Frågestund!

Hej hej! Tänkte ha en frågestund, och ni får fråga vad ni vill och jag ska svara så ärligt jag kan på dom! (Hoppas nu att det kommer in lite frågor annars blir det pinsamt!) Men jag tänker väll att jag svarar på frågorna allt eftersom dom kommer upp!

Yeey....

Idag fick jag min 1D hoodie och ''up all night - the live tour'' Så glad! Ska verkligen försöka få upp ett kapitel imorgon!!!;) Hoppas ni inte surar för att det är så dålig uppdatering!:'(

Hej hej!<3<3<3

Hej hej<3<3<3 Ska försöka lägga upp ett kapitel idag! HAr sovit i tält i natt med Linn min granne! Somnade typ direkt å sov som en stock hela natten!:) Lovley time!<3<3<3<3

Kortare kapitel!

Hej hej! Tror att jag kommer göra kapitlena ganska korta i fortsättningen! I alla fall över lovet! Eller så för annars får jag aldrig skrivit nåt!

Sorry:(

Sorry för den AS dåliga uppdateringen, men det är jue sommar och jag älskar att hänga ute då. Regnade jue här på midsommar men var ute hela dan ändå! Hade a great time med Lollo, Felix och Daniel på midsommaraftonen satt uppe till halv 3! Gött mos!

Inget inlägg..

Inget inlägg imorgon eftersom dagen spenderas med Lollo (Louise, Slis) och familjen. Lollo kommer även att sova över här.

KOmmer kanske ha 2 noveller at the same time!

Jag kommer kanske ha 2 noveller i gång samtidigt för jag har inga ideér till den som är nu men jag har en hel massa till en annan så jaa vi får la se!

Sorry:(

Sorry att det inte kommit något inlägg på ett tag nu, men hann int eigår, idag har jag vart me familjen (mamma, syskon, kusiner, morbror och morfar) ch fiskat! Jag har pratat med mormor å morfars vänneroch fått reda på att dom har en dotters dotter som är 10 dagar äldre än mig och som bor i spanien! Hon pratar svenska, spanska och franska! Så vi kanske ska börja mejla så får jag öva på spanskan och hon på svenskan. Å imorgon fyller ju lilla jag 13! Haha har svårt att fatta det, men har önskat mig pengar så jag kan köpa up all night-tour filmen typ och en 1D hoodie!! Men jaja hoppas ni förstår att det kan vara lite halvdan uppdatering nu över sommaren eftersom jag vill vara ute som den skogs mulle jag är! Ska tex. på scout läger i värmland typ! Det heter Bever Creek typ och det är cowboy och indian tema! (Min klass och scout kompis läste på deras sida att det kommer finnas "pangrutor" haha våran grupp hade roligt över det) SÅ jag är ledsen men hoppas att ni förstår!

// MVH eran egen lilla skogsmulle!

Hej hej

Hej hej alla! Jag har jue inte vart så bra på att uppdatera nu det sista men det har vart en del! Jag hade ju skolavslutning igår, och efter det drog jag, Julia och Lollo till liseberg! Vi hade skit kul och jag kan rekommendera Atmosfear om ni vill att det ska pirra riktigt jävla mycket i magen! Jag har även legat och ålat på golen i gasten med Julia över mig. Hon vart så rädd så hon gick och kramade mig hela tiden. Hehe och när vi blev förföljda fick hon panik och vi välte! Jag har åkt Balder och Kanonen nu också! Hade aldrig åkt dem innan! Men men lyckad dag som jag fick spendera med dom bästaste! Kan det bli bättre? Ska försöka skriva ett kapitel till ikväll! Men nu ska jag och Julia (som jag sovde hos) ut och gå med deras hund och så får vi la se sen! Puss puss ha det GÖTT!

Kommentera snälla:/

Snälla kan ni inte kommentera vad ni tycker!? Det blir så mycket roligare då! Idag har jag haft 20 unika besökare och inte en enda kommentar, medans när jag har 5-12 unika besökare kan jag få 1-3 kommentarer på en dag! (Haha nolifer sitter och deppar över 2-3 kommentarer) Men skulle vara skit kul om ni spred bloggen och kommenterade mer! Gick igenom alla kommentarer i morse och allt fint ni skrivit fick mig att Börja skriva på ett än sålänge hyfsat långt sjunde kapitel!

True:)

Don't say to a girl she is hot!
She is beautiful, not a temerture.

Facebook

Beauty Quotes, Famous Quotes about Beauty | Quotes N Sayings | Page 3
Tumblr
hakuna matata ✟
own story bitch.

