can't be from around here'' log hon ännu mer och jag petade lite med foten i marken. ''No i'm from Sweden, me and my friend are here on holiday'' Hon nickade och jag började röra mig innåt byggnaden. När jag kom längst in i ett av hörnerna så jag en dörr. Jag öppnad den sakta och såg ett par mörka ögon där inne. Jag kände hur någon greppade tag i mina armar och jag gjorde mig berädd på att skrika men en hand täckte över min mun innan jag hann låta över huvudtaget och personen drog mig in i rummet. ''Shh…'' viskade en röst precis vid mitt öra. ''We need to be quiet, can you be quiet if I let you go?'' frågade han och jag nickade lite. Jag kände hur greppet om mig släpptes. ''Who are you?'' viskade jag och letade efter ögonen i mörkret. ''Zayn… Zayn Malik. My name is Zayn Malik'' sa han och jag drog upp min mobil. Jag låste upp den och lös den i ansiktet på Zayn killen. Jag kände igen honom men jag knde inte säga från var. ''And why are you hiding me…'' jag pausade och tittade runt omkring mig för att se vart jag var med min mobil som ficklampa. Jag såg en massa städutrustning och antog att det var nån typ av städförråd. ''In a cleaning supplies?'' fortsatte jag och han skrockade lite. ''My friend is searching for me''. Jag lös ner på hans kläder och såg att han hade en vit t-shirt som verkligen passade honom då hans magmuskler var väl synliga och en skinnjacka över.
Tumblr_mdwhfqe5w21riopgoo1_500_large
''I know you from somewhere'' mummlade jag och Zayn log lite mot mig och drog sin hand genom håret.
''Well i'm in a quietly big band… We're named One Direction'' sa han och allt klarnade. Det var dom med What makes you beautiful låten. ''Ohh… I know that song… Everyone else in the room can see it everyone else but you-ou-ou…'' sjöng jag lite men tystnade snabbt. Zayn skrockade lite igen och jag kunde inte hjälpa att mystiken han omgavs av hade som nån dragningskarft på mig. Jag ville veta mer. Jag hörde steg och sedan en röst som sa: ''Zaynie I will find you'' rösten var nära skrubben och jag blev skit rädd och backade snabbt in bakom Zayn som beskyddande höll ut armarna framför mig. Jag såg hur dörrhandtaget sakta, sakta åkte ner och jag könde hur Zay gjorde sig redo för att attackera vem det nu än var som var utanför. När hela handtaget var nera flög dörren snabbt upp och jag hann bara se ett blont hår innan Zayn hade  brottat ner honom. Killen som blivit ner brottad gjorde lite motstånd men slutade tvärtt när han såg mig.
 
''Who is she?'' frågade han och Zayn tittade upp på mig och jag kom ihåg att jag inte presnterat mig.
''Ohh… I'm sorry, I'm Alicia' sa jag och sträckte fram min hand mot den blonda killen. Han skakade den och tittade mellan mig och Zayn innan han presenterade sig. ''And I'm Niall''.

Woop woop………… Hon har träffat både Zayn och Niall nu! Omaj gadd!
-Xoxo Sanna-Nassen

Vi ses lova det - kapitel 10

Detta har hänt: ''We're in Ireland'' sa hon och jag tittade ut genom fönstret för att se att planet stod stilla! Jag sträckte trött ut armarna i luften innan jag ställde mig upp efter Madey. När vi fått ner våra handbagage ställde vi oss i kön av folk som ville komma av planet.
Alicias perspektiv:
När vi kommit av flyget gick vi til stället där våra väskor skulle komma. Jag såg både min och Madeys komma ganska snart och jag skyndade mig fram för att lyfta av min. Jag fick av den men det var inte lätt och jag trillade på rumpan 4 gånger. Tur att man inte var härifrån. Jag drog mig snabbt bort från rullbandet mot Madey som stod och försökte hålla skrattet inne.
 
''Ähhh… Kom igen!'' skrattade jag med henne och hon bara puttade mig lite lätt på axeln innan vi genemsamt gick ut från flygplatsen. Det var ganska lungt och jag anntog att det kanske inte var så många som valde att semestra på Irland. Madey vinkade åt oss en taxi och Madey berättade vart vi skulle och sedan packade vi in i bagaget.
 
Tumblr_lzp5rilth81qelq1qo1_1280_large
 
När vi satt oss i bilen lutade jag huvudet mot dörren och försökte somna men det gick inte. Jag hade sovit ALLDELES för mycket dom senaste dagarna och jag insåg att det skulle ta en stund innan jag ens skulle kunna tänka på att sova. Medans Madey verkade ha sovit väldigt lite för hon somnade direkt. Vi körde och körde och ibland tittade den manliga cauffören på mig men jag låtsades inte märka det.
 
Vi åkte förbi en massa åkrar som var i en massa olika gula och gröna färger, innan vi kom till ett litet ''skogsparti''. Jag rullade ner rutan och sträckte ut armen och till min förvåning nuddade den löven som satt på träden.
 
7347_2a7c_480_large
 
Jag drog in handen igen och stände fönstret, innan jag lutade pannan för att se skog och ängar swischa förbi, och då och då någon mysig gård, med häst hagar utanför. Jag såg hur trafiken blev tjockare och tjockare och anntog att vi började närma oss en stad, om inte Mullingar! Madey hade sagt att den låg ganska nära Dublin.
 
Jag såg snart hus, men inte an massa höghus, nej kanske några tre-fyra vånings hus, men mest låga byggnader. Det var bara några få som ma riktigt såg. Tillexempel kyrkan och vad jag trodde var några skolor.
Jag petade på Madey för att få henne att vakna upp och hon skruvade lite på sig.
''Madey… Kom igen nu! Vi är i Mullingar'' viskade jag lågt och hon öppnade slött ena ögat.
''Uhm… What?'' frågade hon och försökte kväva en hjäspning vilket inte gick så bra.
''Vi är här!'' sa jag och fick min bekräftelse när jag såg hur vi passerade en stor skylt som det stod ''Mullingar'' på.
 
Jag såg att det fanns lite högre byggnader ju närmare ''city'' man kom men det var ändå inte som i Sverige. Jag kände bilen stanna och petade Madey i sidan för att få henne att vakna upp, men hon gnydde bara lite och jag suckade. Jag lutade mig försiktigt över henne och knäppte loss hennes bälte. Sedan öppnade jag hennes dörr, och eftersom hon lutat sig mot den trillade hon rätt ner på gatan. Jag skrattade och klev över henne innan jag gick till bagaget för att ta ut våran packning. Jag kikade på henne och såg hur hon gned sig på kinden, hon hade kämpat sig upp i sittande ställning och fortsatte nu upp i en stående.
 
''Betala du, så tar jag ut väskorna'' sa jag och såg hur Madey lutade sig in i bilen och gav cauffören pengarna. Jag fick ut alla väskor och stängde bagagutrymmet. Madey kom bak till mig och tog sina väskor och sedan gick vi gemensamt mot hotellet. Så fort vi kom in slog en kaffe doft emot oss och jag sniffade så mycket jag kunde.
 
''Shh… du skämmer ut oss!'' mummlade Madey till mig och jag slutade genast att sniffa. Vi gick tillsammans mot recepitionen och Madey tog fram papprerna på våran bokning. Jag lät henne sköta hela snacket efter vad som hänt på flyplatsen och log bara vänligt mot hon som stod där då och då, under dom korta stunder jag inte hade fullt yp med att titta på ingivningen. Vi tog hissen upp till rummet och jag log när jag såg det. Rummet var enkelt med bara en dubbel säng i mitten, det var ganska litet men jag gillade det ändå.
 
Hotel-parkland-delhi-bed_large
 
Jag satte mig på huk och la in mina väskor på golvet under sängen och när jag reste mig igen såg jag Madey ligga som utslagen på sängen. ''Madey jag går en runda'' viskade jag uppspelt på tanken av att få utforska en ny stad. ''Mhhm… visst! Jag tänker sova mummlade hon innan hon kröp in under täcket och formade sig till en liten boll. Jag log, tog min mobil och väska och en av nycklarna (dom hade faktist kort nycklar här!) och sedan gick jag ut. Jag såg till så att dörren var riktigt stängd. Jag tittade ner på mina minst sagt ''jeans-iga'' kläder, och dom svarta skorna.
 
