LÄS!! (VIKTIGT)

Jag vet att min uppdatering suger, och så kanske det kommer vara ett tag bara denna veckan hade vi väl 5 läxor och två prov sedan fick vi idag veta att alla som börjar i åttan och nian efter sommaren ska få byta skola eftersom våran har blivit för trång så alla vi som börjar dem klasserna (jag börja åttan efter lovet) ska flytta till PS (Peder Skkrivares gymnasium skola) och ha lokaler där! Men sedan så kommer det bästa!!! (Ironisk) vi kommer få ha vissa lektioner på våran gammla skola eftersom PS inte har typ slöjd salar och så til l oss, och eftersom att vi ska försöka ha kvar så många av våra gammla lärare som möjligt (eftersom vi fortfarande kommer  tillhöra Bläshammar skola bara på en annan skola och i andra lokaler) kommer dem förmodligen at behöva pendla! OCH det är inte slut än… PS ligger ganska nära stan och bara ett sten kast från Willy:s men nu säger dem att vi kanske inte kommer att få lämna skolans område om vi börjar där! Och en av mina kompisar ska byta skola för att det blir enklare för henne så eftersom hennes mammas stall och ridkola ligger närmare den skolan. Japp hon bor granne med den skolan vi går på nu men nu ska hon byta för att det blir bättre så!!!
 
Tack så jävla mycket ni som styr Varberg!

Ny header på väg

Ny header på väg! Jopp! En tjej (Som bloggar HÄR) har gjort en header åt mig! Så nu ska hon bara skicka den och sedan så sätter jag up den! Och sorry för dålig uppdatering men det är JÄTTE mycket i skolan nu, med prov och läxor! Och jag vill ju satsa på att får hyfsade betyg!!!

Sååå svaren!

 
Det började med att jag satt och klickade runt på Youtube 2011 och så typ hörde jag WMYB för jag kom in på den och sedan var det väl inte så mycket mera med det, Men så visade jag min granne den för att jag tyckte att den var bra och sedan sökte jag liksom på bara One Directoin oh började titta på deras gamla video dagböcker!
 
Nja 1 år kanske minns inte precis men jaaa… Något sådant!
 
-Xoxo Sanna-Nassen

Träff i Stockholm?

Det här med att träffas innan konserten… Skulle ju vara skit kul liksom att träffa andra som är som en själv! Så vad säger ni! Såg att Madey som bloggar HÄR hade tänkt typ på samma sak så… Vad tycker ni om att ha en liten 'Vi älskar One Direction' eller 'Vi läser Sanna den bästas blogg!' träff?
374080312768309246_l1lkgj81_f_large
 
538607_469550903105579_1070949183_n_large
Behövde ha denna bara för att jag är bok älskare och allt!

Frågestund!

Så jag har tänkt att ni ska få fråga vad ni vill om mig och jag kommer svara på söndag eller måndag! Så det är bara att fråga på! Jag kommer att svrara så bra jag kan men kanske inte typ 'vad har du för bh storlek' det blir liksom lite too much. Men annars är det bara att fråga på! Och glöm inte att KOMENTERA! Ha det gött så ses vi!


Och vad tycker ni om novellen BTW? Jag tycker att den är ganska bra än så länge! Vad tycker ni? Japp snart blir det förmodligen ett till kapitel!
- Xoxo Sanna-Nassen
Keep-calm-and-love-niall-horan-1516_large

Vi ses lova det - kapitel 16

Detta har hänt: Jag såg dörren öppnas och där stod en söt liten tjej. ''Hi I'm Madey'' sa hon och nickade in mot rummet där Alicia satt helt uppslukad i ett spel.
Zays perspeketiv:
Jag log mot Madey, och både jag och Niall gick in i hallen. Så fort jag trixat av mig skorna smög jag så tyst jag kunde fram bakom Alicia. Jag greppade tag i hennes midja och skrek ett kort litet ''Bu'' och det resulterade i att Alicia skrek högt och hjält och flög lite upp i luften. Jag såg min chans och snurrade snabbt runt henne i luften ett varv innan jag satte ner henne på marken igen.
 
''Oh my god Zayn! You can't just scare people like that'' skrek hon samtidigt som hon smidigt ryckte åt sig en kudde som hon började puckla på mig med. Jag skrattade barnsligt och fångade in henne i en kram. ''Haha, stop it you're hurting me'' skrattade jag och låtsades få dödds kramper innan jag föll ner på golvet med ett par sista ryck och sedan sträckte jag ut tungan i munnen som man alltid gjorde när man var liten och skulle spela död, för att man seriöst trodde att det såg ut så.
 
''Oh no… I killed Zayn'' skrattade hon ut och jag kisade lite med ena ögat för att kunna se vad hon gjorde. Men jag stängde det snart igen och innan jag visste ordet av det kände jag nåt kallt och blött över hela mitt ansikte… Vatten.
 