Och en film ni måste se är "Älska mig" den är så bra, oc jag låg och grät så jag skakade när jag såg den! Den finns på youtube sök då på "Älska mig - del 1" typ och så finns det 6 delar! Den handlar om mobbning och så typ! Hur man överlever när alla är emot en! Den påminde lite om Håll om mig (Hold om mig) det är typ en Dansk film tror jag och handlar om en tjej som utsätts för trakasserier då falska rykten spridits om henne! Sedan slutar den sorgligt! Även "Jag saknar dig" och "Tusen gånger starkare" är jätte bra. "Jag saknar dig", "Tusen gånger starkare" och "Älska mig" är sådanna man kan se på youtube! "Håll om  mig" vet jag inte riktigt!


Älska mig: om 15-åriga Alice som inte blir accepterad för den hon är, och om Josse som inte vågar bry sig trots att hon egentligen vill. Alla är emot henne och ingen verkar bry sig. Hur klarar man av att vara osynlig om man egentligen vill bli sedd? Det är en jätte bra film som alla borde se! Gråtframkallande och man fattar hur svårt vissa har det!


Jag saknar dig: är baserad på boken "jag saknar dig, jag saknar dig" som är en sann historia! Cilla och Tina är 14-år och dom är tvillingar. Men en dag dör Cilla, hon son alltid var den mindre populära av dom två. Hur klarar man sig när en del av sig själv försvinner? När den du faller för inte svarar när du ringer, smsar eller mejlar?


Tusen gånger starkare: handlar om en klass där killarna dominerar! Lärarna faller lätt för killarnas charm, men så kommer Saga. Saga som vågar ta plats och ställa upp sig mot killarna och lärarna. Saga som bott på Barbaidos och andra exotiska ställen, hon som alla tjejer vill vara vän med.  Hur går det när tjejerna uppför sig som killarna?


Hold om mig: En historia om grupptryck bland tonåringar och hur svårt det är att ta ansvar för sitt liv när man inte riktigt är redo. Historien rör sig kring Sara, Mikkel, Hassan och Louise, fyra tonåringar som går i samma klass och söker sin identitet och plats i livet. De har alla föräldrar som av olika skäl inte ser eller orkar engagera sig i sina barn. En dag får en övergreppssituation i klassen oanade konsekvenser och skapar en våg av händelser som för alltid kommer att förändra deras liv.


Titta i Header hörnet.

Har ändrat i headerhörnet från oonedirectioonnoovell.blogg.se till A one direction farytail... Vad tycker ni var bäst?

Isabell...

kapitel 6 är typ bara om Isabell och "hemlig" sedan kommer nog ett med mycket Niall och Nathalie å så och sedan mer med Mirabelle och Mirre.

Snälla ni:)

Jag blir så glad när ni skriver att ni gillar vad jag skriver! Liksom själv tycker jag att det blir bajs och att det inte alls hänger ihop, och får ni också denn kännslan så skriv det i en kommentar så jag kan fixa det.

svar på kommentar.

Isabell om Forever young-kapitel 5:
Snälla kan du skriva lite mer om mig i berättelsen också?:D skulle bli väldigt glad då! Jätte bra berättelse btw! Du är jätteduktig på att skriva :) kram!

Svar: Du kommer vara med mera! Det är bara nu i början det blir mycket Sanna å Harry! Såå snart som möjligt ska jag försöka få in dig! Har ju redan fått med Nathalie lite! Så nu e det du, Mirabelle och Mirre kvar!:)

Forever young-kapitel 5

Previosly:

Jag vred undan huvudet från Harrys läppar väl medveten om att jag väntat förlänge för att det skulle vara oskyldigt.
- What's wrong? frågade Harry och greppade tag i min haka för att jag skulle titta honom i ögonen.
- I don't wanna get feelings, svarade jag. Han tittade på mig och jag såg små, små tårar i hans ögonvrår.
- Why? han sa det så tyst att jag knappt hörde det. Jag tvekade, funderade på vad jag skulle säga och hur jag skulle säga det.
- Beacuse of who you are, jag hörde att det lät väldigt, väldigt fel. Han tittade på mig som om han inte fattade att jag sagt det och helt ärligt gjorde jag själv det heller.
- So it's beacuse of me, sa han och nu såg han inte ledsen och hjälplös ut längre. Han såg arg och agresiv ut.
- No... Yes. I don't now, det svaret lät ännu mera patetiskt än det förra. Han bara tittade på mig innan han vände sig om.
- I think it's best you leav now, sa han över axlen och jag kastade mig fram och tog tag i hans arm.
- What? skrek han iriteratt. Jag ryggade tillbaka och kände hur jag började få tårar i ögonvrårna. Men jag lät dom inte falla som Harry. Jag pressade in dom, in i kroppen igen. Jag tittade upp på Harry som såg ut att skämmas.
- I.... I'm.... I'm so sorry, stammade han fram och jag kunde bara nicka.
- It's beacuse you are famous, sa jag och han tittade med sin gröna genom borrande blick på mig.
- Why? frågade han igen och jag tittade upp och mötte hans blick.
- You can probably get anny girl in the world... började jag men visste inte vad jag skulle säga mer.
-... so why would  you be whit me? fortsatte jag sedan. Harry skrattade till och jag tittade på honom för att få en förklaring om varför han skarattade. Men det fick jag inte, han började bara skratta mer.
- Wanna go and eat ice cream? frågade han när han inte skrattade så mycket längre. Jag bara nickade och han tog min arm och drog med mig genom skogsdungen. Vilket inte var så smart eftersom jag var så klumpig jag hade till och med fått höra Twilight citat från min avänner som syftade på mig. Tillexempel när jag trillat i trappan och brutit handen så sa Justine: "Försökte du gå och tugga tuggummi samtidigt?". Jag trillade i alla fall på Harry ett X antal gånger innan vi kom ut i det fina villa området som jag och tjejerna kört igenom innan.
- Come on, skrattade Harry och jag följde efter honom hand i hand. Plötsligt började det blixtra överallt runt omkring oss, och jag kunde inte förstå vad det var men Harry tryckte min hand, räknade till tre på sina fingrar och drog sedan med mig genom blixtrarna. Han sprang och sprang och jag hängde typ på släp efter. När vi vek in på en liten avskild väg stannade vi.
- What was that? sa jag och Harry flinade mot mig.
- Paparazzis, sa han lungt och jag bara stirrade på honom. Hade JAG blivit jagad av paparzzis!?
4 månader senare:
Harrys perspektiv:
Jag och Sanna hade dejtat i snart 4 månader men vi hade inte sagt något om det. Liksom typ sagt är vi "pojkvän och flickvän" nu eller så, äben om det kändes som det. Sanna var på sjukhuset eftersom hon snart skulle föda och Mirre, Nathalie, Mirabelle och Isabell var med henne eftersom dom andra åkt i väg på något jobb i någonstans. Dom skulle jobba där i ett år men med ledighet då och då. Nathalie och Niall hade också vart ute nån gång. Jag visste att Niall var helt nere i henne men han var så blyg.
- Harry whats up? frågade Louis och jag bara skakade på huvudet, väckt ur mina tankar. "Ring, ring, ring" Min mobil ringde och när jag tog upp det stod det Mirre på skärmen. När jag svarade hörde jag skrik och gråt och jag vet inte vad.
- Hon föder, hon föder, Koa kalva, Koa kalva, skrek hon in i luren och jag fattade inte ett dugg.
- What? frågade jag och hon insåg att jag inte kunde svenska.
- She's having the baby! It's comming! Jag fattade först inte vad hon sa men sedan gick det uppför mig och jag drog med mig alla killar plus Danielle och Ellinor ut i hallen. När jag kom in i Sannas rum hade alla killar och Danielle och Ellinor åkt hem för länge sedan. Jag hade inte fått vara med under förlossningen, men nu var jag välkommen in. Sanna låg i en sjukhussäng med 2 småttingar i famnen.
- You didn't tell me it was twins! sa jag åklagande.
- You didn't needed to know, sa hon och log ett matt leénde.
2 månader senare:
Nathalies perspektiv:
Nialls händer var överallt och en suck slank ur mig. Han drog sig bakåt och tittade mig länge i ansiktet innan han lutade sig fram och kysste mig så där eldigt passionerat igen. Hans händer brände under min tröja på väg upp mot brösten.
- Niall be carefull, sa jag och Niall grymtade något till svar.
- Ooops... Sorry for disturbing your.. ehhh... sexgame, sa Liam och Niall flög ifrån mig och jag satte mig upp i sängen. Jag hade inte hört att han kommit in i rummet.
- But dinner is ready, fortsatte han med ryggen mot. Jag reste mig från sängen och kände brännande blickar på min rumpa.
- Can you stop stare at my as?! skrek jag och snurrade runt så jag hade Niall face to face. Han gav mig en trotsig blick och jag bara stirrade på honom väntande på svar.
- Why would I stare at your fat as, sa han och tittade mig djupt i ögonen. Jag backade bakåt chockade över vad han sagt, men han såg inte ut att ångra sig så jag drog på mina byxor och sprang ut i köket. Jag och Niall hade dejtat i kanske 4 månader eller något sådant och detta var vårat första riktiga gräl.
- He's a so big and fat loser! All he dose is complayning over he's hungry! That's so fat! skrek jag och alla 8 vid matbordet tittade på mig. Jag satte mig på en stol och la upp lite, lite mat på tallriken. Sedan kom Niall in. Alla tystnade och jag såg att Niall gråtit! Ha det är ju jag som ska gråta! tänkte jag och gav honom en trotsig blick.
- So you think I'm fat? frågade Niall och jag tittade bara på honom sa inget, svarade inte.
photography. / precious Kiss Me.