Ähh… Det får funka…
 

Jag tog trapporna ner och stannade på vartannat trapp steg för att se på dem stora målningarna som hängde längsmed väggarna. Så fort jag kommit ner till lobbyn gick jag fram till den tomma receptionen och plingade på en klocka. En ljushårig gullig kille kom ut genom en dörr bakom disken och jag fastnade helt i hans blåa ögon.
''Hi I'm…''

Vem är han???? Hahahaha! Bara för att retas lite!………
-Xoxo Sanna-Nassen
P.S. Min personliga blogg hittar ni HÄR

In school with Mosing…

Såå… I skolan med Mosing och Nadja!
 
 
jag och Moa. Som bloggar HÄR med Alexandra! ;) Dom har en jätte fin blogg ;)
 
-Xoxo Sanna-Nassen
 
P.S. Det går att klicka på bilden för at komma till bloggen!
 
Love ya Mosing! <3<3<3<3

Vi ses lova det - kapitel 9

Detta har hänt: ''Jo vi ska till Irland'' log Madey och när jag tittade upp på tjejen log hon inte alls lika stort längre. Okey det gick ganska fort och tyst och så fort vi var klara sprang vi mot tullen. Kön där verkligen sniglade sig fram men tillslut var det min och Madeys tur. Vi kom igenom ganska enkelt.
Alicias perspektiv: Så fort vi var igenom tullen drog Madey med mig till ett litet fik och jag beställde en fralla och apelsin juice och Madey beställde en chocklad muffin och fanta.
Tumblr_mdlhcxsdv31rkl72no1_500_large
 
''Varför chokland muffin och fanta?''  frågade jag och hon bara himmlade med ögonen som om att jag var dum i huvudet.
''YOLO! Daah…'' sa hon och jag skrattade åt henne innan jag tog ett bett av mackan.
Fanta_01__51834_zoom_large
När vi ätit färdigt började vi dra oss mot gaten. Jag drog upp mobilen för att titta vad den var. 14:30 och planet skulle gå 15. Brukar inte gaten öppnas så här dags?
''Madey klockan är 14:30! Ska vi skynda oss lite kanske?'' frågade jag och drog med mig Madey i riktning mot vår gate. När vi kom stod det ingen i kön och tjejen som stod för att ta biljetterna vinkade åt oss att skynda på.
 
''Hej tjejer'' sa hon samtidigt som hon tittade biljetterna och passen och när hon gav tillbaka dem till oss log jag stort mot henne. Vi gick igenom en lång tunnel innan vi kom till planet där kaptenerna och flygvärdinorna stod för att välkommna oss som dom alltid gör med alla passagerare. Jag nickade vänligt mot do innan jag började söka efter våra platser i planet. Så fort jag hittat dom tog jag fram min modil från handbagaget och mina hörlurar och sedan la jag upp mitt handbagage på hyllan över platserna och satte mig ner på min plats som var vid fönstret.
 
Tänk om vi krashar! Tänk om vi krashar och dör! Nej… Inga sådanna tankar Alicia! Inga sådanna tankar… Allt kommer gå bra och ni kommer komma till Irland och allt!
 
Jag kände hur Madey petade mig i sidan och när jag tittade på henne för att se vad hon menade tittade hon åt en killes håll. Jag studerade honom noga men eftersom han satt parallelt framför oss såg jag bara hans hår men när han vred på sitt huvud såg jag ett fantastiskt ansikte och när han såg att jag tittade rodnade han och log lite blygt och jag vände generat bort huvudet och satte på mig hörlurarna och bältet och sket i att lyssna på säkerhets genom gången. Jag hade flygit innan och visste hur det skulle hanteras.
 
Jag kände hur någon puffade mig i sidan och satte mgi upp med ett ryck. (Det börjar bli mycket ''med ett ryck'' känner jag! Men aja what ever) Jag tittade på Madey som satt och typ stirrade på allt och alla, och log som en idiot som just normal förklarats.
 
''We're in Ireland'' sa hon och jag tittade ut genom fönstret för att se att planet stod stilla! Jag sträckte trött ut armarna i luften innan jag ställde mig upp efter Madey. När vi fått ner våra handbagage ställde vi oss i kön av folk som ville komma av planet.

Hahaha dom är i Irland nu… Men ingen One Direction än… Eller?
 

Min personliga blogg!

Japp så min personliga blogg hittar ni på http://lifeofsannalilja.blogg.se/ Eller HÄR om den länken inte funkade!

Vi ses lova det - kapitel 8

Detta har hänt: ''Dags att vakna vi ska åka om en kvart skrek jag och såg att båda var vakna, eller ja pappa satt vid dator och jobbade med något och mamma låg i sängen.
 
Wow… balansen är inte HELT rubbad! Pappa är upe och påklädd!

Alicias perspektiv:
Pappa nickad eoch reste si upp, och mamma tittade på mig från sin plats i sängen. ''Jag kommer sakna dig mamma'' sa jag och gick fram och gav mamma en puss på pannan och hon log stort mot mig och strök en hand över mitt hår. ''Jag kommer sakna dig också! Lova att ringa så ofta du kan!'' sa mamma och jag nickade mot henne. Jag kände hur mina ögon tårades.
 
Skärp dug Alicia… Du ska vara borta över sommaren, inte föralltid!
 

Jag reste mig upp och fäljde med pappa ut ur rummet och ner i hallen där Madey redan stod klar med skrona på föttena. Jag drog på mig ett par låga/mellan låga klack skor och satte handen på min packning som Madey bärt ner från mitt rum. Jag tittade mig runt och käände en extra gång i hand bagaget så att jag fåttt med biletterna, mobilen och plånboken. Allt låg där och jag nickade åt pappa att vi kunde gå.
15146b_large
 
 Jag gick ut till bilen med resväskan släpandes bakom mig. Jag ryckte i bil handtaget men såklart var bilen inte öppen, men så fort pappa låst upp den öpnade jag bagaget och slängde in både mitt och Madeys bagage. Resan till flygplatsen tog oss en halvtimma att komma till flygplatsen (Klockan var alltså 13:45 ungefär för er som inte fattade det!) Jag kramade om pappa som sagt att han inte tänkte fälja med in och sedan log jag stort mot honom. Jag och Madey gick hand i hand in på flygplatsen, vi gick direkt till väsk incheckningen och kön var inte så lång och efter en halvtimma var vi framme. ''Hej vart ska ni?'' tjejen som satt där log stort mot oss.
 
Gud vilket jobbigt jobb! Tänk om man ibte vill le?! Man kanske hittat sin pojkvänn knulla upp en apa på ens soffa kvällen innan! Vill man le då?!
 

''Uhm… Ursäkta?!'' tjejen tittade på mig som om att jag var dum i huvudet och jag skrattade lite nervödt samtidigt som jag skruvade på mig. ''Ooopsi… Sa jag det där högt?'' frågade jag och Madey nickade lite mot mig med ett ''Oj det var pinsamt'' leende på läpparna. Jag log ursäktande och knep ihop munnen och tittade på Madey.
 
''Jo vi ska till Irland'' log Madey och när jag tittade upp på tjejen log hon inte alls lika stort längre. Okey det gick ganska fort och tyst och så fort vi var klara sprang vi mot tullen. Kön där verkligen sniglade sig fram men tillslut var det min och Madeys tur. Vi ko igenom ganska enkelt.

Hahah kort tråkigt kapitel men aja! Asså nu har jag sagt jätte länge att do ''i nästa eller nästnästa'' kapitel kommer till Irland så nu tänker jag inte skriva nåt om det! Ni får bara vänta och se helt enkelt! Och glöm inte att titta in på min personliga blogg HÄR
 

Personligblogg

Jag har gjort en privat blogg till mig!
 
Min blogg här Så japp är ni mer intresserade av MIG (om det nu finns nån som är så dum i huvudet och tycker att jag är intressant :P) så kan ni titta på den :)
 
-Xoxo Sanna-Nassen

Vi ses lova det - kapitel 7

Detta har hänt: ''Galnare unge får man ju leta efter!'' suckade hon och torkade bort filen och flingorna från min mage. Jag sprang snabbt upp för trappan och in på mitt rum där jag bara ryckte åt mig min sovtröja innan jag fortsatte in på toaletten.
Alicias perspektiv:
Jag drog av mig alla mina kläder och klev in i den is kalla duschen och lät det kalla vattnet strömma ner över min kropp. När jag tvättat håret noga med shampoo och balsam och rakat benen och armhålorna skrubbade jag in mig i en återfuktande mjuktrengörande tvål som jag sedan snabbt sköljde av mig. Jag skruvade ur mitt hår på så mycket vatten jag kunde innan jag gick ur duschen och torkade mig. Jag drog en kam genom håret eftersom men inte ska ''borsta det när det är vått'', och borstade sedan tänderna. Jag drog på mig sovtröjan men insåg ganska snart att jag glömmt rena trosor så jag la alla kläder i tvätten innan jag drog ner tröjan så lång det gick innan jag låste upp och sprang till rummet fummlandes med tröjkanten försökande att hålla tröjan på plats. Så fort jag kom in på mitt rum sprang jag fram till garderoben och drog fram ett par trosor som jag snabbt tog på mig. När dom var på kändes det mycket tryggare och jag la mig i sängen. Jag var inte alls trött och ändå ville jag sova. Då skulle det gå dubbelt så fort tills imorgon.
 