''Oh no you didn't just do that!'' skrek jag och satte mig upp och strök bort håret från ögonen… ''My hair… My perfect wonderful hair'' låtsas grät jag och Alicia smilade stort mot mig.
 
Jag skakade på huvudet så att vattnet flög i det lilla rummet. ''So what should we do?'' frågade jag och tittade på Niall.
 
''I wanna take a walk'' sa Alicia och gick mot ''hallen'' ingen följde efter henne och när hon hade på sig båda skorna vände hon sig in mot oss igen. ''Are you coming or what?'' Madey skrattade lite men nickade och gick ut till henne. Alicia hade på sig ett par sneakers med klack och blev i alla fall 5 centimeter längre.
 
Isabel-marant-sneaker_large
 
Jag och Niall satt kvar och väntade lite för att det inte skulle bli så trång så när tjejerna stod i korridoren med dörren öppen gick vi och tog på oss skorna.
 
Den blonda killen var kvar i receptionen och han tittade efter oss (Alicia) när vi gick ut. Madey och Niall sparng omkring framför oss och dummade sig medans jag och Alicia i en lugn takt gick på gatan.
 
''Hey mates!'' tjoade Niall från andra sidan vägen och vi båda tittade dit. Han och Madey stod utanför en dörr och Niall hade handen på handtaget. ''Me and Madey stays here and eat some ice cream, but you guys can go for a walk by yourself! Right?'' jag skrattade lite åt Nialls hopplösa kärlek för mat men nickade. ''Yea that will be great mate'' svarade jag och han gjorde tummen upp. Jag och Alicia fortsatte att gå och snart kom vi till en port som ledde in till en park.
 
Det hade mörknat en del nu men parken var upplyst av ljusslingor i träden och vanliga gatlyktor i en gammaldags stil. Vi gick en bit och efter 40 minuter kom vi fram till själva ''centrumet'' i parken. Det var som en liten shopping gata med mysiga kafeér och små vintage butiker. Även om allt var stängt lös det från skyltfönstrerna och vägen var kantad med blommande körsbärsträd.
 
16795_520826407939541_1416015953_n_large
 
Vi hade inte sagt något på hela promenaden och det var helt skönt. Ingen spänd pinsam tystnad bara en lättad tystnad. Alicia tittade upp på blommorna i körsbärsträdet och när hennes hår virvlade i den svala vinden över hennes rygg, och hennes rosa läppar formades till ett leende pågrund av dem fina blommorna kunde jag inte hålla mig längre. Jag tog snabbt ett steg framåt och pressade mina läppar mot hennes. Hon stog stel i flera sekunder innan hon började slappna av, och tillsist kysste hon mig tillbaka.
 
Tumblr_mg6zca7wh61rg6jnxo1_500_large
 
Hennes läppar masserades mjukt mot mina och tillslut backade hon ett steg. ''Why?'' frågade hon. Hennes röst lät besvärad och jag tittade förvånat på henne. Hade hon inte insett hur galen hon gjort mig… På bara några timmar var jag kär i henne, men jag antar att det dem sa var sant då.
 
 
''Because you're beautiful, funny, nice and I like your smile'' sa jag och tog hennes ansikte i mina händer.
 
Kär?!
 
 Hon log mot mig och tog min hand. ''I like you Zayn, and that…'' sa hon och syftade på kyssen. ''… was fantastic'' jag log åt henne och drog henne till mig igen. Hennes läppar var lite särade och jag kysste henne igen. Min tunga nuddade hennes och dem brottades lite med varandra innan min vann.
Tumblr_lqwe1zszfd1qa29c9o1_500_large
Jag visste att om någon fick bilder på det här skulle 'manegmentet' bli rasande. Jag kunde se rubriker som:
 
Zayn finds love in Swedish girl, Zayn moves on from Perrie, Zayn's in love after 1 day
 

Men jag trängde snabbt bort tankarna och kysste henne med all kärlek jag hade.

Bättre sent än aldrig, men nu är det uppe! Se till att kommentera nu!!!
-Xoxo Sanna-Nassen

Jippie!

Jag vet att jag vart off nu under lovet men jag har varit med vänner och familj, träffat nya släktingar och bara vilat upp mig… Men tänkte skriva nu!
 
Japp… Jag vet att jag varit helt ofattbart slö under lovet, men jag ska försöka bättra mig! Och jag har även börjat på en annan novell på en sida som heter wattpad länk HÄR så den är på engelska och om 1D… Men nu mina vänner tänkte jag skriva!!!! Wish me luck! Och tack för dem fina kommentarerna även om jag inte uppdaterat! Och såklart för att ni stannar och läser! Och glöm inte att sprida bloggen!!!

RSS 2.0