Facebook
Sannas perspektiv:
Jag vred undan huvudet från Harrys läppar väl medveten om att jag väntat förlänge för att det skulle vara oskyldigt.
- What's wrong? frågade Harry och greppade tag i min haka för att jag skulle titta honom i ögonen.
- I don't wanna get feelings, svarade jag. Han tittade på mig och jag såg små, små tårar i hans ögonvrår.
- Why? han sa det så tyst att jag knappt hörde det. Jag tvekade, funderade på vad jag skulle säga och hur jag skulle säga det.
- Beacuse of who you are, jag hörde att det lät väldigt, väldigt fel. Han tittade på mig som om han inte fattade att jag sagt det och helt ärligt gjorde jag själv det heller.
- So it's beacuse of me, sa han och nu såg han inte ledsen och hjälplös ut längre. Han såg arg och agresiv ut.
- No... Yes. I don't now, det svaret lät ännu mera patetiskt än det förra. Han bara tittade på mig innan han vände sig om.
- I think it's best you leav now, sa han över axlen och jag kastade mig fram och tog tag i hans arm.
- What? skrek han iriteratt. Jag ryggade tillbaka och kände hur jag började få tårar i ögonvrårna. Men jag lät dom inte falla som Harry. Jag pressade in dom, in i kroppen igen. Jag tittade upp på Harry som såg ut att skämmas.
- I.... I'm.... I'm so sorry, stammade han fram och jag kunde bara nicka.
- It's beacuse you are famous, sa jag och han tittade med sin gröna genom borrande blick på mig.
- Why? frågade han igen och jag tittade upp och mötte hans blick.
- You can probably get anny girl in the world... började jag men visste inte vad jag skulle säga mer.
-... so why would  you be whit me? fortsatte jag sedan. Harry skrattade till och jag tittade på honom för att få en förklaring om varför han skarattade. Men det fick jag inte, han började bara skratta mer.
- Wanna go and eat ice cream? frågade han när han inte skrattade så mycket längre. Jag bara nickade och han tog min arm och drog med mig genom skogsdungen. Vilket inte var så smart eftersom jag var så klumpig jag hade till och med fått höra Twilight citat från min avänner som syftade på mig. Tillexempel när jag trillat i trappan och brutit handen så sa Justine: "Försökte du gå och tugga tuggummi samtidigt?". Jag trillade i alla fall på Harry ett X antal gånger innan vi kom ut i det fina villa området som jag och tjejerna kört igenom innan.
- Come on, skrattade Harry och jag följde efter honom hand i hand. Plötsligt började det blixtra överallt runt omkring oss, och jag kunde inte förstå vad det var men Harry tryckte min hand, räknade till tre på sina fingrar och drog sedan med mig genom blixtrarna. Han sprang och sprang och jag hängde typ på släp efter. När vi vek in på en liten avskild väg stannade vi.
- What was that? sa jag och Harry flinade mot mig.
- Paparazzis, sa han lungt och jag bara stirrade på honom. Hade JAG blivit jagad av paparzzis!?
4 månader senare:
Harrys perspektiv:
Jag och Sanna hade dejtat i snart 4 månader men vi hade inte sagt något om det. Liksom typ sagt är vi "pojkvän och flickvän" nu eller så, äben om det kändes som det. Sanna var på sjukhuset eftersom hon snart skulle föda och Mirre, Nathalie, Mirabelle och Isabell var med henne eftersom dom andra åkt i väg på något jobb i någonstans. Dom skulle jobba där i ett år men med ledighet då och då. Nathalie och Niall hade också vart ute nån gång. Jag visste att Niall var helt nere i henne men han var så blyg.
- Harry whats up? frågade Louis och jag bara skakade på huvudet, väckt ur mina tankar. "Ring, ring, ring" Min mobil ringde och när jag tog upp det stod det Mirre på skärmen. När jag svarade hörde jag skrik och gråt och jag vet inte vad.
- Hon föder, hon föder, Koa kalva, Koa kalva, skrek hon in i luren och jag fattade inte ett dugg.
- What? frågade jag och hon insåg att jag inte kunde svenska.
- She's having the baby! It's comming! Jag fattade först inte vad hon sa men sedan gick det uppför mig och jag drog med mig alla killar plus Danielle och Ellinor ut i hallen. När jag kom in i Sannas rum hade alla killar och Danielle och Ellinor åkt hem för länge sedan. Jag hade inte fått vara med under förlossningen, men nu var jag välkommen in. Sanna låg i en sjukhussäng med 2 småttingar i famnen.
- You didn't tell me it was twins! sa jag åklagande.
- You didn't needed to know, sa hon och log ett matt leénde.
2 månader senare:
Nathalies perspektiv:
Nialls händer var överallt och en suck slank ur mig. Han drog sig bakåt och tittade mig länge i ansiktet innan han lutade sig fram och kysste mig så där eldigt passionerat igen. Hans händer brände under min tröja på väg upp mot brösten.
- Niall be carefull, sa jag och Niall grymtade något till svar.
- Ooops... Sorry for disturbing your.. ehhh... sexgame, sa Liam och Niall flög ifrån mig och jag satte mig upp i sängen. Jag hade inte hört att han kommit in i rummet.
- But dinner is ready, fortsatte han med ryggen mot. Jag reste mig från sängen och kände brännande blickar på min rumpa.
- Can you stop stare at my as?! skrek jag och snurrade runt så jag hade Niall face to face. Han gav mig en trotsig blick och jag bara stirrade på honom väntande på svar.
- Why would I stare at your fat as, sa han och tittade mig djupt i ögonen. Jag backade bakåt chockade över vad han sagt, men han såg inte ut att ångra sig så jag drog på mina byxor och sprang ut i köket. Jag och Niall hade dejtat i kanske 4 månader eller något sådant och detta var vårat första riktiga gräl.
- He's a so big and fat loser! All he dose is complayning over he's hungry! That's so fat! skrek jag och alla 8 vid matbordet tittade på mig. Jag satte mig på en stol och la upp lite, lite mat på tallriken. Sedan kom Niall in. Alla tystnade och jag såg att Niall gråtit! Ha det är ju jag som ska gråta! tänkte jag och gav honom en trotsig blick.
- So you think I'm fat? frågade Niall och jag tittade bara på honom sa inget, svarade inte.