Jag tittade på min väckar klocka som stod på nattygsbordet den visade 00:04. Jag låg en stund sedan och bara tittade upp i taket men jag insåg att jag aldrig skulle somna på det viset så jag använde den bästa sömn tabbletten någonsin. Läsning, det gjorde mig alltid trött och jag hade rätt. Jag läste några kapitel samtidigt som jag kände ögonen bli tyngre och tyngre och till slut sjönk jag in i någon sorts mörker.
 
''Vakna… vakna… VAKNA'' tjöt någon samtidigt som jag kände hur allting åkte upp och ner och fötter mot min rygg.
 
*Smash*
 
Jag satte mig snabbt upp efter att ha trillat ner på golvet, det var helt mörkt utomhus och på min säng satt en kiknande Madey.
 
''Nä men du måste göra dig iordning om vi ska komma iväg idag!'' skrattade hon och jag tittade på dörren.
''Dina föräldrar sover. Vi skulle väcka dom en kvart innan vi behöver åka, det stod en lapp på köksbordet'' förklarade hon och jag nickade och gick fram till min garderob. Först åkte ett par nya underkläder på och sedan ett par alldeles trashiga jeans och en jeans skjorta. Jag vände mig till Madey som var fashionistan av oss och hon nickade gillande.
 
Tumblr_mddnh9jdy91rde354o1_1280_large
 
''Jag gilla'' skrattade hon och jag log mot henne, innan jag himlade med ögonen.
''Så äter vi på flygplatsen eller?'' frågade jag och förvånades själv över min hesa morgon röst. Madey nickade och jag smög ut ur rummet och in på toan med Madey bakom mig hela tiden. Jag borstade snabbt tänderna och satte upp håret i en slapp bulle mitt på huvudet.
 
Topknot-beauty-inspiration-hairdo-hairstyle-3_large
 
Jag tittade på Madey för att se om hon sminkat sig och jag såg att hon hade sin vanliga sminkning, så jag tog mammas mascara (eftersom jag inte orkade gå och hämta min sminkväska som låg i min resväska!) och drog några gånger med den över ögonfransarna. ''Vad är klockan föresten?'' frågade jag och tittade på Madey med ett kisande öga. 13.00 så vi måste åka om en kvart typ! Jag stirrade chockat på henne. Ja visst att jag gillar att sova men jag höll ju fan på och sova mig till döds, och att mina föräldrar sov. Dom måste vart uppe länge igårkväll. Jag nickade och sprang in till mamma och pappa. ''Dags att vakna vi ska åka om en kvart skrek jag och såg att båda var vakna, eller ja pappa satt vid dator och jobbade med något och mamma låg i sängen.
 
Wow… balansen är inte HELT rubbad! Pappa är upe och påklädd!

Kapitel 7… i nästa kapitel kommer dom nog komma till Irland!!!!! Yeeeey… Och glöm inte att kommentera!
 
 

Vi ses lova det - kapitel 6

Detta har hänt: När jag och Madey mumsat i oss allt som fanns i korgen kände jag mig mätt och log belåtet samtidigt som jag började lyssna på vad dom olika personerna kring elden pratade om, för att se om det fanns någon disskussion jag kunde vara med i. Jag lyssnade noga på vad Ludde och Chanelle pratade om. Ludde verkade förklara något om en motor för Chanelle, och jag lyssnade och nickade.
Alicias perspektiv:
Jag tröttnade ganska snart och petade istället Ludde på axlen. Det hade hunnit bli ganska mörkt och när Ludde tittade på mig log jag stort. ''Jag och Madey tänkte bada.... Vill ni följa med?'' frågade jag och försökte låta så mystiskt som möjligt. ''Mmm...'' hummade Ludde och snart stod jag upp. Jag sträckte fram min hand för att kunna hjälpa Ludde upp och sedan började vi två gå ner mot vattnet. Madey och Chanelle dök snabbt upp vid våran sida dock. När vi var någon meter ifrån vattnet slängde jag av mig alla kläderna och rysade ut i vattnet, men jag stannade vid knäna. Vattnet var iskallt, och jag huttrade nu när det inte längre fanns någon värmande brasa några meter ifrån mig. Men jag valde att inte visa mig svag framför Ludde så jag började beslutsamt att vada vidare tills det nådde min navel. Jag doppade mig snabbt och knep ihop munnen för att inte skrika. Madey, Ludde och Chanelle var snart också i och alla tre doppade sig hälften så snabbt som jag.
 
Tumblr_m6pj5rlr9l1r9v20zo1_500_large
 
Det var mörkt förutom det lilla skenet som månen kastade på oss. När han väl var i vattnet var det faktist ganska varmt och jag simmade runt och runt. Jag såg Ludde lite längre in och jag simmade upp bakom honom och skrek ''buh'' han kastade sig genast framlänges och simmade ända in till land igen medans jag låg kvar i vattnet och skrattade. ''Inte kul Alicia, inte kul!!!'' skrek skrattade han och jag simmade snabbt bort mot Madey för att använda henne som skydd.''Haha ägd Ludde!'' jag såg Ludde som en svart kontur med det mörk, mörk blåa vattnet. När vi badat en stund gick vi upp igen och jag krånglade på mig mina kläder innan jag gick mot elden igen. Jag närmade mig tyst och jag såg Madey sitta med ryggen mot mig men Chanelle och Ludde var helt borta. Jag tittade mig lite runt omkring och det jag såg i det höga gräset var inte något jag någonsin trott att jag skulle se. Chanelle låg ovanpå Ludde och dom rörde sig rytmiskt mot varandra. Jag kände att jag mådde illa och jag gick raskt till Madey och drog upp henne på fötter. ''Vi går NU!'' sa jag och drog med henne mot cyklarna. Madey vinglade lite och jag antog att hon druckit lite mer än mig. ''Men vad är det?'' frågade Madey sluddrigt. ''Det är Ludde!'' Madey tittade på mig och log stort, ''Jaha så det är…Ludde'' fnissade hon. ''Och vad ville… Ludde'' hon var utan tvekan full och jag suckade. ''kom vi går hem så berättar jag där!''
 
Nästa dag:
 

Jag vaknade av solljus som träffade mitt ansikte vilket var konstigt eftesom solens ljus inte nådde in i mitt rum förens på eftermiddagen. Jag satte mig upp med ett ryck och tittade på klockan.
 
 
17:27 inte bra! Fan vad hungrig jag är…
 

Min mage gjorde ont och jag anntog att det var pågrund av hunger. Men istället för att skynda mig upp låg jag kvar och tänkte tillbaka på gårdagen.
 
När jag och Madey kommit hem till mig hade jag dragit henne uppför trappan och in på mitt rum så fort som möjligt, även om Madey var myndig och drack lagligt kändes det ändå konstigt bara av tanken på att visa upp Madey full. Vi hade legat på min säng och jag hade berättat allt. Till och med gråtit en skvätt och Madey hade kramat mig och klappat min rgg och sedan hade vi somnat så. Jag i Madeys armar.
 
Min mage kurrade till ordentligt och jag reste mig upp. Jag hade på mig gårdagens kläder men jag kunde inte bry mig mindre. Jag skulle ändå inte göra så mycket. Jag skulle till flygplatsen tidigt i morgon så jag skulle behöva lägga mig hyffsat i tid idag i alla fall. Jag gick ner till köket och hittade en lapp på bordet.
 
Hej tjejen xx
Jag har gått hem och dina föräldrar har inte varit hemma på hela dagen!
Jag har varit vaken en stund nu och jag har ätit frukos och tagit någon huvudvärks tablett men ja…
Jag ville inte väcka dig, så jag lät dig sova!
Irland imorgon tagga!
- Madey
 

Jag log mot lappen och gick till kylskåpet för att hämta mat. Jag tog fram lite fil och flingor och sedan hämtade jag en skål och en sked innan jag marcherade ut i tv rummet och satte på tv:en.
Jag hörde hur en dörr smälldes igen och jag satte mig upp med ett ryck. Jag kände hur jag var alldeles klibbig på magen och när jag tittade ner på den såg jag en massa fil och flingor.
 
''Hej älskling vi är hemma'' hördes mammas röst ropa och jag suckade tyst innan jag svarade.
 
''Okej jag behöver lite hjälp typ fort'' Jag fattade inte hur jag kunde ha somnat igen efter att ha sovit till typ 17:30.  Jag tittade på tv:n och såg att det var nån skräck film så jag stängde snabbt ögonen igen. Mamma kom in och när hon såg mig suckade hon bara. Hon vände om och kom snart tilbaka med en rulle hushålls papper.
''Galnare unge får man ju leta efter!'' suckade hon och torkade bort filen och flingorna från min mage. Jag sprang snabbt upp för trappan och in på mitt rum där jag bara ryckte åt mig min sovtröja innan jag fortsatte in på toaletten.

Jag vet att det tog lång tid till detta kapitlet men aja! Det fick bli så denna gången, vet dock inte pm dom kommer komma till Irland i nästa kapitel eller näst nästa eller hur det blir!
 
 
 
 

Asså ska VERKLIGEN…

ja jag ska verkligen försöka få upp et kapitel idag! Igår behövde jag städa eftersom en kompis ska sova hos mig inatt och mitt rum var SKIT smutsigt! Och sedan hade jag lovat att lägga upp en imagine på vår sida när vi fick 100 likes men jag gjorde aldrig det så jag behövde göra den igår! Och nu har vi närmare 140 likes på den sidan (länken till sidan här: http://www.facebook.com/pages/One-Direction-Fans-Sweden/394830833921663?fref=ts ) och ja idag kommer min kompis och jag måste städa färdigt och vi ska göra julgodis till att sälja på en marknad! Såå jaaa! Jag ska försöka få upp det kapitlet idag! Men annars blir det nu till helgen! För då måste jag fan lägga upp ett kapitel! Men gilla facebook sidan ''One Direction Fan's Sweden'' och sedan kan ni bara skriva där om ni kanske vill bli administratörer! Mirabelle som läser bloggen är det!;) -Xoxo Sanna-Nassen

Mysteriet med den försvunna geten-film

 
Haha gryma! Detta är jag och mina kompisar i ett projekt där vi skulle skriva en deckar teater! Hahaha jag var egentligen i en annan grupp men hon som skulle vara den rollen jag var var inte här och dom behövde filma det igår så. Jaaa! Haha jag är den blonda som missar att stänga grinden!

Okej!

Okej jag har fått fyra kommentarer på kapitel 5! Så kapitel 6 kommer snart upp! Men inte idag eftersom det blir försent men förmodligen imorgon! ;)
-Xoxo Sanna-Nassen

Okej!

Har bara fått en kommentar på kapitel 5 så inget kapitel idag hörrni! (2 kommentarer till!) Men jaja jag har börjat skriva på kapitel 6! . . . . Haha och på tal om inget, vi har typ fått en massa utbytes studenter från Holland på skolan!. Fast dom är bara med niorna fast lite kul eftersom man kan titta lite om det finns några söta killar;) Ingen går ju att gämföra med 1D men ändå, det finns ju några gulliga! Haha det var deras första dag här idag så jag hoppas att vi får träffa dom lite mer och kanske skaffa lite kompisar dom e trots allt bara 2 år äldre än mig! Och jag har en annan kompis från Holland fast han e la typ 17-18 nu! Han och en till Holländare var på vår skola förra året i en vecka och typ ja... Var med lärarna där! P.S. Träffar ni nån icke svensk pratande person be dom säga, ''traktor'' och ''flaggstångsknoppsreparatör'' -Xoxo Sanna-Nassen

Vi ses lova det - kapitel 5 (3+ kommentarer till nästa!)

Detta har hänt: Jag smög snabbt ut ur rummet och in i mina föräldrars sovrum där dom hade en stor ''Walk in closet'' som var fylld med en massa vinter jackor, utomhus utrustning och en massa andra saker. Jag skannade rummet med min blick och hittade snart den stora resväskan som jag letade efter.
Alicias perspektiv:
Jag tog med resväskan till mitt rum och vek ihop alla kläder som Madey lagt fram och lade ner dem i väskan. Eftersom hon var den mest modemedvetna av oss tyckte jag att det kändes säkert att låta henne välja mina kläder. Det åkte även med ett par vanliga sandaler och ett par svarta Jeffery Cambell skor med nitar. Det var mitt enda par med Jeffery Cambelloch jag hade slitit i månader för att få ihop pengar till dom där skorna, så då skulle dom väl användas.
 
Tumblr_m5njxmrnyl1qk4qt2o1_500_large
 
Det tog oss en timma att packa ner alla kläder och jag fick hjälpa Madey lite så att det inte bara blev korta klännigar och kjolar med mini linnen till.
 
Till: Chanelle ladybug
Hej vilken tid börjar det och skulle vi ha med oss något?
 
Knappade jag in till Chanelle och skickade iväg det. Svaret kom snabbt och jag log mot skärmen när jag lääste det.
 
Från: Cahnelle ladybug
Hejhej flera av oss är redan här, så det är bara att droppa in när ni känner för det. Ta med mat om ni ska äta här… Men annars är dte inget… P.S. Ludde har frågat efter dig.... :):):):))))))
 

Ahha... Ludde frågade efter mig... Ahha.. Ahha... I huvudet gjorde jag en liten dans som liknade Loreens lite.
 
Tumblr_m9gm4kwjbu1qcq5v1o2_400_large(Tänk er att det är en tjej dådå! OCH INTE HARRY FUCKING HOT STYLES!!!)
 
 
 ''Um.. okej Madey'' började jag lite frånvarande medans jag varsamt la ner mobilen i fickan. ''Mhm...?'' mummlade hon med blicken fokuserad på min öppna resväska som om att den saknade något.
 
''Strandpartyt det är typ alla droppar in och om man ville äta där skulle man ta med sig mat'' sa jag och studerade Madey som inte lyfte sin blick ifrån resväskan. ''Mhm...'' sa hon igen och jag suckade innan jag tog tag i hennes nacke och drog med henne ut ur rummet.
 
''Okej vi går inte in där något mer, eftersom min resväska tydligen betyder väldigt mycket för dig'' suckade jag och Madey bara smilade tillbaka.
 
''Sa du mat innan?'' frågade Madey och jag himlade med ögonen men nickade. ''Mot ditt kök'' tjöt hon och drog med mig ner för trapporna och in i köket. Hon började genast ta fram alla möjliga frukter och smörgås pålägg. Hon räckte mig en kniv och peckade mot alla frukter medans hon själv gjorde mackor som hon sedan plastade in i plastfolie. När jag rensat jordgubbar, skärt äpple klyftor, och annanas och melon kuber kände vi oss färdiga os eftersom jag och Madey är ganska precis samma storlek sprang jag upp för trappan och hämtade med mig två bikinisar.
 
Jag valde en med U.S.A flaggan på sig och en rosa-vit rutig. Vi bytte båda om i vardagsrumemt innan vi satte på oss våra vanliga kläder över.
 
Tänk om Ludde tycker jag är ful i den här bikinin! Eller tänk om han hatar U.S.A!
 

så fort vi fått på oss våra kläder över bikinisarna gick vi ut i hallen tog picknick korgen med våran mat och handdukar i sig och gick ut till garaget. Madey fick låna min mammas cykel och jag tog min.
 
Vi cyklade under tystnad och snart var vi framme på stranden. Mer än hälften av alla som slutat trean idag var där, och man såg att det skulle bli mera än ett oskyldigt strandparty. Det stod en JÄTTE stor stereo anläggning och på ett bord som jag förmodade att någon haft med sig stod en massa spritflaskor uppradade.
 
Jag och Madey log mot varandra och gick mot några som satt kring en eld på stranden, och även om elden inte egentligen gjorde någon nytta än eftersom klockan bara var fem och det fortfarande var stekhett i luften kändes den väldigt mysig. Jag kände inte igen dom som satt runt elden och antog att dom var från en annan linje än dom jag kände folk i. Jag och Madey gick gemensamt fram till elden och log mot dom som satt där.
 
''Hej jag är Madey och det här är Alicia, jag har läst media och Alicia samhälle'' sa Madey glatt som en presentation om oss och satte sig ner i sanden. Jag satte mig ner bredvid henne och tittade på alla som satt där. Det fanns några killar men majoriteten var tjejer. ''Aha.. Vi gick natur'' sa en av killarna och vi nickade. Natur hade varit as svårt att komma in på i år eftersom alla som sökt natur hade haft så höga poäng. Alla som gick natur var typ rankade smartast eftersom det var en av dom svåraste linjerna att komma in på.
 
Tumblr_mbmp8o7zzz1rgagdno1_500_large
 
Elden sprakade och ingen sa någonting. Jag såg hur det börjat mörkna och jag tittade förundrat på min mobil klocka.
Redan åtta?
 