Jag vet inte så kul eller spännande men jag har liksom inga ideér riktigt! Så vill ni hjälpa mig med ideér till novellen kan ni mejla [email protected] eller skriva det i en kommentar

Kvällen med klassen!

Kvällen med klassen som jag skrev om var fantastisk! Vi var på kärra strand och det blåste skit kallt men alla trängde ihop sig bakom en stor sten med en massa filtar så det gick bra ändå!
Namnen med fettext har länkar till mina vänners bloggar!
från vänster: Petter, Casper, Linus å Phillip.
från vänster: Lovisa, Alice, Anton, Selma å Julia. A.
från vänster: Louise, Lovisa, Gustav, Pontus, Nadja å Patricia.
från vänster: Moa, jag och Lovisa.
Några som va i å badade.
från vänster: Pontus, Nadja(bakom), Louise, Julia.R, Lovisa å Alice.
Bilderna är tagna och fixade an Moa!
OBS! Alla namn som är feta äe länkade!

Hej Hanna(H)?

Jag tryckte på länken till din blogg i kommentaren men kom bara fram till en sida som hette blog.se, vad heter bloggen skulle gärna vilja veta det! Och så undrar jag om (Colette?) som skriver på hazzette.blogg.se vilja göra ett länkbyte! Om du (Colette?) Vill göra ett länkbyte så säg till mig!

Dålig uppdatering!

Hej,hej sorry för den dåliga uppdateringen, men det är mycket i skolan nu! Men i alla fall ska göra så gott jag kan nu innan och ÖVER sommarlovet! Hoppas att ni inte slutar läsa novellen!

Blir inte så mycket!

Blir anntagligen inget kapitel nu. Fredag lördag eftersom jag idag ska till mina älskade farföräldrar med hela släkten. Min kompis kommer också att sova över här. Å i morron så ska jag vara med i ett kultur tåg, som börjar 12 å slutar 17 eller nåt sånt!

RSS 2.0