Elden hade som hypnotiserat mig och jag petade Madey i sidan och pekade på min mobil och hon nickade innan hon vände blicken mot elden igen.
 
''Nej jag menade inte att jag behövde ringa! Jag menar, klockan är åtta vi kanske ska äta'' viskade jag till henne och hon nickade ännu en gång och ställde sig upp och jag tog korgen och följde efter henne mot bordet med all drickan på. Hon tog en stark öl innan hon kastade en till mig. Jag lyckades fånga den och det pös om den när jag öppnade den.
 
Tumblr_lidru8zi5n1qeht6qo1_500_large
 
Jag tog en klunk och när jag vände mig om såg jag förvånande att det fanns flera brasor nu. Jag såg Chanelle sitta vid en och Ludde satt också där. Jag tog en klunk till innan jag med själsäkra steg gick mot den brasan. Madey var bakom mig hela tiden och jag sjönk ner bredvid Ludde.
 
''Hej Chanelle'' sa Madey och gjorde en lite gest med handen. Jag kände hur min mage kurrade efter mat eftersom allt jag fått i mig idag var en macka och en muffin. Jag drog vilt upp en av mackorna och så fort jag skalat av den plastfolien tog jag ett stort bett i den. När jag tuggat färdigt gav jag Madey en macka också och hon attackerade inte sin allt så vilt som jag gjort. Jag tog en tugga till och svade ner allt med en klunk öl. Mackan var slut på tre minuter och jag började genast på min andra. När jag och Madey mumsat i oss allt som fanns i korgen kände jag mig mätt och log belåtet samtidigt som jag började lyssna på vad dom olika personerna kring elden pratade om, för att se om det fanns någon disskussion jag kunde vara med i. Jag lyssnade noga på vad Ludde och Chanelle pratade om. Ludde verkade förklara något om en motor för Chanelle, och jag lyssnade och nickade.

Jag tycker att detta blev ett ganska långt kapitel, men det var tråkigt.... Så jaja... Mellan kapitel igen som det inte hände någonting i! Men jag är ganska stolt! Jag brukar alltid skynda fram allt men detta är kapitel 5 och dom har inte träffat killarna/killen än, dom har inte äns kommit till Irland! (Stolt brud här jao) Jaja det står att jag har 20 unika läsare varje dag ungefär men jag har nästan inga kommentarer! Så 3+ kommentarer till nästa del och skriv kritik och sånt!

Taylor och Harry och annan VIKTIG information!

Dejtar Harry och Taylor? Klicka på bilden för att komma till artiklen!
 
Harry och Taylor har likadana halsband!

 
Harry Styles Taylor Swift necklace
 
http://the-famouspeople.blogspot.se/2012/11/are-taylor-swift-one-directions-harry.html
 

Jag är inte säker på att det kommer upp ett kapitel... Det blir nog inget idag för jag har knappt vart  hemma! Först sålde jag tidningar sen fick jag kasta mig in i duschen och göra mig i ordning innan vi åkte till farmor och farfar för att fira farsdag och sedan har jag städat mitt rum och nu har vi juste fullt av scouter eftersom min lillebrors scoutgrupp är här på möte idag! <3<3<3 Hoppas ni förstår, och nu får ni ju komma igen och kommentera! Får nästan inga kommentarer längre... Innan kunde det vara 5 på ett kapitel nu är det oftast 0.... :(

Vi ses lova det - kapitel 4

Detta har hänt: ''Opss... Sorry'' smilade Madey mot mig och jag sträckte argt ut tungan mot henne medans jag gned med handen över mitt bröst.

Alicias perspektiv: Jag fortsatte gnida med handen över bröstet samtidigt som jag satte mig upp i sittande ställning. ''Vill du hjälpa mig att packa?'' frågade jag och tittade bak på Madey som satt och pillade på något från mitt nattygsbord. ''Mhm..'' mummlade hon och jag ställde mig upp och gick fram till min garderob, och började bläddra mellan kläderna i garderoben.
Tumblr_mba8fs3cqs1rwhg2qo1_r1_500_large
 
 
 Denna och denna.. eller denna och denna? Nää.. Nää jag tar denna och denna, dom passar väl mig. Eller? Ja! Ja det passar mig... Tror jag... Nä! Nä nu får du sluta Alicia! Detta kommer passa dig jätte bra!
 

Jag drog fram dom två linnena jag valt tillslut och kastade en blick på Madey som satt sig på sängkanten nu och tittade på mig. 
''Ta med någon klänning'' sa hon och jag tittade på henne igen medans jag la ner linnena på en stol. ''Varför? Vi ska titta på gamla slott'' sa jag och Madey skrattade lite. ''Har dom inte berättat något?''
 
''Berättat vad?'' frågade jag och Madey suckade lite och la sitt huvud i händerna innan hon tittade upp på mig.
''Vi ska vara i Mullingar i två veckor typ innan vi ska på den här trippen runt hela Irland och titta på gamla slott.'' Jag tittade på henne. ''Och Mullingar är vad?'' frågade jag och Madey slog sig för pannan.
 
''Det är en liten mysig stad någon timma utanför Dublin, du kommer att trivas! Dom haar ett mysigt bibliotek där.'' sa hon och jag tittade på henne.
''Och du vet allt det här för att…?'' frågade jag och hon log lite mot mig ''Internet'' var hennes korta svar och jag nickade.
 
''Okej men lite hjälp då tack!'' sa jag och pekade på garderoben och Madey ställde sig direkt upp och gick fram till garderoben. Jag hörde min sms signal och jag gick fram till sängen där min mobil låg i väskan. När jag tryckte på skärmsläckaren stod det att jag hade fått ett nytt sms från Chanelle.
 
Från: Chanelle ladybug
Hej hej hej:))))))))) (Haha så står det på en dejting sida på internet! fyndigt va) det är avslutnings fest på stranden idag! Alla 3:or som gick ut, idag. Alla linjer kommer vara där. (Det inkluderar alla snygga killar som läser bil och motor eller vad det heter) Och vi vet alla att Ludde går bil och motor;)
 

Så fort jag läste medelandet lös jag upp.
 
Ludde.... Hans perfekta bruna hår som gör hans blåa ögon så tydliga och framträdande.
 
''Det är strandfest för alla som gått ut 3:an idag och, alla linjer kommer vara där... Vilket betyder att vi också komemr vara där!'' sa jag till Madey som stod och bläddrade mellan alla kläder i min lilla trånga garderob.
 
''Coolt! Ludde också'' frågade och jag nickade och böjade knappa in ett svar.
 
Till: Chanelle ladybug
Såklart!!! :)))))) jag och Madey kommer vara där så räkna in oss! Ska man ha med sig något?
 

Jag la ner mobilen på sängen och gick mot garderoben för att hjälpa Madey. Jag såg henne dra ut klänning efter klänning och himlade med ögonen.
 
Såklart fashionistan ska ha med alla klänningar jag äger...
 

''Hey... Det räcker med tre eller fyra klänningar! Vi ska bara vara borta en sommar! Vilket är typ två månader'' skrattade jag och Madey knuffade mig låtsas irriterat i sidan.
 
Jag smög snabbt ut ur rummet och in i mina föräldrars sovrum där dom hade en stor ''Walk in closet'' som var fylld med en massa vinter jackor, utomhus utrustning och en massa andra saker. Jag skannade rummet med min blick och hittade snart den stora resväskan som jag letade efter.

JÄTTE TRÅKIGT MELLAN KAPITEL JAG VET!!!! Men jag hoppas jag kan få upp ett kapitel imorgon också och att starndfesten är då!
 
 
 
 
 
 

Länkbyte!

(Tryck på bilden för att komma till bloggen)
 
http://ffonedirection.blogg.se/
 
Namn: Break of Dawn
Startad: 2012-10-25
Liam Payne, ung och redan högpresterande läkare på London Bridge Hospital. Trots sin ålder kunde han mer än de flesta. Läkaryrket hade gått i släkten på hans fars sida vilket gett han stora fördelar och tips vilket ha gjort honom till den han är idag. Som specialist inom cancer har han hjälpt många unga och äldre. Men han har även andra intressen som musik som han är med i ett lite mindre band vid namn One Direction. Endast på hans fritid hade han tid med sina fyra kompanjoner. En dag rullar Stephanie in med hjärtstillestånd. Liam får Stephanie som patient och blir ansvarig över hennes värden och hälsa. Oväntade komplikationer med cancer betyder det en långvistelse på sjukhuset. Men att ha varandra så nära dygnet runt måste man ju komma varandra närmare. Men vad leder det till?
 
 

Kapitel 4

Okej kommer nog upp ett kapitel idag! Har kommit på lite vad som kan hända och så nu i detta kapitlet! Men typ ahh... så håll utkik kommer nog nån gång idag! <3<3<3 Xoxo Sanna-nassen! <3<3<3 ;) :) :P :D

Vi ses lova det - kapitel 3

Detta har hänt: Jag såg hur det droppade, droppar ner på pappret och jag störk förskräckt med handen under det ena ögat, och gjorde sedan likadant med det andra.
 
Jag såg Madey komma ut och jag väntade tålmodigt medan hon läste igenom sin lapp.

Alicias perspektiv:

Jag och Madey gick gemensamt ut genom dörren och istället för att hoppa på bussen och åka hem gick vi mot cykelstället och Madeys cykel. Jag satte mig därbak på pakethållaren och Madey satte sig därfram och så började hon trampa. När hon fått upp farten lite, lyfte hon på sina fötter och jag satte mina på pedalerna innan hon satte sina fötter på mina. Supersmart sätt att cykla på.
 

''Mot Espresso House!' tjöt Madey och jag skrattade åt henne och vi trampade iväg. Vi cyklade fort och det tog oss bara 10 minuter att ta sig till Espresso House. Snabbt var vi av cyklen och inne i cafét.
 
''Vad får det lov att vara?'' frågade tjejen i kassan och jag tittade på vad dom hade i glasmontrern. Jag pekade på en typ cupcake och log.
 ''Den och en färskpressad apelsin juice'' sa jag och tog fram kortet, jag betalade och gick sedan för att hitta ett bord vilket inte var lätt eftersom det alltid är fullsmockat här.
 
Upptaget, upptaget, upptaget, ahha.. där Bingo!
 

Jag styrde mina steg till ett litet två-manna bord vid fönstret och slog mig ner. Madey kom snart och hon hade beställt samma sak som jag.
2d8b91b37fbd6b1f09fa498cfae6723c_large
 
''Mhm... så när åker vi till Irland då?'' frågade jag med munnen full av muffins då jag insåg att jag inte hade en aning om när vi skulle åka eller hur.
''i övermorgon, klockan 15:00 lyfter flyget, och ja som sagt... vi flyger'' log Madey och jag kunde inte hjälpa att jag skrattade när jag såg ''kaksmulorna'' som satt fast mellan hennes tänder.
 
Tumblr_m5wjo3ipne1qlouay_large
 
Hon tittade undrande på mig och jag satte mig rakt upp. ''Ehm.. dina tänder'' skrattade jag och hon tog genast upp sin servet och torkade bort ''smulorna'' men eftersom hennes tänder var våta fastnade lite av serveten på dom och när hon märkte det började hon förbryllt att försöka peta bort det.
 
Titta gud vad mogna vi är. Hon har papper på tänderna.. Det är papper på tänderna... Hahaha.....!!
Gud jag kan inte göra det här mer.
 

Vi satt kvar där en stund innan vi började bege oss hemmåt mig. Mamma och pappa jobbade och jag hade inga syskon, vilket var lite skillnad som viserligen hade två jobbande föräldrar men antagligen var hennes fem bröder hemma.
 
Vi cyklade likadant hem till mig som vi gjort från skolan till Espresso House, och det tog väll kanske 25 minuter, och när vi var framme var vi snabbt inne i huset och uppe på mitt rum. Så fort vi kom in på mitt rum slängde jag mig på sängen och när jag klarade det utan att trilla ner (vilket förvånar mig eftersom jag är så extremt klumpig) tjöt jag högt.
 
Tumblr_lkgshyuzri1qzkgee_large
 
''Did id!'' sa jag sedan och Madey skakade bara på huvudet innan hon trillade ner på mig, och hennes sylvassa armbåge kördes ner i mitt bröst och ett skrik slapp ut mig och man kan jue inte hälpa men att tänka på en skjuten gris eller kanske en våldtagen katt...
 
Tumblr_m4k4bmcbuq1qzi80do1_500_large
 

''Opss... Sorry'' smilade Madey mot mig och jag sträckte argt ut tungan mot henne medans jag gned med handen över mitt bröst.

Kort och tråkigt jag vet!!! :( Men jaja ett kapitel ialla fall:) Xoxo your Sanna-nass

Okej kom igen nu!

Kom igen nu 1 till kommentar på kapitel 2 för att ni ska få kapitel 3...! Mohahahahaha utpressning här jue!<3<3<3 ;) Xoxo Sanna-nassen

Harry true Sleeping beauty

http://24.media.tumblr.com/tumblr_md1pobnZS81r187eso1_500.gif
 
OMG!!!! Denna bilden dödade mig! Och en till kommentar på kapitel 2 om ni vill ha kapitel 3! Håller faktist på att skriva det nu! ;) :D

One Direction-Take me home

 
 
One Directions: Take me home hela albumet!

Vi ses lova det - kapitel 2

Detta har hänt: Men när jag kom tillbaka till verkligheten skakade jag snabbt på huvudet innan jag tog tag i Madey som fortfarande dansade och drog med henne bort mot idrottshallen.

Alicias perspektiv: Vi satte oss så långt bak som möjligt, för såklart lyssnade ingen på när lärarna bad oss fylla på framifrån och bak utan alla vuxna föräldrar fick platserna längst fram och eleverna satte sig längst bak. Jag såg hur rektorn en gammal man på kanske 60 bast sakta kämpa sig upp på scenen.
 
Fan skynda dig! Jag har inte hela dan på mig!
 

När han äntligen kommit upp på scenen knackade han på mickrofonen och ett skärande ljud ljöd genom salen och ett barnskrik bröt ut. Rektorn väntade tålmodigt på att mamman och barnet skulle lämna salen och när dom var i det angränsande rummet och allt var tyst igen -eller ja förutom ett par viskningar på dom bakersta raderna som var fullsatta pågrund av tonåringar- vecklade han upp ett papper och började sakta prata.
 
''Det har varit en ära att få vara rektor på den här skolan som har så många underbara elever, alla med stor potential...''
 
Bla bla bla..... Orka lyssna på hur duktiga vi är och att vi alla kommer komma så långt... Bullshit, det är nog ingen som verkligen kommer lyckas.
 

Jag tittade på Madey som också verkade ha stängt av helt. Jag drog diskret fram min mobil, låste upp den och gick in på medelanden.
 
Sms det snabba OCH tysta sättet att komunisera, stackar alla barn i Afrika och Asien som inte har mobiler! Dom har aldrig känt den fantastiska känslan av att smsa!
 
Till: Madey tha chick<3<3<3
Harru kul eller?-Xoxo A
 
Från: Madey tha chick<3<3<3
Det här e lika kul som att bajsa!<3<3<3-Xx M
 
Till: Madey tha Chick<3<3<3
E det kul att bajsa då?-Xoxo A
 
Från: Madey tha chick<3<3<3
Nej... Det e så långtråkigt! Bara sitta där och pressa ut korvar som nån jävla maskin!-Xx M
 
Till: Madey tha chick<3<3<3
Ahha... Men du vad säger du espresso house som avslutningsfika?-Xoxo A
 
Från: Madey tha chick<3<3<3
 Absolutly!!!! Kan't vait!!!! (Diggar du min engelska eller? Jag tränar på den nu så här innan Ireland!!!)-Xx M
 
Till: Madey tha chick<3<3<3
Sure den äger jue! Haha kan't vait me either!! ;) Snart sommarlov!!!<3<3<3 :P :D C:-Xoxo A
 
Tumblr_md011g8tb31r06vp5o1_500_large
 

Snart sommarlov, snart sommarlov, snart sommarlov...
 

Jag la ner mobilen precis då rektorn sa ''avslutningsmeningen'' och hälsade alla en bra sommar.
''Skulle vi sammlas i klassrummen eller?'' frågade en välbekant röst bakom mig och jag såg Chanelles lysande leende.
''Jag vet inte, men vi ska väl säga hejdå till alla lärare på något sätt? Det här var ju endå vårt sista år här!'' svarade jag och en liten gråtklump attackerade genast min hals så fort jag nämde det. Vi vände oss om och började gå igen och Chanelle gi
 
Inte börja gråta, inte börja gråta. Tänk nu kommer jag slippa alla jobbiga lärare och klassen kommer ju hålla ihop! Vi lovade ju varandra det. Fan det är kört... Vi kommer aldrig ses igen! Man ska inte behöva lova något sånt.
 

Jag kände Madey ta min hand och hon tryckte den försiktigt. ''Ta det lungt, det kommer gå bra! Du får ju inte förstöra din fina sminkning!'' viskade hon och hennes utandning mot min nacke fick det att kittlas. Vi höll kvar i varandras händer och gick gemensamt mot klassrummet. Mycket riktigt stod alla lärarna där inne, alla lärare som vi haft sen tre år tillbaka och dom grät. Jag ställde mig bakom min plats med Madey bredvid mig.
 
Efter ett tag när alla elever samlats i klassrummet ställer sig vår klass föreståndare Maria sig framför klassen, man ser att hon gråtit och jag kramar krampaktigt tag i Madeys hand, och det måste göra ont men hon håller gid min.
 
''Idag kommer jag inte ha någon lång föreläsning om ditten och datten... I dag är allt jag vill säga till er att jag kommer sakna er. Jag kommer sakna er och även om ni inte kommer tillbaka så måste jag medge att ni är en av dem roligaste klassen jag jobbat med, så nu får ni ha ett fantastiskt sommarlov och så hoppas jag att i alla fall 10 personer börjar på Universitet!''
 
Jag tittade runt omkring mig och såg tårfyllda ögon över allt runt omkring mig, jag kände även mina egna bli fuktigare än dom brukar vara. ''Åhh. och så ska vi inte glömma...'' fortsatte en snörvlande Maria som stod och delade ut kramar till alla. ''... jag har gjort små dikter till er alla'' fortsatte hon och plockade upp en bunt inplastade papper. Jag och madey ställde oss i ''kram-kön'' och när det var min tur kramade jag om Maria extra hårt. Jag fick min dikt och så fort jag kom ut ur klasrummet vände jag pappret mot mitt ansikte för att kunna läsa det.
 
Alicia! Du är en fantastisk tjej som kommer komma långt! Dina föräldrar berättade om Irland resan och jag kunde inte vara gladare för din skull. Jag vet att du en dag kommer vara en stor arkeolog eller kanske museéum ägare? Glöm inte ta hand om Madey! Låt henne inte få göra för vilda saker :D.
 

Jag såg hur det droppade, droppar ner på pappret och jag störk förskräckt med handen under det ena ögat, och gjorde sedan likadant med det andra.
 
Jag såg Madey komma ut och jag väntade tålmodigt medan hon läste igenom sin lapp.

Andra kapitlet! Det hände inte så mycket men jaa... 3 kommentarer till nästa kapitel nu då!
 
 

Only 4 u 2 know!

Jag håller på med ''Vi ses lova det - kapitel 2'' och jag har kommit en bit och kan NÄSTAN lova att jag kommer lägga upp det i kväll men på det kapitlet vill jag ha minst 3 kommentarer! Innan ni får kapitel 3!!! Så ja... Håll utkik efter ''Vi ses lova det - kapitel 2'' ikväll!!!! ;) Åhh.. Och glöm inte skriva om ni ska på konserten! ;)

Vi ses lova det - kapitel 1

sweets for my sweet Stationery Cards by youdesignme | Society6It's what it It's ∞Give your Heart A break ♥'«
Alicias perspektiv: ''Ja må hon leva, Ja må hon leva...''
 
''Va grisen fyller du år idag?''
 

''Älskling vakna'' jag vaknade från min dröm med gisen svinsson och tittade på mamma och pappa. ''Vart är Svinsson?'' frågade jag i lätt panik.
''Älskling vem är Svinsson?''
Åh.. Fan Svinsson finns ju inte...

''Äh.. Ingen pappa bara nån från nån dröm nån gång'' sa jag och satte mig upp i sittande ställning. ''Grattis!'' sa mamma och jag log mot henne.
 
''Vi vet ju hur du alltid velat åka på semester till Irland...'' började pappa men jag avbröt mitt i meningen med ett skrik. ''JAAA....! JAAAA.......!'' papa skrattade lite mot mig.
Gud jag kommer få åka till Ireland! Irland i mitt hjärta låt mig besjunga dig nu...!
 

''Gumman vi vet att du älskar Irland men är det inte lite mycket att sjunga om det?''frågade min mamma oroligt.
 
Fan jag sa vad jag tänkte där va...? Eller ja sjungde i mitt huvud...
 
Pappa räckte mig ett födelsedagskort och jag öppnade det snabbt. Där i låg Irländska pengar och två tur och retur biljetter till Irland.
 ''Två?'' jag tittade mellan mamma och pappa.
 
''Ja du trodde väl inte att vi skulle släppa iväg dig själv till Irland eller?'' sa pappa och jag tittade mellan dem. ''Nähä vem vka med så?''
 
Inte mamma eller pappa... Inte mamma eller pappa... Inte mamma eller pappa.
 

''Vi tänkte på Madey...?'' sa mamma och jag skrek ännu en gång.
 
Yes en sommar på Irland... Det var BRA... En sommar med Madey på Irland... Hela jävla världen skakar rumpa och sjunger Gangam style för oss.
 

''Vart är min mobil?'' skrek jag och mamma tittade på golvet vid min säng. Jag tittade åt samma håll och såg min mobil som låg på laddning. ''Tack mamma'' sa jag och katsade mig över den. Vilket jag inte skulle ha gjort för jag slog i huvudet i nattygsbordet och trillade ner på golvet.
 
''Aough...'' stönade jag och höll för huvudet jag kände handen bli lite våt och jag suckade.
 
Faan! Varför all denna klumpighet? Jag kommer fan dö på Irland...
 

''Hur gick det älskling?'' frågade pappa oroligt och jag stönade ett litet ''bra'' tillbaka. Jag hörde mamma rusa ut ur rummet och snart rusa in igen.
 
Ehh... LITE överbeskyddande...
 

Mamma sjönk ner på golvet brevid mig och pressade en handduk mot min panna. ''Åh.. älskling.... Vågar vi verkligen skicka iväg dig till Irland?'' frågade hon skämtsamt och jag knuffade henne lätt på axeln. ''Såklart jag kommer ju ha Madey med mig mamma!'' skrattade jag och hon fnissade med. ''Och det ska få mig att känna mig säker'' sa hon, och jag insåg att det kunde det inte. Madey var galen.
 
Jag tog upp min Iphone som var klädd som Stitch och gick in på medelanden.
 
Till: Madey tha chick<3<3<3
Hej din bajs!!! Visst du om det här med Irland hela tiden?-Xoxo A
 

Jag tittade på klockan innan jag la ner mobilen och insåg att jag bara hade 20 minuter på mig att göra mig klar och ta mig till bussen. ''Mamma, pappa ni måste tyvärr gå ut nu! Får inte komma försent idag vet ni'' sa jag stressat och schasade ut mamma och pappa.
 
Ingen panik Alicia! Det är bara din 18 födelsedag, och den sista dagen i skolan innan sommarlovet OCH Irland... Fan jag kommer dö.
 

Jag skyndade mig att dra på mig en färgglad klänning en rosa liten väska som precis hade plats för mobilen, hörlurar lite pengar och mitt kontokort. Sedan ett par mellan högaklackskor. Jag var ju väldigt kort... Bara 1.63m så klack var något som alltid funkade, även om jag älskade alla mina ingångna och slitna converse också.
 
Snabbt in på toan och på med lite smink det får bli en lite finare sminkning idag, med tanke på vad det är för dag.
Make up ~
 
Fan jag kommer aldrig hinna äta...
 

Jag skyndade mig och borstade tänderna, och mitt i allt knackar det på dörren och när jag öppnar den står pappa där med en färdig macka i handen och jag ler stort mot honom, pappa och jag har alltid kommit bra överens. Bättre än vad andra tjejer i min skola gör med sina pappor. Jag spottade snabbt ut luddret och sköljde genom munnen med vatten. Jag tog mackan i bara farten och åt på den medans jag sprang mot busshållplatsen och jag kom precis i tid för bussen kom precis när jag var 20 meter från hållplatsen.
 
Jag sjönk ner på ett säte och andades ut innan jag lutade pannan mot det svala fönstret.
 
18 år...
 

Jag vaknade av att bussen stannade och jag såg alla strömma av den för att komma ut i sommavärmen. Jag reste mig snabbt och blev snabbt tacklad av en hyper Madey.
 
''FAN!! Tänk att vi ska till Irland, tänk vi kan parta och träffa pojkar!!!'' Skrek hon och halva skolan måste ha hört det för ALLA stirrade på oss.
 
Titta inte, titta inte... Snälla titta inte jag gillar inte när folk tittar på mig! Jag vill vara normal en som smälter in! Titta inte...
 

''Och tänk att du är 18!'' sa hon lite lungnare men fortfarande för högt för min smak, och som att inte det var nog gjorde hon nåt danssteg som bara var så pinsamt ett danssteg kan bli.
 
Tumblr_m3pw3pp5sg1rp3yrd_large
 
''Men snälla vi är på en offentlig plats och ingen av oss är fulla, det du gör nu är därför olagligt enligt svenska tonåringar'' viskade jag till henne noga med att inte dra mer uppmärksamhet till oss än vi redan hade.
 
''Ähh.. kom igen du är ju 18 nu jue!'' skrattade hon.
 
Fan hon har rätt. Inget kul har verkligen hänt på riktigt länge nu... Förutom Irland då, men jag har inte gjort något coolt. Mitt liv är tråkigt... Jag behöver göra något drastiskt.
 
Jag ställde mig rak i ryggen innan jag bara släppte det. Det blev en wierd dans men snart hängde Madey på och jag måste medge det var kul.
 
 
Men när jag kom tillbaka till verkligheten skakade jag snabbt på huvudet innan jag tog tag i Madey som fortfarande dansade och drog med henne bort mot idrottshallen.

Så första kapitlet i ''Vi ses lova det'' Vad tycker ni? Det kommer  vara med mer sådana här rörelse bilder nu! Typ för det blir roligare! Elle rjag tycker det efter andra noveller som jag läser! ;) Kommentera vad ni tycker och om ni ska på konserten för det skulle vara kul att träffa dom som läser den!
 
 
 
 
 
 
 

Gilla facebook sidan!?

http://www.facebook.com/pages/oonedirectionnovellbloggse-One-direction-novell/378346842250490?ref=stream
 
 
Detta är en facebook sida till bloggen som ni kan gilla om ni har ansiktsboken (Facebook) jag heter Sanna Lilja på facebook om ni vill bli vänner eller så! Så jaaa om ni har fb (facebook) och vil gila sidan så... :*
Xoxo Sanna-nassen

Hej!

Det här med att träffas typ i Stockholm alla som ska på konserten tänkte jag typ vi kunde göra lite innan konserten eller något! Typ bara säga hej! Mina vänner ska också dit så haf kan nog dra med dom med!

Okej nästa novell!

Nästa novell kommer heta ''Vi ses lova det!'' (See ya promise that)
 
Och rollerna kommer vara:
Huvudkaraktär: Alicia Åkerström
Huvudkaraktärens bästa vän: Madelene (Kallas Madey)
 
Alicia: Alicia är 18 år blond och har grågröna ögon, 1.63m lång. Alicia är uppväxt i ett litet samhälle och a´det ända hon drömt om sen hon var liten är att få åka till Ireland och studera dom gamla slotten. När hon får en resa till Ireland över sommarlovet med sin kompis Madey av sina föräldrar. Hon vet att den här resan kommer vara något fantastiskt, att den kommer förändra hennes liv, och det gör den också.... Kanske bara inte på det sättet hon trodde.
 
Madey: Är blond med grå/ljusblå ögon 1.70m lång. Madey är en känslig lite rockigare tjej. Som älskar livet. Hon träffade Alicia på en konsert när dom var 15 och dom klickade direkt. Madey var alltid på och som ett ånglok framåt, medans Alicia kunde vara sån men även var hon den som häll tillbaka Madey från att göra dom värsta upptågen hon kommer upp med. Madey är en riktig Fashonista och alla har alltid velat se ut som henne. Hon ser resan till Ireland som ett sätt att utveckla sina designer kunskaper.
 
OKEJ NU TILL EN VÄLDIGT VIKTIG INFORMATION!!! JAG KOMMER INTE SKRIVA DENNA NOVELLEN SOM DOM ANDRA! I DEN HÄR KOMMER VI FÖLJA KARAKTÄRERNA MER I DERAS HUVUDEN! SÅ ALLT SOM STÅR I KURSVIKT (ELLER VAD DET HETER) ÄR VAD PERSONEN TÄNKER I OLIKA SITUATIONER! SÅ NU SKA JAG BÖRJ ASKRIVA PÅ DEN HÄR NOVELLEN!
 
Lost in Holly-DazeBild på tjejerna!

England - kapitel 19

 
''Harry'' skrek jag panikslaget samtidigt som sjuksköterskan pratade lugnande med mig och Harry såg bara rädd ut. ''It's okay babe... It's allright'' sa han frånvarande som om att han pratade med sig själv eller nån gubbe som bara levde i hans egna huvud. Tiden gick och plötsligt kände jag hur jag var helt tömd. Tömd på allting, det som bott innuti mig dom senaste nio månaderna all energi jag haft. ''I need to sleep'' mumlade jag och Harry dök genast ner över mig. ''No don't sleep! We're going to see our baby for the first time! Come on now, stay awake stay awake'' sa Harry och jag kände hur jag fick vatten i ansiktet. ''HAROLD...!'' röt jag irriterat men fick snabbt en hand framför munnen. ''You don't wanna kill her right!!'' viskade Harry i mitt öra och jag drog efter andan. Jag hade fått en dotter! Jag hade en dotter.
 
 
Jag höll försiktigt upp ''Darcy'' för Chanelle som log stort och bländande. Vi var föräldrar. ''We're parents'' asndades jag ut och la ''Darcy'' mot sin mammas bröstkorg.

Detta var det sista kapitlet i England och jag vet att det var ett hastigt slut men jag tycker att man ska få bestämma sitt egna slut härifrån. Jag vet att liksom HELA novellen inte var så lång vilket jag skulle viljat! Liksom vissa skriver typ 100 kapitel men jag kan inte så mycket! jag gillar när det händer saker! Men jag ska försöka göra den nästa novellen lite längre!;)

England - kapitel 18

 
 
 
''So what's the important thing you needed to tell us?'' jag, mamma och Chanelle satt på ena sidan av bordet med Andy och Charlotte mitt emot oss. ''Charlotte... Andy...'' började Chanelle och dom tittade uppmanande på henne för att få henne att fortsätta. ''I never wanted to dissepoint you... But I have to tell you... I'm pregnant'' både Carlotte och Andy tittade mellan mig och Chanelle innan jag såg Charlotte dra ett djupt andetag. ''Well okay... Chanelle I think it's better you follow us home now'' sa hon bara och jag såg hur Chanelle, Andy och Charlotte gick ut i hallen och ut genom dörren.
 
Fem månader senare:
 
Författarens perspeltiv:
Andy och Charlotte hade haft ett allvarligt samtal med Chanelle den där dagen för fem månader sedan. Men dom hade accepterat hennes val och hon hade fått lov att bo kvar. Inte för att hon var där så ofta. Hon och Harry brukade hänga hemma hos honom och det var lite som att hon bodde där. Harrys mamma Anne älskade Chanelle och såg alltid till henne.
 
 
''Come on Harry we will be late!'' tjöt Chanelle och jag suckade. Ingen visste om graviditeten. Men idag skulle alla få veta. Isabell var också här idag. Hon och hennes föräldrar skulle resa jorden runt och dom hade mellan landat här i England över en natt så vi hade tagit det som ett tillfälle för alla att träffas. ''I'm on my way'' gnällde jag på Chanelle och hon skrattade och hoppade in i bilen. ''To Louis place Bob'' sa jag och snart var vi framme hos Louis. Vi klev ur bilen och jag höll Chanelles hand medans vi gick upp mot hans hus. ''Heeeey Louis'' skrek jag samtidigt som jag öppnade dörren. ''Hi'' svarade några röster innifrån och när vi kom in satt alla på golvet. Jag satte mig ner på golvet men Chanelle stod kvar så jag insåg att det var nu det skulle ske. Bomben skulle släppas. ''Uhm... So guys I have something to tell you..'' började hon och allt prat dog ut direkt. Jag tittade mig runt i rummet. Mirabelle, Linn, Liam, Niall, Louis, Ashley, Zayn, Trisha, Secil och Isabell. Alla var där. ''Uhmm... I'm...'' ''Do you have cancer?'' avbröt Liam och tittade storögt mellan mig och Chanelle. ''No... no absolutley not, I'm pregnant'' sa hon och tog av sig min stora tjock tröja för att visa upp sin stora baby bula.
Ev'rything's Gonna Be Alright
 ''You are WHAT???? And you didn't tell me!' utropade Isabell och Chanelle flinade mot henne. ''No we thought it would be the best to keep it a secret as long as we could'' sa hon och jag log och pussade henne lätt på hjässan. ''So you will be parents?'' fårgade Niall offörstående och Linn slog honom på dörren. ''No ofcourse not! That's why she's pregnant'' sa han och Niall blängde surt på henne. Alla kom fram för att krama henne och när alla försiktigt kramat om henne satte sig alla ner runt om i rummet och så satt vi där och disskuterade allt mellan himmel och jord. Chanelle hade ju varit här i mer än ett halvår nu.
 

JAAAAAA!

Älskar min mamma! Vi fick biljetter till 1D's spelning i Stockholm 2013!!!! Älskar min mamma hon e bäst!

RSS 2.0